Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, Alonzo napisał(a):

No to pisz o nich a nie o KATie

zresztą @Alonzo z tą chwilą kończę już pisanie o nim, nic już więcej nie ugram, Ty i tak nie wyciągasz wniosków, nawet jak sam do Cb przyjdzie i przyzna, że gra piach, a do niego jako człowieka nic nie mam, muszę liczyć na to, że mi zamknie jeszcze mordę, o nic innego mi przecież nigdy nie chodziło jak o sukces Knicks, czego nie mogli ludzie na ogólnym zrozumieć i dalej chyba nie kumają

z fartem

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

W dniu 16.01.2026 o 08:51, LeweBiodroSmoka napisał(a):

on w pierwszych 24 grach robił 13ppg na 57TS, dlatego nie rozumiem dlaczego jest takim frontrunnerem nagle, bo wcale całościowo niczym się nie wyróżnia, sporo mu brakuje do sezonu gdy wygrał 

ok, może nie sporo, ale nie kumam tych kryteriów i skąd to się bierze

Pierdolisz kocopoły w tym momencie. Naz zdecydowanie równiejszy niż te wasze THJ i Jacquezy. Taki Jaime jak ma dzień to wygląda w ataku rzeczywiście jak dominator jeden na jeden, ale jak nie siedzi albo defensor jest mocny i wie jak kontrować jego zagrania, to wygląda już jak dużo slabsza wersja Bagleya, a Reid gra co noc praktycznie równiutko jak od linijki. Weź te swoje TS% wsadź sobie gdzieś, bo ostatnio nadużywasz mocno tego statsu zauważyłem. 57% to tak stawiam więcej niż średnia ligowa, a ty używasz tego jako argument na niekorzyść przy high volume scorerze z ławki, tak jakby to był jakiś wstyd. Nie pomyliłeś 57%TS ze statusem jaki powinien mieć 47%TS ? Ostatnio też skrytykowałeś Siakama za TS 56% będąc liderem w najsłabszej ofensywie ligi, wtf?! No i co to za próbka w ogóle jest żeby to wrzucać ? Reid Miał 57 a teraz ma 69 za ostatnie 10spotkań, co dokladnie pokazuje ile warta jest ta twoja próbka 😛 

Siakama też skrytykowałeś i zaczął lepiej rzucać, więc możesz tak zjinxowac mi jakiegos Podziemskiego teraz, proszę ;) 

https://www.statmuse.com/nba/ask/naz-reid-stats-in-last-10-games

Edytowane przez RonnieArtestics

35 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

mniej niż średnia ligowa

THJ ma 62.5 za cały sezon, faktycznie Nazz regularniejszy w chooy

No i ? O ile mniej niż średnia? Bo przedstawiasz ten ts z takim dramatyzmem jakby to było 47TS. 

Może i Hardaway jest bardziej regularny niż myślałem, ale THJ jest tyczka w obronie, a Reid jest jeszcze spoko obrońcá oprócz tego ze daje 15/6 z ławki co noc.