człowiek...morza Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): ..ale tak, masz rację - nie jestem dumny z tego, że Kylea Lowrego musiałem umieścić w tej wymianie. ja wiem, ja wiem tradycyjnie lojalnosc i kultura organizacji ma swoją cenę. w tym przypadku jest to utrzymanie jakże niezbędnego tomlina xd Edytowane 2 godziny temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ja wiem, ja wiem tradycyjnie lojalnosc i kultura organizacji ma swoją cenę. w tym przypadku jest to utrzymanie jakże niezbędnego tomlina xd Znając dobrze GM spurs pewnie zwolni Kyle jeżeli tylko gracz będzie chciał grać o wyższe cele. Doceniam jego dokonania ale nie zamierzam marnować jego możliwe że ostatniego sezonu. Jeżeli będzie chciał wrócić na wschód to zrobię wykup natychmiastowy. Aby miał czas podpisać kontrakt z topową organizacja wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi