Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Alonzo napisał(a):

Jak Tobie wyszło 20-8 dla Magic

Primo to znów przeceniasz swój team. Dostałeś pace na 60W mimo wypadnięcia na pół trymestru Gordona. To jest świetny bilans, a Twój team no... po prostu nie jest taki dobry? Nie uwzględniasz tego jak słabo wyglądają Magic pod koszem, Green mocno zjechał jak chodzi o poziom gry, Missi, Tomlin? Nikt Ci nie trzyma obrony pod koszem, a 3/4 rotacji wysokich po wylocie Aarona to z marszu gra 4v5 w ataku.

Ja naprawdę nie rozumiem jakim cudem ciągle oczekujesz all-time bilansów w beGM (bo 22W+ to moi Lakers z Currym/Butlerem/LJ w miarę zdrowiu i formie i lepszych niż Ty rolesach dostali może 2 razy w historii) nie mając wcale wybitnego teamu.

13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ziom, Ty dajesz sobie 22-23W co trymestr od 8 lat, dla Ciebie brak Jordana 98 nie byłby żadną stratą

Piszesz nieprawdę.

Zawsze mam bilans zaniżany o 2W

Podaj mi jeden argument przeciwko mojemu bilansowi? Tylko bez tych manipulowanych stats - coś racjonalnego.

5 minut temu, january napisał(a):

Primo to znów przeceniasz swój team. Dostałeś pace na 60W mimo wypadnięcia na pół trymestru Gordona. To jest świetny bilans, a Twój team no... po prostu nie jest taki dobry? Nie uwzględniasz tego jak słabo wyglądają Magic pod koszem, Green mocno zjechał jak chodzi o poziom gry, Missi, Tomlin? Nikt Ci nie trzyma obrony pod koszem, a 3/4 rotacji wysokich po wylocie Aarona to z marszu gra 4v5 w ataku.

Ja naprawdę nie rozumiem jakim cudem ciągle oczekujesz all-time bilansów w beGM (bo 22W+ to moi Lakers z Currym/Butlerem/LJ w miarę zdrowiu i formie i lepszych niż Ty rolesach dostali może 2 razy w historii) nie mając wcale wybitnego teamu.

Nieprawda

Wystarczy mieć mocniejszy team od przeciwnika - a ja mam przecież przed oczami statsy wszystkich i jesteś niekonsekwentny w tym co piszesz.

Mitchell w tamtym sezonie miał z rl Cavs 64W, a u nas nie jest w stanie zrobić takiego bilansu mimo tego, że gracze wokół niego są zdrowi i grają lepiej - to tu paradoksalnie drużyna się kompletnie nie rozwija już kolejny sezon. Zwykła logika mówi, że ta drużyna już przynajmniej raz powinna mieć u nas 60W. 

To jak mi zaniżasz, a zawyżasz Celtics napisałem już wyżej.

A z wysokimi nie mam problemu. Inne drużyny go mają. Piszesz o moich wyimaginowanych problemach nie przekładając tego na to z kim gram. 

Odechciewa mi się dyskutować, bo znów dajecie z dupy tezę i jej bronicie dla samej zasady że to Wasza teza. 

Mitchell zdobywa 30pkt. trafia najwięcej w NBA 4 3P więc nie chce mi się nawet słuchać o jakichś z d.. zaawansowanych statsach. Tam zdrowej i mocnej rotacji guardów i wingów to ja jeszcze nie miałem w historii BeGM. 

Od razu widać, że Wasza trójka nie ogląda rl Heat bo wyście widzieli co Jaquez wyprawia. 

A rotację wysokich - proszę bardzo przeciwko komu brakuje? Myślisz, że Looney, Plumlee, Bona, czy Brook Lopez powstrzymają moich podkoszowych? Serio? 

Przecież to są te same bzdury co Chris Paul grający po 30 ileś tam minut w ostatnich playoffs.

Sorry.. ale nie zamierzam tracić czasu na te bzdury. 

Macie bilanse z dykty - taka prawda

6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

z Gordonem Nuggets mieli top2 obronę w lidze

bez niego są w trzeciej dziesiątce i są jedną z najgorszych drużyn w clutch jeśli chodzi o D

może być?

Dlatego do połowy trymestru (kontuzji Gordona) może bym z 1-2 mecze przegrał..

