Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

oczywiscie, ze jest.

to duzo madrzejszy gracz, lepiej rozumiejacy gre systemowa, a co ma i przelozenie na gre reszty druzyny, plynnosc akcji itp itd

jak ktos to kwestionuje, nie rozumie koszykowki 🤷‍♂️

A ten co pisze, że Duncan to ojciec sukcesu Piatons, to chyba z księżyca spadł albo nie ma wstydu 🤷

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dlaczemu tu nie ma THJ do ciula? ma lepszy sezon niż ten wacek Reid i kasztan Jaquez, tylko Keldon może się z nim równać

https://www.nba.com/stats/player/203501/advanced

Za to co Ajay robi po obu stronach parkietu, zwlaszcza w D, to THJe tego swiata nie maja podjazdu :P

Edytowane przez Reikai

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

to THJe tego swiata nie maja podjazdu

tutaj akurat nie jest tak źle, bo choćby ten ostatni mecz z Bucks bardzo pomógł wygrać zabierając piłkę Giannisowi jak dziecku, generalnie jestem bardzo mile zaskoczony jego grą w obronie, wiadomo, wyżej dupy nie podskoczy, ale daje z siebie 100% i niewiele można mu tu zarzucić

Godzinę temu, Alonzo napisał(a):

Jeżeli to nie jest jakieś prowo, to tłumaczyłoby dlaczego tak nie doceniasz moich Magic. 

no pewnie, że prowo

nie zmienia to faktu, że Jaquez wcale nie ma takiego sezonu, aby być tak wysoko względem takiego THJ choćby, Reida to w ogóle nie kumam, bardzo przeciętnie wygląda

22 minuty temu, Tecu napisał(a):

Każdy jest lepszy od każdego!

no ja w porównaniu do tekstów typu "obejrzyj sobie" sprawdziłem i tamta dwójka naprawdę się niczym szczególnym nie wyróżnia, tym bardziej nie rozumiem dlaczego THJa w ogóle nie ma w tym zestawieniu

nawet w tych meczach bez Joka robi 16ppg na 60%eFG, to co jeszcze ma zrobić by został zauważony

22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie jest, pisałem wyżej

Nie, no jak pisałeś no to jasne.

A to, że atakujący na nim mają ponad 5 pp wyższe  fg% to po prostu przypadek. A to, że jest jednym z najgorszych w tej kategorii w NBA to jest spisek.

Nie podążaj tą drogą. Jest bardzo słabym obrońcą. Ale nich będzie, że tylko wg mnie.

Godzinę temu, Reikai napisał(a):

No, ale to ze wyjal pilke Giannisowi, czy ze sie stara nie znaczy, ze nie broni slabo.

Epm -1.1, estimated raptor -1.8, no nie jest moze najwieksza tyczka w NBA, ale nie broni tez dobrze.

22 minuty temu, Tecu napisał(a):

Nie, no jak pisałeś no to jasne.

A to, że atakujący na nim mają ponad 5 pp wyższe  fg% to po prostu przypadek. A to, że jest jednym z najgorszych w tej kategorii w NBA to jest spisek.

Nie podążaj tą drogą. Jest bardzo słabym obrońcą. Ale nich będzie, że tylko wg mnie.

znając go z lat wszcześniejszych spodziewałem się o wiele gorszej obrony w jego wykonaniu, chyba jednak zapomnieliście, że przez kontuzje do s5 musie wejść Watson ze Spencerem i na ławce został tylko BB, który też sam nie da rady trzymać obrony, kto ma tam ich ma wspomóc? THJ pomimo tego ma sezon na 63TS i +6NET czyli mniej więcej tyle samo co Jaquez czy Keldon, tym bardziej nie mam za bardzo powodu go dissować za to, że w dziesiątkowanym rosterze nie odkrył w sobie nagle Marcusa Smarta

ten lepiej gra niż Jaquez czy jeszcze więcej muszę pooglądać @Alonzo? przy okazji wpadnij do tematu Knicks i opierdol tych leszczy co oni nagle piszą, przecież tak być nie może

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

znając go z lat wszcześniejszych spodziewałem się o wiele gorszej obrony w jego wykonaniu, chyba jednak zapomnieliście, że przez kontuzje do s5 musie wejść Watson ze Spencerem i na ławce został tylko BB, który też sam nie da rady trzymać obrony, kto ma tam ich ma wspomóc? THJ pomimo tego ma sezon na 63TS i +6NET czyli mniej więcej tyle samo co Jaquez czy Keldon, tym bardziej nie mam za bardzo powodu go dissować za to, że w dziesiątkowanym rosterze nie odkrył w sobie nagle Marcusa Smarta

ten lepiej gra niż Jaquez czy jeszcze więcej muszę pooglądać @Alonzo? przy okazji wpadnij do tematu Knicks i opierdol tych leszczy co oni nagle piszą, przecież tak być nie może

Hardaway nie jest nawet blisko Jaqueza - to nie ta półka + zupełnie inny rodzaj gracza zresztą z słabą obroną - choć scorer fajny.

A KATa widziałem rano, trochę też czytałem forum Knicks (to amerykańczackie) i problemów Knicks mają więcej niż problem dostosowania się KATa do systemu Browna.