Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Alonzo napisał(a):

..ale tak, masz rację - nie jestem dumny z tego, że Kylea Lowrego musiałem umieścić w tej wymianie.

ja wiem, ja wiem

tradycyjnie lojalnosc i kultura organizacji ma swoją cenę.

w tym przypadku jest to utrzymanie jakże niezbędnego tomlina xd

Edytowane przez człowiek...morza

9 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

ja wiem, ja wiem

tradycyjnie lojalnosc i kultura organizacji ma swoją cenę.

w tym przypadku jest to utrzymanie jakże niezbędnego tomlina xd

Znając dobrze GM spurs pewnie zwolni Kyle jeżeli tylko gracz będzie chciał grać o wyższe cele. Doceniam jego dokonania ale nie zamierzam marnować jego możliwe że ostatniego sezonu. Jeżeli będzie chciał wrócić na wschód to zrobię wykup natychmiastowy.  Aby miał czas podpisać kontrakt z topową organizacja wschodu. 

5 minut temu, Alonzo napisał(a):

..ale wiesz że to efekt walki na ofensywnej desce i dobitek? xD

a u innych wysokich efekt czego?

6 minut temu, Alonzo napisał(a):

.a tymczasem Derrick White 37,9 % FG i 28% 3P w 2T

można się przyjebać do procentów.

problem dla Ciebie tylko w tym, że jego impact jest nieoceniony i wszelkie cyfry, bilans jak i eyetest o tym mówią ✌️

19 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

a u innych wysokich efekt czego?

można się przyjebać do procentów.

problem dla Ciebie tylko w tym, że jego impact jest nieoceniony i wszelkie cyfry, bilans jak i eyetest o tym mówią ✌️

Impact wszystkich Twoich jest zapewne nieoceniony, ale wiesz.. ktoś jeszcze musi zdobywać punkty przy określonej ilości rzutów w meczu..

2 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Impact wszystkich Twoich jest zapewne nieoceniony, ale wiesz.. ktoś jeszcze musi zdobywać punkty przy określonej ilości rzutów w meczu..

ja nie wiem może ty ślepy jestes, ale szabel do zobywania punktow mam sporo xd

w tym gracza meisiąca browna 😊

11 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

na szczescie z lamelo na boisk wszyscy zawodnicy rzucaja o pare % lepiej statystycznie!

12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

myślę, że to najwyższy czas aby to zaczęło w jedynym słusznym miejscu lądować

przypominam, że drugi trymestr jest krótszy od pozostałych

Widzę, że szykuja się interesujące opisy

9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jak się kiedyś uderzysz niechcąco w głowę dość mocno, to może zejdziesz w rejony mojego obiektywizmu, na razie to salutuj 

Masz Joka w 11 meczach i porażkę z KATem więc nie szarżuje bo Magic na bank Nuggets wyprzedzają w 2T - pytanie tylko o ile.

Edytowane przez Alonzo

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

przestań się pogrążać, bo już niżej upaść nie można

Zrób opis, to wtedy będzie można coś o Nuggets powiedzieć.

A odnośnie Magic wszystko jest w opisie, więc może przeczytaj zanim zaczniesz się wypowiadać.

Pozdrowienia z Zakopanego.

9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie jesteś dla mnie partnerem do rozmów, czuje sie opluty Twoim opisem, do widzenia 

Zrób opis

To wtedy Twoja krytyka będzie miała dla mnie jakąś wartość, bo na razie brak tu merytoryki.

Miłej niedzieli.

Bez odbioru.

Edytowane przez Alonzo

49 minut temu, Tecu napisał(a):

A kto o tym decyduje? 🤔

Dlatego nie rozumiem wciąż intencji przerzucenia trade deadline przed głosowanie.

W 2 trymestrze: całkowity brak Beala i Thybulle, 20 absencji Reavesa, 23 Porzingisa, 24 Scoota, 23 Cama Johnsona, i jeszcze troszkę nieobecności innych, np. 7 Hachimury.

