człowiek...morza Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 27 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Mordo ja dałem 17-11 A bazę danych mam z 21/22 grudnia, gdzie mniej więcej skończył się trymestr i rozpisane wszystkie teamy CAMBY...GOAT ZAWSZE I WSZEDZIE AVE MARCUS AVE Edytowane 6 Stycznia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Teraz, january napisał(a): Mało głosów jest, każdy cenny dla gry. Także głosuj Ronnie:) Panie, a gdzie opis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 35 minut temu, Alonzo napisał(a): Bilans 16-12 dla Knicks przy 20-8 dla Magic oznacza jednoznacznie że nic nie analizowałem a dyskusje są pozbawione sensu jak cała ta gra.. CZŁOWIEKU nie ma rownie nieobiektywnej osoby wobec Knicks jak Ty od lat dajesz mi najnizszy bilans i nic sie w tej kwestii nie zmienia, raz na ruski rok Jasiu jedynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Panie, a gdzie opis? Przecież dałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia W razie czego planuje liczyć po północy bilanse i wrzucać je do excela, także jak ktoś też planował to myślę nie ma sensu dwa razy tej samej roboty robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Wrzuciłem głosy. ORL DEN biorą swoje konferencje wysoko oceniłem Lakers i Knicks oraz Pelicans z zaciekawieniem obserwuje Hawks i Indiane dwie świetne ekipy na dole stawki starałem się być obiektywny aby nie wypaczyć walki i o te rejony. Można jeszcze wrzucić mi argumenty na pm jak ktoś uważa że mam błędną ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 59 minut temu, ignazz napisał(a): Wrzuciłem głosy. ORL DEN biorą swoje konferencje wysoko oceniłem Lakers i Knicks oraz Pelicans z zaciekawieniem obserwuje Hawks i Indiane dwie świetne ekipy na dole stawki starałem się być obiektywny aby nie wypaczyć walki i o te rejony. Można jeszcze wrzucić mi argumenty na pm jak ktoś uważa że mam błędną ocenę. brawo Iggy, tak to powinno wyglądać, na bilanse nie mogą wpływać osobiste relacje i kogo bardziej lubimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) @Reikai komuś +1 Będę edytował tutaj przy kolejnych błędach. Oznaczajcie mnie już w tym temacie, gdzie poprawić. @Sylvinho. Za dobry chciałeś być. 16 winów do odjęcia @nizina -1 zwycięstwo dla kogoś @Szulim To samo, jedno zwycięstwo za dużo @LeweBiodroSmoka Sześć zwycięstw do zdjęcia @człowiek...morza jeden win do obcięcia @ignazz nie dałeś sobie nic, a i tak jest o jedno zwycięstwo za dużo. Edytowane 7 Stycznia przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Ale to nie zgadza się suma czy mam komuś odjąć zwycięstwo a dodać porażkę? @MarcusCamby Rockets 12:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Ale to nie zgadza się suma czy mam komuś odjąć zwycięstwo a dodać porażkę? @MarcusCamby Rockets 12:16 Jeżeli dajesz sobie -1 to było ok. Jeżeli dajesz sobie zero to musisz odjąć komuś jedno zwycięstwo. Jeżeli dajesz sobie x zwycięstw to musisz odjąć innym x+1 Edytowane 7 Stycznia przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia czy to juz moment zeby stwierdzic, ze ayton zostal wystarczajaco zweryfikowany w kazdych warunkach i jest łajzą? ps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 8 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): @Reikai komuś +1 Będę edytował tutaj przy kolejnych błędach. Oznaczajcie mnie już w tym temacie, gdzie poprawić. @Sylvinho. Za dobry chciałeś być. 16 winów do odjęcia @nizina -1 zwycięstwo dla kogoś @Szulim To samo, jedno zwycięstwo za dużo @LeweBiodroSmoka Sześć zwycięstw do zdjęcia @człowiek...morza jeden win do obcięcia @ignazz nie dałeś sobie nic, a i tak jest o jedno zwycięstwo za dużo. Nets +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 8 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): @Reikai komuś +1 Będę edytował tutaj przy kolejnych błędach. Oznaczajcie mnie już w tym temacie, gdzie poprawić. @Sylvinho. Za dobry chciałeś być. 16 winów do odjęcia @nizina -1 zwycięstwo dla kogoś @Szulim To samo, jedno zwycięstwo za dużo @LeweBiodroSmoka Sześć zwycięstw do zdjęcia @człowiek...morza jeden win do obcięcia @ignazz nie dałeś sobie nic, a i tak jest o jedno zwycięstwo za dużo. Kings -1 W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 12 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): @Reikai komuś +1 Będę edytował tutaj przy kolejnych błędach. Oznaczajcie mnie już w tym temacie, gdzie poprawić. @Sylvinho. Za dobry chciałeś być. 16 winów do odjęcia @nizina -1 zwycięstwo dla kogoś @Szulim To samo, jedno zwycięstwo za dużo @LeweBiodroSmoka Sześć zwycięstw do zdjęcia @człowiek...morza jeden win do obcięcia @ignazz nie dałeś sobie nic, a i tak jest o jedno zwycięstwo za dużo. pacers minus 1w przypomnialem sobie o tym aytonie i krew zalewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 11 minut temu, MarcusCamby napisał(a): 8. New Jersey Nets 14,25 - 13,75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 22 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Konferencja Wschodnia: 5. New York Knicks 15,66 - 12,33 zgłaszam wniosek o zaprzestanie nazywania mnie mistrzem play-inow @Alonzo jak sie czujesz z tym, ze dales bilans az o ponad 2.5 W odbiegajacy od normy i jednoczesnie jedyny minusowy spośród wszystkich? jak nazwiesz społecznosć, która dała taki bilans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 9 minut temu, LONGER01 napisał(a): Szkoda tych kontuzji - Tyler Herro, Jrue Holiday, Keegan Murray. Teraz jeszcze na drugi trymestr dojdzie Sengun. Turek i Dillon Brooks mocni, większe wsparcie da Anthony Black który wygląda bardzo dobrze, a w pierwszym trymestrze nie miał jeszcze takiej wartościowej opinii i impactu. W zdrowiu by mogli bić się z Magic Jrue Holiday - Tyler Herro - Dillon Brooks - Keegan Murray - Alperen Sengun, ławka Nembhard, Anthony Black, Davion Mitchell. Przydałoby się tutaj trochę rozładować obwód i dać wsparcie pod kosz, zwłaszcza że przy kontuzji Murraya i Senguna to frontcourt będzie straszna bieda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia dobrze liczę, że gdyby Alonzo sam nie dał sobie 24W, to by miał elegancko równo 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dobrze liczę, że gdyby Alonzo sam nie dał sobie 24W, to by miał elegancko równo 20? @MarcusCamby odliczałeś głosy na siebie co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi