Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Ja życiowo unikam osób które widzą winę u innych podczas gdy sami…. Nawet nie są w stanie współpracować w dyskusji. 

Wprost? Wolę delikatnie. Rozczarowujący jesteś. 

A od forum nie wymagam zbyt dużo w dzisiejszych czasach 

Psujesz grę. I tyle. 

Okazuje się że te wszystkie zarzuty które kierujesz w naszą społeczność najbardziej dotyczą twojej osoby. 

6 minut temu, ignazz napisał(a):

Ja życiowo unikam osób które widzą winę u innych podczas gdy sami…. Nawet nie są w stanie współpracować w dyskusji. 

Wprost? Wolę delikatnie. Rozczarowujący jesteś. 

A od forum nie wymagam zbyt dużo w dzisiejszych czasach 

Psujesz grę. I tyle. 

Okazuje się że te wszystkie zarzuty które kierujesz w naszą społeczność najbardziej dotyczą twojej osoby. 

Napisz wprost o co Tobie chodzi, albo mnie nie oznaczaj, bo naprawdę nie mam czasu. 

Teraz, Alonzo napisał(a):

Napisz wprost o co Tobie chodzi, albo mnie nie oznaczaj, bo naprawdę nie mam czasu. 

Dobranoc. Napisałem. Odpocznij od gry. Bo słabo wychodzi Tobie być na misji udowadniania wszystkim innym że masz rację. Nie zauważyłeś tego że jesteś sam w tych wszystkich tezach? I że będąc chyba najbardziej przychylnym GM w tej grze w stosunku do Ciebie ciężko mi czytać twoje fikołki? A najgorsze jest to że nie wyciągasz wniosków ani nie podejmujesz autorefleksji. Szkoda mojego czasu. Serio. 

Powtórzę. Życiowo ludzi o takim reagowaniu na krytykę, przekręcaniu rzeczywistości i odwracanie zarzutów które pasują w stosunku do Ciebie z automatu do wszystkich innych po prostu unikam. 

Nie dotarła do twojej świadomości żadna uwaga krytyczna 

Mocno bym się na twoim miejscu zastanowił nad soba. Nie nad nami co uskuteczniasz. 

I statystyki jakiegoś Greena mają tu marginalne znaczenie. 

W międzyczasie obraziłeś paru gm. 

Nawet tego nie zauważyłeś. 

W walce o dwie zbiórki per mecz. 

Teraz, ignazz napisał(a):

Dobranoc. Napisałem. Odpocznij od gry. Bo słabo wychodzi Tobie być na misji udowadniania wszystkim innym że masz rację. Nie zauważyłeś tego że jesteś sam w tych wszystkich tezach? I że będąc chyba najbardziej przychylnym GM w tej grze w stosunku do Ciebie ciężko mi czytać twoje fikołki? A najgorsze jest to że nie wyciągasz wniosków ani nie podejmujesz autorefleksji. Szkoda mojego czasu. Serio. 

To po co piszesz 5 postów o niczym i każesz mi dopytywać jak na końcu nic sensownego nie napisałeś? 

Udało się Tobie tylko dowalić do mnie personalnie. I zero merytoryki - a naprawdę się chciałem dowiedzieć co masz do powiedzenia. Brawo Iggy 👍

29 minut temu, Alonzo napisał(a):

Tak jak Tobie pisałem - obaj g##wno wiemy o tym, czy on jest w słabszej formie, czy po prostu aktualna sytuacja nie motywuje go do odpowiednio dobrej gry. Mówimy jednak o graczu wybranym w poprzednim sezonie do All Defensive Team i graczu, który był o krok od wygrania DPOTY - zatem ja bym tak nie szarżował z tym, że nagle zapomniał jak się broni.

nie no to rzeczywiście chodząca legenda, gdzie brak mu motywacji do lepszej gry, gdy już raczej wiadomo, że skończy się na playinach być może bez HCA, trzeba mieć tupet by takie teorie ludziom sprzedawać, tłumacząc tym słabą grę gościa biorącego 25+ baniek za sezon, gratuluję, myślałem, że mnie już niczym nie zaskoczysz

32 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Jaquez w tym sezonie razem z Adebayo i Powellem to trzej najważniejsi gracze Heat. I nawet nie wiem, czy czwarty tu byłby Wiggins, czy Davion Mitchell.. 

czym taki są Heat w tym sezonie, żeby pisać takie rzeczy? JJ nie gra żadnego wybitnego sezonu, zaraz prawdopodobnie połkną ich Hawks lub Hornets, którego lidera wyśmiewałeś od kilku sezonów, zupełnie przeciętny team pod każdym względem, podobnie zresztą jak GSW, Jaquez nie jest żadnym dyregentem ofensywy jak go sprzedajesz, ostatnio to był już na maxa hamulcowym

57 minut temu, Alonzo napisał(a):

A u Roycea - dopiero jak robiłem Twój opis, zobaczyłem jak on jest fatalny w tych statsach +/-. Z rotacyjnych graczy rl Suns jest najgorszy i do tego bardzo rażąco odstaje. Nawet na bbref w OnCourt ma -3,3, a w On-Of tragiczne -11,6 !!! To jest po prostu dramat..

Royce miał o wiele lepszy styczeń (miesiąc bez Joka) niż luty, gdzie po prostu Suns mieli gorszy bilans, znowu podajesz staty za cały sezon, a ja myślę, że tak naprawdę g#wno wiemy, może mu się krowa ocieliła albo najstarsza córka OFa założyła i się nie mógł skupić na robocie? bierzesz to pod uwagę? znowu wyskakujesz ze statami za cały sezon, szkoda, że nie wyciągasz wniosków z tego co piszę, no, ale ja przynajmniej nie próbuję sprzedać Royca jako pociągowego mojej ofensywy albo nie wymyślam innych wymówek, że komuś się może nie chcieć

Godzinę temu, Alonzo napisał(a):

Porównaj sobie jakie Ty dałeś graczom minuty w rotacji z tym co ja próbowałem stworzyć na bazie tego robiąc rotację

jasno napisałem, kto dostaje minuty przy absencji, zresztą mi nie chodzi o bilans, bo jest taki jaki sam sobie dałem, chciałem tylko zobaczyć jakie były Twoje kryteria oceny Nuggets, no i nie zawiodłem się, ale przy okazji wiem już jaka będzie heca gdy będziesz próbował sprzedać ten niesamowity impact Greena w PO jeśli w ogóle w nich zagra, co wtedy wymyślisz? przekonamy się już niebawem

28 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie no to rzeczywiście chodząca legenda, gdzie brak mu motywacji do lepszej gry, gdy już raczej wiadomo, że skończy się na playinach być może bez HCA, trzeba mieć tupet by takie teorie ludziom sprzedawać, tłumacząc tym słabą grę gościa biorącego 25+ baniek za sezon, gratuluję, myślałem, że mnie już niczym nie zaskoczysz

czym taki są Heat w tym sezonie, żeby pisać takie rzeczy? JJ nie gra żadnego wybitnego sezonu, zaraz prawdopodobnie połkną ich Hawks lub Hornets, którego lidera wyśmiewałeś od kilku sezonów, zupełnie przeciętny team pod każdym względem, podobnie zresztą jak GSW, Jaquez nie jest żadnym dyregentem ofensywy jak go sprzedajesz, ostatnio to był już na maxa hamulcowym

Royce miał o wiele lepszy styczeń (miesiąc bez Joka) niż luty, gdzie po prostu Suns mieli gorszy bilans, znowu podajesz staty za cały sezon, a ja myślę, że tak naprawdę g#wno wiemy, może mu się krowa ocieliła albo najstarsza córka OFa założyła i się nie mógł skupić na robocie? bierzesz to pod uwagę? znowu wyskakujesz ze statami za cały sezon, szkoda, że nie wyciągasz wniosków z tego co piszę, no, ale ja przynajmniej nie próbuję sprzedać Royca jako pociągowego mojej ofensywy albo nie wymyślam innych wymówek, że komuś się może nie chcieć

jasno napisałem, kto dostaje minuty przy absencji, zresztą mi nie chodzi o bilans, bo jest taki jaki sam sobie dałem, chciałem tylko zobaczyć jakie były Twoje kryteria oceny Nuggets, no i nie zawiodłem się, ale przy okazji wiem już jaka będzie heca gdy będziesz próbował sprzedać ten niesamowity impact Greena w PO jeśli w ogóle w nich zagra, co wtedy wymyślisz? przekonamy się już niebawem

1. Dray ma zjazd - wyjdzie co wyjdzie. Może znajdzie motywację jeszcze w tym, czy przyszłym sezonie - a może to już faktycznie schyłek jego kariery? - nie wiem, ale Ty również tego nie wiesz. Jednak wypadałoby być tu konsekwentnym i nie wciskać że przykładowy Bitadze z Knicks grałby 4 razy większe minuty i to jeszcze jako czołowy defensywny center - bo tak wyszło z Twoich bilansów. Draymond w odróżnieniu od Bitadze chociaż grał faktycznie swoje minuty w rl.

2. Odnośnie Heat - cały czas widzę ich w top6. Nic się nie zmieniło. Grają w kratkę i tak, w tym sezonie są średniakiem. Hawks ich raczej nie połkną, a czy wyprzedzą Hornets - obaczymy. Hornets są na fali, obaczymy jak to się potoczy. A o Jaquezie naprawdę przestań się już wypowiadać dopóki czegoś Heat nie obejrzysz. 

3. Odnośnie Roycea pisałem przecież wyżej, jak grał w poszczególnych miesiącach posiłkując się tym:

https://www.nba.com/stats/player/1626220/traditional

4. Popisałeś babole z minutami w rotacji, nawet mi się nie chce tego tu wywlekać - wystarczy przecież przeczytać i porównać te minuty, które Ty napisałeś przy Nuggets i te które ja próbowałem przełożyć na faktyczne minuty wg Twoich oryginalnych. Gdzieś tam na forum głównym dyskutowałeś z kimś o Deanie Wade - że u Ciebie nie miałby takich minut jak w rl jak w sumie musiał mieć takie jak nie większe. Pisałeś LBS te minuty na odwal się w opisie - taka jest prawda. I nie o to mam pretensje, a o to że bronisz jak niepodległości nawet najdurniejszej swojej tezy, gdzie suche liczby Ciebie demaskują. 

Edytowane przez Alonzo