Hornets grają zdecydowaną większość 2 trymestru zestawieniem:
Brandon Williams-Baylor Scheierman-Rui Hachimura-Sandro Mamukelashvili - Wendell Carter, a z ławki jako 6man Trendon Watford (i brak NBA graczy).

Oczywiście będzie głosowanie bilansów, ale czy przewidywanie gigantycznej straty do playin Hornets po 2T to jest jakieś kontrowersja?

Edytowane przez january

@january i właśnie Twoje argumenty pokazują dlaczego CHAR nie powinni się spieszyć z oddaniem AR a raczej dopieścić szczegóły wymiany. 

Po pierwsze nawet z graczem CHAR nie poprawia nagle gry na tyle aby wypaść w grze po pick. To wyjątkowa moim zdaniem w naszej lidze sytuacja że lider w tanku nie przeszkadzał. A jak nie przeszkadzał ( z takim składem to i 40 punktów w meczu nie zmieni oblicza spotkań) to po co nerwowo ruszać. 

Po drugie podnosiłeś w innej argumentacji jakoby inne ekipy walczące o wysoki pick są strasznie złe na tę wymianę. Właśnie nie. Moim zdaniem nikt nie negował wyboru ścieżki nowego GM a krytyka jest tylko zwrot i zbyt szybki ruch. W swoim stylu argumentujesz w zależności od celu czy tezy w skrajnie przeciwstawnym stylu ;)))) 

fakt że Tobie się spieszyło nie podlega to dyskusji i tu się tylko zastanawiam. GM nowy nie nowy ma prawo które szanuję do kreowania ścieżki klubu. Ktoś rozsądny powinien powiedzieć jak optymalizować zysk ze sprzedaży która powtórzę nie musiała się nawet wydarzyć. Bo reszta składu…. Tu cytat twojego wpisu. 

Nie przeszkadza w top wyborze. 

Nie klei mi się ten twój wniosek o złości konkurencji w tanku na oddanie zawodnika w takim stylu. My podnosimy kwestię zwrotu a niekoniecznie samego faktu celowego osłabienia się. 

Który z lakers czy bez by i tak nastąpił. 

Trochę w szukaniu wrogów wymiany się zapędziłeś. 

Jestem niezmiernie zadowolony że twoim zgrabnym wpisem uzasadniłeś to co chcieliśmy przekazać o tym zbytecznym pośpiechu w wymianie. Dziękuję.  Dobrze napisane. 

49 minut temu, january napisał(a):

W 2 trymestrze: całkowity brak Beala i Thybulle, 20 absencji Reavesa, 23 Porzingisa, 24 Scoota, 23 Cama Johnsona, i jeszcze troszkę nieobecności innych, np. 7 Hachimury.

Hornets grają zdecydowaną większość 2 trymestru zestawieniem:
Brandon Williams-Baylor Scheierman-Rui Hachimura-Sandro Mamukelashvili - Wendell Carter, a z ławki jako 6man Trendon Watford (i brak NBA graczy).

Oczywiście będzie głosowanie bilansów, ale czy przewidywanie gigantycznej straty do playin Hornets po 2T to jest jakieś kontrowersja?

Świetny wpis. Zapewne w Pm do kontrahenta pisałeś trochę inaczej. 

Dżizas Ignazz Wy się zabijacie w opisach o to kto będzie 1,2,3 od końca w lidze to chyba rozumiesz różnicę w rozstawieniu loterii między np. 3, a 9 seedem? I tak, Reaves by robił właśnie taką różnicę, że z nim Hornets pewnie byliby nad Spurs i kilkoma innymi ekipami na koniec sezonu, a tak raczej będą pod*.

*założenia, są zmienne, ale ogólnie wiadomo o co chodzi.

I tyle z pisania ze strony Hornets, to nie mój team. Coś jeszcze chciałem skrobnąć od siebie o powrocie Reavesa i sprowadzeniu Bronny'ego, ale chwilowo mi się nie chce.