LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 29 minut temu, Alonzo napisał(a): No to pisz o nich a nie o KATie zresztą @Alonzo z tą chwilą kończę już pisanie o nim, nic już więcej nie ugram, Ty i tak nie wyciągasz wniosków, nawet jak sam do Cb przyjdzie i przyzna, że gra piach, a do niego jako człowieka nic nie mam, muszę liczyć na to, że mi zamknie jeszcze mordę, o nic innego mi przecież nigdy nie chodziło jak o sukces Knicks, czego nie mogli ludzie na ogólnym zrozumieć i dalej chyba nie kumają z fartem Edytowane 16 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) W dniu 16.01.2026 o 08:51, LeweBiodroSmoka napisał(a): on w pierwszych 24 grach robił 13ppg na 57TS, dlatego nie rozumiem dlaczego jest takim frontrunnerem nagle, bo wcale całościowo niczym się nie wyróżnia, sporo mu brakuje do sezonu gdy wygrał ok, może nie sporo, ale nie kumam tych kryteriów i skąd to się bierze Pierdolisz kocopoły w tym momencie. Naz zdecydowanie równiejszy niż te wasze THJ i Jacquezy. Taki Jaime jak ma dzień to wygląda w ataku rzeczywiście jak dominator jeden na jeden, ale jak nie siedzi albo defensor jest mocny i wie jak kontrować jego zagrania, to wygląda już jak dużo slabsza wersja Bagleya, a Reid gra co noc praktycznie równiutko jak od linijki. Weź te swoje TS% wsadź sobie gdzieś, bo ostatnio nadużywasz mocno tego statsu zauważyłem. 57% to tak stawiam więcej niż średnia ligowa, a ty używasz tego jako argument na niekorzyść przy high volume scorerze z ławki, tak jakby to był jakiś wstyd. Nie pomyliłeś 57%TS ze statusem jaki powinien mieć 47%TS ? Ostatnio też skrytykowałeś Siakama za TS 56% będąc liderem w najsłabszej ofensywie ligi, wtf?! No i co to za próbka w ogóle jest żeby to wrzucać ? Reid Miał 57 a teraz ma 69 za ostatnie 10spotkań, co dokladnie pokazuje ile warta jest ta twoja próbka Siakama też skrytykowałeś i zaczął lepiej rzucać, więc możesz tak zjinxowac mi jakiegos Podziemskiego teraz, proszę https://www.statmuse.com/nba/ask/naz-reid-stats-in-last-10-games Edytowane 17 Stycznia przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 11 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): 57% to tak stawiam więcej niż średnia ligowa, mniej niż średnia ligowa THJ ma 62.5 za cały sezon, faktycznie Nazz regularniejszy w chooy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 35 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): mniej niż średnia ligowa THJ ma 62.5 za cały sezon, faktycznie Nazz regularniejszy w chooy No i ? O ile mniej niż średnia? Bo przedstawiasz ten ts z takim dramatyzmem jakby to było 47TS. Może i Hardaway jest bardziej regularny niż myślałem, ale THJ jest tyczka w obronie, a Reid jest jeszcze spoko obrońcá oprócz tego ze daje 15/6 z ławki co noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 10 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Weź te swoje TS% wsadź sobie gdzieś, bo ostatnio nadużywasz mocno tego statsu zauważyłem. ostatnio? XD takie już mamy czasy Ronnie, że byle bolki robią sobie 60TS+, a rookas Knueppel miał 67TS+ od startu kariery, Naz w pierwszych 17 grach miał 36% za trzy, gra we względnie zdrowej drużynie, a THJ przez 2/3 sezonu musi sobie radzić jedynie z BB u boku, Val jak jest fajny to nie będzie dodatni w obronie już, teraz w ogóle przecież zdziesiątkowany roster miał a jeszcze poprawił wskaźniki, na już naprawdę elitarną efektywność, więc nie kumam dlaczego Naz jest takim aż faworytem, nic w tym kontrowersyjnego co piszę, a jedynie co bym oczekiwał to wrzucenie tam THJ żeby sobie był bo po prostu na to zasługuje bardzo mocno, tym bardziej, że historycznie nikomu nie przeszkadzało dawać tych nagród jednowymiarowym grajkom a z Siakamem wiesz jak było, przyznałem Tobie po części racje by potem nie wygrali meczu przez miesiąc, więc tego, nie pierdol mnie tu o wolności rasowej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Naz Reid aż sie za bark złapał jak to czytal i stwierdził ze pierdoli te robotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia to juz chyba nie ma wątpliwości, że powinien być All Star dla JM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Naz Reid aż sie za bark złapał jak to czytal i stwierdził ze pierdoli te robotę? chyba 17 punktów w czwartej kwarcie + wymuszony ofens w kluczowym momencie, oddajmy chłopu co jego, nic więcej nie oczekuje, jebać te statuetki trzeciego sortu tymczasem Edytowane 18 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia beng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 10/10 ładnie Oby wrócił do lepszej dyspozycji bo ostatnio podobnie jak cale Lakers wyglądał marnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Ale mnie wystraszyłeś bo z wklejenia linku bije po oczach „makes history” oraz 74 POINTS Prawie się udusiłem zanim klicknalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia jeden z głównych powodów, żeby nie powiedzieć najgłówniejszy totalnej indolencji lakers w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 9 minut temu, człowiek...morza napisał(a): jeden z głównych powodów, żeby nie powiedzieć najgłówniejszy totalnej indolencji lakers w obronie Luka Doncic ? Tak, Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Jasny promyk tego sezonu. Przypomnę tylko że od początku w planach miałem Keldona jako rezerwowego i jego roli zbytnio nie zmieniam więc nie robię niczego pod narracje obecnej gry w 2026. W opisie ma tam stałe miejsce choć kontuzje innych przeszkadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) wina mike'a brown'a i brunsona! Edytowane 20 Stycznia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Victor w 3 ostatnich meczach na limitowanych 26 minutach średnio 31 pts w tym 16/27 za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia chce ktos Kawhia?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia A co z nim? Pytanie powinno być raczej inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 1 minutę temu, ignazz napisał(a): A co z nim? Pytanie powinno być raczej inne. Butler zerwal ACL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Jasiowi się uciekło spod noża. Teraz, Reikai napisał(a): Butler zerwal ACL. Wiem. I widze ze brak assetow aby go zrzucić. Zaraz człowiek morza będzie pisał o tym że Coop chce odejść. Tak za rok… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi