Alonzo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Jestem w ostatnich dniach po sporej dawce lektury fanów Knicks i problemów tam jest dużo więcej niż KAT. Mamy opinie tych z gorącymi głowami - o wymianach KATa, Bridgesa lub Anunobyego, mamy pretensje do braku kreowania, o niezadowoleniu Anunobyego z ilości rzutów, o unikaniu kontaktu przez Bridgesa, o problemach z kreowaniem wśród skrzydłowych, o tym że Yabusele to 5 a nie 4 jak zakładali Knicks i przede wszystkim o nowym systemie Mikea Browna- bo Thibs był zupełnie innego rodzaju motywatorem niż jest Brown. Jest tez filmik (mogę wrzucić) o bull shicie jakim były teorie, że KAT po tym upadku nie wstał - bo wstał i ruszył do obrony, ale były szanse że Kolek przechwyci ta piłke i się cofnął - czego nie ma na tym najpopularniejszym filmiku, ale jest z innej kamery. Ogólnie nie chce mi sie po raz enty KATa bronić - bo on akurat zaangażowanie w obronie poprawił - co fani Knicks sami przyznaja. Problemem jest rola jaką mu dał Brown i krucha psychika KATa - możliwe, że te plotki z offseason o Giannisie tak wpłyneły na niego - ale to też tylko dywagacje fanów Knicks. Kryzys przy długim sezonie oraz kryzys po zdobyciu Pucharu Myszki Mikki na razie corocznie jest regułą więc hold your horses. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Jestem w ostatnich dniach po sporej dawce lektury fanów Knicks i problemów tam jest dużo więcej niż KAT. Mamy opinie tych z gorącymi głowami - o wymianach KATa, Bridgesa lub Anunobyego, mamy pretensje do braku kreowania, o niezadowoleniu Anunobyego z ilości rzutów, o unikaniu kontaktu przez Bridgesa, o problemach z kreowaniem wśród skrzydłowych, o tym że Yabusele to 5 a nie 4 jak zakładali Knicks i przede wszystkim o nowym systemie Mikea Browna- bo Thibs był zupełnie innego rodzaju motywatorem niż jest Brown. Jest tez filmik (mogę wrzucić) o bull shicie jakim były teorie, że KAT po tym upadku nie wstał - bo wstał i ruszył do obrony, ale były szanse że Kolek przechwyci ta piłke i się cofnął - czego nie ma na tym najpopularniejszym filmiku, ale jest z innej kamery. Ogólnie nie chce mi sie po raz enty KATa bronić - bo on akurat zaangażowanie w obronie poprawił - co fani Knicks sami przyznaja. Problemem jest rola jaką mu dał Brown i krucha psychika KATa - możliwe, że te plotki z offseason o Giannisie tak wpłyneły na niego - ale to też tylko dywagacje fanów Knicks. Kryzys przy długim sezonie oraz kryzys po zdobyciu Pucharu Myszki Mikki na razie corocznie jest regułą więc hold your horses. stary przyjmij na klate do c***a w koncu a nie ciagle szukasz usprawiedliwien dla tego gnoja kat-a jest do zaorania 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): Ogólnie nie chce mi sie po raz enty KATa bronić - bo on akurat zaangażowanie w obronie poprawił - co fani Knicks sami przyznaja. o czym ty pierdolisz. jacy fani? gosc jest caly czas na tak samo zenujacym poziomie zaangazowanie co dobitnie pokazuje jego c***owy charakter. bo to, ze umiejetnosci nie ma to raz, ale ze nie proboje tego zatuszowac zaangazowaniem, to dwa i dobitnie pokazuje z jakim leszczem mamy do czynienia 18 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): A ten co pisze, że Duncan to ojciec sukcesu Piatons, to chyba z księżyca spadł albo nie ma wstydu sukces ma wielu ojców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 50 minut temu, człowiek...morza napisał(a): stary przyjmij na klate do c***a w koncu a nie ciagle szukasz usprawiedliwien dla tego gnoja kat-a jest do zaorania o czym ty pierdolisz. jacy fani? gosc jest caly czas na tak samo zenujacym poziomie zaangazowanie co dobitnie pokazuje jego c***owy charakter. bo to, ze umiejetnosci nie ma to raz, ale ze nie proboje tego zatuszowac zaangazowaniem, to dwa i dobitnie pokazuje z jakim leszczem mamy do czynienia Ogólnie to Ty straszne głupoty pierd##lisz co po lekturze fanów Knicks widzę jeszcze bardziej. Gra KATa to tylko jeden z problemów Knicks i nie chodzi o jego obronę, a o jakieś obiektywne reflexje odnośnie Knicks, które Tobie najwyraźniej nie grożą. W tym tragicznym meczu z Sacto miał chyba rekordowe dla niego 5 przechwytów - a raczej 5 piłek mu przez przypadek w ręce nie wpadło. Dziś 20 zbiórek i jako jedyny był w +/- na plusie ze s5. Zgubił w tym sezonie rzut - tu racja, ale nie da się tego oderwać od nowego systemu Browna, gdzie KAT ma zwyczajnie więcej zadań. Kombinuj z palowaniem się nad swoimi, to może unikniesz play in, bo Nets wyprzedzają Ciebie na luziku, a musiałbyś być przed Heat żeby uniknąć Twoich ulubionych play inów xD Edytowane 2 godziny temu przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @LukaszKopys Witamy. Moze pogodzisz chlopakow, co sadzisz o Townsie jako fan Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 26 minut temu, Alonzo napisał(a): Ogólnie to Ty straszne głupoty pierd##lisz co po lekturze fanów Knicks widzę jeszcze bardziej. Gra KATa to tylko jeden z problemów Knicks i nie chodzi o jego obronę, a o jakieś obiektywne reflexje odnośnie Knicks, które Tobie najwyraźniej nie grożą. Kombinuj z palowaniem się nad swoimi, to może unikniesz play in, bo Nets wyprzedzają Ciebie na luziku, a musiałbyś być przed Heat żeby uniknąć Twoich ulubionych play inów xD nie miałbyś Kat-a w zespole, słowem byś się nie zająknął w temacie obrony jego dobrego imienia - tym bardziej gdy podobno w żyłach płynie Ci krew organizacji Heat (totalne przeciwienstwa charakterologiczne). To jest proste jak budowa cepa. ja w kwestii Kat'a nie mam sobie nic do zarzucenia. Co więcej mogę czuć gorzką (bo kibicuje knicks) satysfakcję. Wszelkie moje obiekcje związane z jego przyjściem zostały TYLKO I WYŁĄCZNIE potwierdzone. a po obejrzeniu x liczby spotkań zyskałem merytoryczne prawo do jego oceny (za czasów wolves można mi było ta kwestie zarzucac) tym sie roznimy wlasnie moj drogi, ze Ty wszystko co twoje czy to w begm (magic) czy to w realu (heat) gloryfikujesz. patrzyaz jak ta babcia na ukochanego wnusia - najprzystojniejszy, najmadrzejszy bla bla bla. ja zas nie mam problemu z krytyka własnych dzieci Edytowane 2 godziny temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, człowiek...morza napisał(a): nie miałbyś Kat-a w zespole, słowem byś się nie zająknął w temacie obrony jego dobrego imienia - tym bardziej gdy podobno w żyłach płynie Ci krew organizacji Heat. To jest proste jak budowa cepa. ja w kwestii Kat'a nie mam sobie nic do zarzucenia. Co więcej mogę czuć satysfakcję. Wszelkie moje obiekcje związane z jego przyjściem zostały TYLKO I WYŁĄCZNIE potwierdzone. Jak dołączałem do BeGM to byłem Team Jimmie w sporze w Socie - tego przecież nie ukrywam. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - pokochaj swojego wroga.. Mając KATa musiałem nauczyć się go oceniać - były upadki i wzloty, ale na obecnym etapie daleko mi do jego bezreflexyjnej krytyki lub chwalenia go. Widze jego mocne i słabe strony dość wyraźnie - bo oglądałem go w Socie na etakie z Wigginsem, a póxniej z Edwardsem. Obserwowałem go jako centra i pfa (umieszczałem go na czwórce zanim w rl zrobił to Finch przy Gobercie). KAT to bardzo spoko kolo lubiany przez wszystkich, utalentowany ofensywnie, ale nie mający ikry do walki jako lider. Jednak jako druga opcja jest idealny jak go dobrze obudujesz - a wiemy już, że da się go tak obudować + statsy potwierdzają, że w odpowiednich lineupach jest graczem plusowym. Po tylu latach z KATem to ja mam cały jego profil psychologiczny dopracowany. Z Brunsonem dogaduje się na boisku, bo on nie oczekuje roli lidera - i tak samo byłoby u mnie obok Mitchella. No i mając inne mocne ofensywne opcje - Jaquez, Gordon, Quickley - to u mnie ta rola ofensywna KATa nie wymaga od niego takiej presji - on sobie może prowadzić lineupy rezerwowe bez Mitchella, w czym jest dobry - a do tego mam obok niego nie tylko odpowiednio fitującą obronę, ale też kreatorów takich jak Jaquez, czy Shead - graczy, których nie mają rl Knicks, bo tam najlepszym kreatorem dla KATa byłby pewnie Kolek - co tez pokazują zaawansowane statsy, które wrzucałem przy dyskusjach przy bilansach 1T. Fani Knicks najchętniej by wyjebali Bridgesa za Jaqueza, bo im zwyczajnie brakuje forwarda, który również by kreował rzuty - a tego nie mają. Bridges z Anunobym się tam za bardzo kanibalizują - to nie moja opinia, a dość powszechna fanów Knicks - jak byś pytał, ale jak czytasz, to pewnie sam to wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ee tam @Alonzo w końcu tak od roku zaczął przyznawać że KaT jest bardzo słaby w obronie. dajcie mu jeszcze z rok i skuma, że w ataku też jest słaby, a głównie nabija na słabych defensywach, na mocnych teamach lub w PO robi od dłuższego czasu jest mega nieefektywny. Gdyby miał choć trochę skillsetu Anunobyego, czy Harta w grze offball, znajdowaniu timingu do uwolnienia się to wyglądałoby to inaczej, a że jest dobry tylko w ataku jeden na jeden, to wygląda to jak wygląda w knicks, którzy mają Brunsona, który w grze jeden na jeden jest jednak pięć poziomów wyżej od KAT-a, więc to on trzyma piłkę w rękach. brown zrobił z KaT-a to czym był w PO, czyli dobrego rolesa, który dostaje coraz mniej rzutów, a Alonzo ma o to pretensje. Po jego występach w Playoffs zrobiłbym dokładnie to samo, naturalny ruch. Niech się Kat dostosuje do teamu do jakiego trafił i zacznie grać zespolowo-kombinacyjnie tak jak Hart, a wyjdzie mu to na dobre. Póki co nie dziwię się że fani Knicks mają Townsa dość. Ani nie jest gamechangerem w ataku ani nie umie bronić. Edytowane 2 godziny temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 25 minut temu, Alonzo napisał(a): Fani Knicks najchętniej by wyjebali Bridgesa za Jaqueza, bo im zwyczajnie brakuje forwarda, który również by kreował rzuty - a tego nie mają. Bridges z Anunobym się tam za bardzo kanibalizują - to nie moja opinia, a dość powszechna fanów Knicks - jak byś pytał, ale jak czytasz, to pewnie sam to wiesz. nie znam żadnego takiego fana. nagminnie powołujesz sie na jakies mityczne społecznosci ktore cos uważają wtf xd a townsa bez mrugniecia okiem zamieniłbym na hartensteina. obrona znów byłaby topowa, zaś atak nic by nie stracił na dodaniu rzutów bridgesowi i anonubiemu. Edytowane 1 godzinę temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): nie znam żadnego takiego fana. nagminnie powołujesz sie na jakies mityczne społecznosci ktore cos uważają wtf xd a townsa bez mrugniecia okiem zamieniłbym na hartensteina. obrona znów byłaby topowa, zaś atak nic by nie stracił na dodaniu rzutów bridgesowi i anonubiemu. Polecam poczytać chociażby realgm o meczu z Kings. Aha.. czyli jeszcze więcej polegania na Jalenie Brunsonie w ofensywie xD Bridges czy Anunoby nie nadają się na drugie pełnoprawne opcje i o ile obrona by była rewelacyjna, to ofensywnie by wszystko wisiało na Brunsonie - problem w tym że Ty cały czas nie rozumiesz że to nie defensywa, a ofensywa jest aktualnie największym problemem Knicks i oni będą żyli i umierali z KATem - dlatego to Brown musi odzyskać szatnie, a zwłaszcza KATa - bo tutaj to najbardziej nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): Polecam poczytać chociażby realgm o meczu z Kings. stary w pizdzie mam jakis amerykanskich januszy ktorzy c***a sie znaja xd 4 minuty temu, Alonzo napisał(a): - problem w tym że Ty cały czas nie rozumiesz że to nie defensywa, a ofensywa jest aktualnie największym problemem Knicks XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dobra koniec dyskusji to jest kardynalny bład za który oblałeś mature Knicks z marszu - sprawdzanie reszty nie ma juz sensu i znaczenia Edytowane 1 godzinę temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): stary w pizdzie mam jakis amerykanskich januszy ktorzy c***a sie znaja xd XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No tak.. Ty się znasz xD Z Kings krytyka spadła na KATa, a tymczasem : Bridges 6/20 (2/9 3P) Anunoby 0/6 3P Kończąc juz to Twoje pierd##lenie - powtórzę - Knicks mają kryzys i więcej problemów niż dostosowanie KATa do nowego systemu, Brown może musi coś zmienić i znaleźć jakieś porozumienie z KATem.. nie wiem.. sezon trwa, ale Stary Twojego zrzucania wszystkiego na KATa nie da się po prostu czytać, bo to zwyczajne uprzedzenie i do tego pewnie prowo żeby se popierd##lic głupoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Knicks maja 29 obrone za ostatnie 14 meczow(T2), a Towns ma 120.8 def rtg. Come on @Alonzo, jaki system Browna, jakie tory byly zle... you are better than that. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Knicks maja 29 obrone za ostatnie 14 meczow(T2), a Towns ma 120.8 def rtg. Come on @Alonzo, jaki system Browna, jakie tory byly zle... you are better than that. 13 ..bo są w kryzysie - o czym tu piszemy po Pucharze Myszki Miki Mają bilans 5-8 W tym okresie grali tez 4 mecze u siebie (2-2) i 9 na wyjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): 13 ..bo są w kryzysie - o czym tu piszemy po Pucharze Myszki Miki Mają bilans 5-8 https://www.nba.com/stats/teams/advanced?LastNGames=14&dir=D&sort=DEF_RATING Gorzej bronia tylko Jazz. Nie mozna pisac, ze problemem Knicks jest atak, nie obrona, gdy maja 29 obrone w lidze, tylko po to by bronic Townsa. Sa jakies granice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Mamy styczeń - to może być zwyczajne overaction. Teraz, Reikai napisał(a): https://www.nba.com/stats/teams/advanced?LastNGames=14&dir=D&sort=DEF_RATING Gorzej bronia tylko Jazz. Nie mozna pisac, ze problemem Knicks jest atak, nie obrona, gdy maja 29 obrone w lidze, tylko po to by bronic Townsa. Sa jakies granice. .. obrona swoją drogą - ale tam nie działa atak - stąd bierze się krytyka KATa i przypomnę - ta dyskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Mamy styczeń - to może być zwyczajne overaction. .. obrona swoją drogą - ale tam nie działa atak - stąd bierze się krytyka KATa i przypomnę - ta dyskusja. Atak maja 8 w T2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Atak maja 8 w T2. To w sumie dziwna abberacja, bo atak mają fatalny jak sprawdzisz statsy graczy Knicks i %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Alonzo napisał(a): KAT to bardzo spoko kolo lubiany przez wszystkich, utalentowany ofensywnie, ale nie mający ikry do walki jako lider. Jednak jako druga opcja jest idealny jak go dobrze obudujesz - a wiemy już, że da się go tak obudować + statsy potwierdzają, że w odpowiednich lineupach jest graczem plusowym. Jak twoja druga opcja jest na poziomie "w odpowiednich lineupach jest graczem plusowym" to c***a ugrasz i chyba to reszta chce ci przekazać. Ja tam nawet czasem tego Townsa delikatnie bronię jak jest jechany z każdej możliwej strony, ale generalnie jest koleś miękką fają, nigdy nie będzie człowiekiem i generalnie chciałbym, żeby się ciągnął z drużyny, której kibicuję, dlatego doskonale rozumiem fanów Knicks, gdy ich wkurwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Reikai I pamiętaj, że w 8 tych meczach grali bez Harta + dochodzą przez to zmiany w rotacji (Brunsona tez brakowało w 2,5), a Mitchella Robinsona w 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): @Reikai I pamiętaj, że w 8 tych meczach grali bez Harta + dochodzą przez to zmiany w rotacji (Brunsona tez brakowało w 2,5), a Mitchella Robinsona w 4. Tzn ja nie mowie, ze Towns jest jedynym zrodlem problemow Knicks w D. Wszyscy tam wygladaja zle, lacznie z OG. Nie rozumiem nawet jak oni mogli miec dobra obrone z duetem Brunson Towns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi