Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

fantastyczne wejście w buty kontuzjowanego McBride'a

i to jeszcze w ryj temu kasztanowi od @Alonzo Mann'owi.

Nie ma przypadków.

z tymi dzisiejszymi 11pkt ma już chyba 55pkt. w karierze 💪

Miał 1/6 za 3P czyli to była ta jego jedyna celna trójka (nieźle się tam musieli wqurwić bo nie po to tankując wystawili go na boisko żeby niechcący trafił game winnera xD )

Może się przydać Tobie w playinach.

Nie ma przypadków.

@Sylvinho. W drugim trymestrze wykręcisz bardzo dobry bilans moim zdaniem. Zajebiście zagrał Twój S5: VJ-Bane-Amen-Igram - opuścili łącznie trzy mecze, każdy gra w bardzo dobrym zespole, Ingram All Star, Nurkić sadzany wiadomo dlaczego.

Ciężko Ci będzie obronić ten pick bez oddania najlepszych

32 minuty temu, LONGER01 napisał(a):

@Sylvinho. W drugim trymestrze wykręcisz bardzo dobry bilans moim zdaniem. Zajebiście zagrał Twój S5: VJ-Bane-Amen-Igram - opuścili łącznie trzy mecze, każdy gra w bardzo dobrym zespole, Ingram All Star, Nurkić sadzany wiadomo dlaczego.

Ciężko Ci będzie obronić ten pick bez oddania najlepszych

Statystycznie każdy z nich oprócz Bane ma gorszy trymestr niż ten pierwszy. Edgecombe to już w ogóle także nie do końca zgadzam się z tym co napisałeś choć oczywiście każdy sobie to sam oceni. 

Testowałem co mogę za nich dostać na PW i nic nie było z tego satysfakcjonujące i tyle. Dodatkowo fajnie, że robi takie statystyki ale robi je w najordynarniej tankującej ekipie w NBA nabijając puste statystyki. Ma też spadający kontrakt, a ja nie wiążę z nim przyszłości w kolejnym sezonie.

4 minuty temu, Tecu napisał(a):

Boston ma pick Wizz

Też nie rozumiem tego Nurkica 🤷

Ten pick jest top 9 protected także zobaczymy co z tego będzie.

1 godzinę temu, Sylvinho. napisał(a):

Testowałem co mogę za nich dostać na PW i nic nie było z tego satysfakcjonujące i tyle. Dodatkowo fajnie, że robi takie statystyki ale robi je w najordynarniej tankującej ekipie w NBA nabijając puste statystyki. Ma też spadający kontrakt, a ja nie wiążę z nim przyszłości w kolejnym sezonie.

Ten pick jest top 9 protected także zobaczymy co z tego będzie.

Ewentualnie ktoś może by go wymienił za minimalnie tańszy ale gorszego gracza. Nawet gdy bez assetu daje lepszy wynik finansowy. I tego tańszego jak musisz zwalniasz. Lub próbujesz z nim wymiany.