Tu Jaquez z ławki Heat:

https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612748&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1631170

I od razu Dru Smith (to guard którym gram z ławki obok Mitchella - warto obaczyć jak poprawia defensywę), który jest u nas kompletnie anonimowy:

https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612748&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1630696

A tu anonimowy Tomlin:

https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612739&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1641772

KAT też nie pogarsza defensywy, a znacząco poprawia ofensywę - a to mój najsłabszy defensor przecież.

https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612752&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1626157

Defensywę mam mocną - wystarczy sprawdzić statsy moich graczy. 

#bilansemagiczdykty

10 minut temu, Alonzo napisał(a):

Dlatego do połowy trymestru (kontuzji Gordona) może bym z 1-2 mecze przegrał

to już nie jest mitomaństwo i homeryzm, tylko zwykłe pozerstwo

Thunder w tym czasie przegrało 4-5 spotkań, rozumiem, że czujesz się od nich dwa razy lepszy?

Cavs w tym momencie mają o dwie porażki mniej niż w całym poprzednim sezonie, a Mitchell w pełnym składzie był  oststnio w deep crunch vs Nuggets bez 4 starterów u siebie

eot

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

58 minut temu, Alonzo napisał(a):

Mitchell w tamtym sezonie miał z rl Cavs 64W, a u nas nie jest w stanie zrobić takiego bilansu mimo tego, że gracze wokół niego są zdrowi i grają lepiej - to tu paradoksalnie drużyna się kompletnie nie rozwija już kolejny sezon. Zwykła logika mówi, że ta drużyna już przynajmniej raz powinna mieć u nas 60W. 

Wymyślasz, zeszłoroczne rl Cavs było po prostu mocniejsze od obecnych naszych Magic. A dostałeś bilans idący na prawie taki sam wynik jak zeszłoroczni rl Cavs. Ty naprawdę nie masz jakoś super mocnej ekipy, a regularnie traktujesz się jakbyś miał najlepsze właściwie w lidze 1-2-3 opcje (nie masz), wybitną def (nie masz), czy brak słabych punktów w drużynie (a to masz). <- Bo to byłby zestaw na bilanse (66-69) jaki sobie proponujesz. I Magic absolutnie nie są, nigdy nie byli i raczej nie będą w najbliższym czasie takim teamem.

38 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to już nie jest mitomaństwo i homeryzm, tylko zwykłe pozwrstwo

Thunder w tym czasie przegrało 4-5 spotkań, rozumiem, że czujesz się od nich dwa razy lepszy?

Cavs w tym momencie mają o dwie porażki mniej niż w całym poprzednim sezonie, a Mitchell w pełnym składzie był  oststnio w deep crunch vs Nuggets bez 4 starterów u siebie

eot

Dorabiasz ideologię żeby Tobie pasowało do tezy. 

Do tego znów mijasz się z prawdą:

rl Thunder sezon rozpoczęli od 16-0

A porównaj sobie może skład rl Cavs do moich Magic i dopiero wtedy się wypowiedz odnośnie bilansu. 

ja przede wszystkim mam zdrowy team, brak luk w składzie, mocną defensywę, ofensywę, ławkę, stabilny skład i warto podejść uczciwie i zobaczyć jakie składy są w stanie wystawić przeciwnicy przeciwko Magic zamiast bezrefleksyjnie atakować jak zawsze moją drużynę. 

33 minuty temu, january napisał(a):

Wymyślasz, zeszłoroczne rl Cavs było po prostu mocniejsze od obecnych naszych Magic. A dostałeś bilans idący na prawie taki sam wynik jak zeszłoroczni rl Cavs. Ty naprawdę nie masz jakoś super mocnej ekipy, a regularnie traktujesz się jakbyś miał najlepsze właściwie w lidze 1-2-3 opcje (nie masz), wybitną def (nie masz), czy brak słabych punktów w drużynie (a to masz). <- Bo to byłby zestaw na bilanse (66-69) jaki sobie proponujesz. I Magic absolutnie nie są, nigdy nie byli i raczej nie będą w najbliższym czasie takim teamem.

Nie było

Im jak powietrza od zawsze brakuje wingów 3&D jak mój Champagnie (od tego sezonu mają wreszcie w rotacji fajnie im fitującego Jaylona Tysona), a o graczu takim jak Gordon mogą tylko pomarzyć. 

I mam mocny team kierując się logiką koszykówki którą rzekomo wszyscy oglądamy. W rzeczywistym świecie drużyny rozwijają się na swoich wydraftowanych graczach, których rozwijają i w naturalny sposób uzupełniając luki stają się mocniejsze  - tak rozwijali się Wielcy Warriors, czy mistrzowscy Celtics, Nuggets lub teraz Thunder. Tak zbudowany jest również mój team. A tu zwyczajnie nie ma rozwoju tylko z d.. interpretacje pod tezy - jak nasi Bux w poprzednim sezonie, gdzie Edwards i JDub to gracze wychowani w swoich rl teamach, a u nas po prostu z d.. przełożono to 1:1 założono różowe okulary - moim się odjęło odpowiednio, Bux się dodało i Chris Paul sobie hasał beztrosko po 30+ minut. 

U mnie wypadnie na parę meczy Mitchell czy KAT i nie będzie znowu 60W bo wiadomo - Magic nie zasługują na uczciwe traktowanie, bo można powqurwiać Alonzo, natomiast to że JDub, Edwards, czy Fox, czy centrzy Celtics wypadają - przymknijmy na to oko..

Nie o to chodzi, że mnie ta hipokryzja wkurza, bo już od dawna nie, po prostu tracę jakąkolwiek motywację jak mają tu być stosowane podwójne standatdy względem Magic.

Od lat słucham o pizdowatości KATa, ale jakoś Vucevic, Gobert czy Embiid po 2 razy w Finałach każdy z nich nikomu nie przeszkadzał.. 

Na jakiej podstawie stwierdzasz, że nie mam wcale mocnego teamu? Z kim przegrałem te 8 meczy? Jak Celtics wygrali również tyle samo meczy co Magic? Jak Lakers wygrali tu 19? Jak Clippers wygrali tylko 5 meczy mniej ode mnie? Mają aż tak łatwy terminarz? Wiesz, że Tolu Smith musi tam grać śr. 30min.? - w Clippers naturalnie brak wysokich Tobie nie przeszkadza, bo po co im? Natomiast moi są słabi.. bo tak.. Z czego się biorą te podwójne standardy? 

Właśnie mam bardzo mocny team bez luk i szczerze chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie mi się tak zaniża?  

Czemu przykładowo nikomu nie przyjdzie do głowy pewna - wydawać by się mogło oczywista teza - że Draymond Green po latach gry u nas w przeciętnych lub takich sobie teamach miałby tu motywację żeby grając przy KATie grać dużo lepiej niż w rl w defensywie, a KAT uwolniony od kolejnych zadań defensywnych odwdzięczyłby się jeszcze lepszą ofensywą? Czemu w BeGMowych Magic dla odmiany nie zinterpretować choć raz czegoś na korzyść tej drużyny? 

Edytowane przez Alonzo

3 minuty temu, Reikai napisał(a):

O ile nie zgadzam sie z @Alonzo, ze u Draymonda to tylko kwestia motywacji sprawia, ze tak obnizyl loty, bardziej metryki. Tak samo nie rozumiem tych 20W Celtics, tyle samo co Magic. @january wyjasnisz?

To zapytaj jeszcze Marcusa o 20W dla Bux bo to też do Archiwum X się nadaje. 

A 20W Celtics sam bym dał jakby @kuba2419dał wcześniej opis - oczywiście zachowując równowagę i odpowiednio więcej właśnie Magic.

Szkopuł w tym Reikai, że po top4 Wschodu jest bardzo duży spadek wg mnie. 

Dlatego drużyny grające w pełnych składach spokojnie by się tu w łiny obłowiły i 22-23W dla Magic to racjonalna oczywistość a nie żadna buta. Później niżej wg mnie drużyny by się wzajemnie kanibalizowały, co pewnie bardzo by wyrównało stawkę - ale to tylko moja interpretacja, a jak wiadomo nie znam się i nie mam wiedzy;) 

Osoby, które nie dały opisu są dla mnie w ogóle wyłączone z zadawania pytań o swoje bilanse. Nawet nie zamierzam im czegokolwiek tłumaczyć. Najlepsi są Ci co głosowali za jawnym głosowaniem, pobudzaniem dyskusji, a nawet nie byli w stanie podać takie minimum jak podstawowa rotacja i absencje. Zero szacunku mają, a często najwięcej pretensji mają.

I póki ktoś nie zagłosuje, to też nie udzielam mu żadnych odpowiedzi. Ja się będę tłumaczył, a potem ktoś da mi 12 winów w rewanżu i schowa głowę w piasek. 

Byłem za tajnymi głosowaniem, bo ludzie nie chcą żadnej dyskusji, tylko bić pianę i obrażać na PW. Będą opisy, głosy to można pytać "a czemu tak?". A tak to mam wyjebane :)

Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Osoby, które nie dały opisu są dla mnie w ogóle wyłączone z zadawania pytań o swoje bilanse. Nawet nie zamierzam im czegokolwiek tłumaczyć. 

Bardzo mądra zasada po tym niepoważnym bilansie dla Magic. Chyba też tak zrobię. 👍

@january a jakich czarodziejskich zaklęć użyłeś, że Hornets praktycznie bez guardów mają tylko 7W mniej od Magic i są blisko .500? 

ja Marcusa Hornets dałem aż 10W za walkę GMa choć ciężko mi nawet te 10W tu znaleźć (w tym 1W za opis).

Edytowane przez Alonzo

53 minuty temu, Alonzo napisał(a):

ja Marcusa Hornets dałem aż 10W za walkę GMa choć ciężko mi nawet te 10W tu znaleźć (w tym 1W za opis).

Są guardzi. Tristen Newton czy Dink Pate ;) Nie wiem jaki masz problem z Austin Reavesem i Brandonem Williamsem, backupem Scheiermanem.

Czy Tristan Newton nie mógłby w większej roli być tym kim kiedyś dla Magic Alfonzo McKinnie? :)

Skoro już zagłosowałeś i zrobiłeś opis, to po filmie "Na skraju jutra" mogę coś tam skrobnąć o Magic, by być fair, ale obaj wiemy że i tak Cię nie przekonam :)

25 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Są guardzi. Tristen Newton czy Dink Pate ;) Nie wiem jaki masz problem z Austin Reavesem i Brandonem Williamsem, backupem Scheiermanem.

Czy Tristan Newton nie mógłby w większej roli być tym kim kiedyś dla Magic Alfonzo McKinnie? :)

Skoro już zagłosowałeś i zrobiłeś opis, to po filmie "Na skraju jutra" mogę coś tam skrobnąć o Magic, by być fair, ale obaj wiemy że i tak Cię nie przekonam :)

To są Marcus statsy Manna i Branhama z 1T którzy są u mnie właściwie poza rotacją z powodu bogactwa i głębi składu: 

Mann 26g 26min. - gra w s5 rl Nets, 8,3pkt. 3,5zb. 3,7as. 0,7prz. FG 44,8% 1 3P na 34%

Branham 14g 8min. 3,6pkt. 

A tu jeszcze Proctor :

20g 12min. 5,1pkt. 1,3zb. 1,4as. i słabe jak to często bywa na starcie przy rookiem FG 33,7% i trafia też 1 3P na 30%

A jest jeszcze McCullar Jr - 2g 3min. bo ten świetny przełomowy po kontuzji Harta i jego aktualne wejście do rotacji Knicks przypada już na 2T.

Naprawdę uważasz, że nie grający w NBA w 1T Tristen Newton i Dink Pate by w Hornets coś mogli zmienić in plus? 

Szanuję Twoją walkę, ale naprawdę uważasz, że pomiędzy Twoimi Hornets, a moimi Magic jest tylko 6W różnicy? 

Marcus :)

Magic 22-23W robią spokojnie w tym trymestrze. Naprawdę nie rozumiem skąd to bezreflexyjne zaniżanie mi bilansu - co sam tu robisz.. mi się tu zarzuca zawyżanie sobie bilansów, a ja w ogóle nie muszę swoim graczom nic dodawać a jeszcze części zaniżam minuty, a  kilku innych nie ma w ogóle w rotacji. Gdzie Newton, a gdzie Mann? 

Magic mogliby przegrać bo.. nie wiem - mają przesyt łinuff, czekają na playoffs.. ale u nas są dymani sezon w sezon, grają tym samym core + cały czas usprawniają rotację, przegrali co dopiero 100-letnim Chrisem Paulem i Bux grającymi w 6, a u nas bezreflexyjnie ten sam team gra właściwie to samo pod linijkę, żeby tylko czasami nie odnieść 60W bo w BeGM drużyna Orlando ma chyba jakis odgórny zakaz wygrania 60W i gra nie ma tu najwyraźniej znaczenia.

To jest przykre jak te same osoby sezon w sezon, trymestr w trymestr zakłamują rzeczywistość żeby tylko czasami nie przyznać Alonzo racji.. 

Edytowane przez Alonzo

To chyba jakiś nieśmieszny żart, gdy trzech najlepszych graczy Magic:

- Mitchell poprowadził Cavs do oszałamiającego bilansu 15-14:
- Towns wiekszosc trymestru spisywał się mega c***owo (3/4 trymestru na poziomie 21 pkt, 44 % z gry, 33 % za 3, co jest po prostu fatalne jak na gracza, którego głównym i jedynym atutem jest ofensywa)
- Gordon opuścił 60 % trymestru.

Jak zwykle @Alonzo różowe okulary. W realu to byłby drugi bilans w lidze 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Imo ucziwy bilans to jakies  17-11.

3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

- Towns wiekszosc trymestru spisywał się mega c***owo (3/4 trymestru na poziomie 21 pkt, 44 % z gry, 33 % za 3

i chcesz mi powiedzieć, że Marcus tego nie wyciągnął, tak jak zrobił to z Hartem?

najsłabsze jest to 13-15 dla Knicks, to chyba nie za brak opisu?

po takim obiektywiźmie oczekiwać pace na 67W przy tylu leakach, to nieładnie tak trochę

3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

To chyba jakiś nieśmieszny żart, gdy trzech najlepszych graczy Magic:

- Mitchell poprowadził Cavs do oszałamiającego bilansu 15-14:
- Towns wiekszosc trymestru spisywał się mega c***owo (3/4 trymestru na poziomie 21 pkt, 44 % z gry, 33 % za 3, co jest po prostu fatalne jak na gracza, którego głównym i jedynym atutem jest ofensywa)
- Gordon opuścił 60 % trymestru.

Jak zwykle @Alonzo różowe okulary. W realu to byłby drugi bilans w lidze 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Imo ucziwy bilans to jakies  17-11.

Ten bełkot oznacza, że nie tylko nie czytałeś opisu, ale również nie oglądasz za bardzo NBA. No możliwe, że coś tam highlighty Celtics.

Statsy naszych Knicks z 1T:

Ball 18g 29min. 19,2pkt. - te jego marne % 30coś wysyłałem Tobie na Priv xD

White - super - 27g 33min. 18,2pkt.

Brown genialny - 26g 34min. 29,3pkt

Mobley gra świetnie w obronie, słabo w ataku - 25g 34min. 19,1pkt

Twój starter Looney - 12g 13min. 2,7pkt. - pare meczy opuścił na początku przez kontuzje, później poza rotacją (Pels grali Quieenem i z ławki Missim)

ławka:

McBride 20g 27min. 11,6pkt.

Duncan 26g 30min. 12pkt. 

..ale pewnie ktoś z tej dwójki grałby sporo w s5 pod nieobecność Balla

Reszta:

Kolek 24g 12min. 4,2pkt

Patrick Williams 27g 20min. 7pkt

Plumlee 13g 9min. 1,6pkt.

Melton wrócił na ostatnie 5 meczy trymestru - 5g 18min. 7,6pkt. 

Knicks nie tylko nie mają centra, ale też ławki..

Pewnie grałbyś Mobleyem na centrze, a Brownem na czwórce żeby to jakoś ratować, a z ławki pewnie te laski z tindera :P 

Mi ogólnie wisi jak tam oceniacie, przyzwyczaiłem się do tego, że to jest wyjmowane z maszyny losującej i dodatkowo przerzucone przez wiadro z pomyjami gdzie dokładacie/odejmujecie kogo tam lubicie albo też nie.

Przykład, bilans Knicks i Cavs.

Serio ktoś może stwierdzać, że to są drużyny na dokładnie taki sam bilans i Cavs to drużyna na 50% zwycięstw?

Ja wiem, że Jalen jest super, ale w realu poprowadził, dużo lepszą, wg mnie, drużynę do bilansu o tylko jedno zwycięstwo więcej.

A miał Okongwu, Trea, NAWa, Danielsa, Porzignisa w niektórych meczach, Risacher a u nas ma Clingana, Grimesa, Baretta, Russella i Smarta i grał bez rozgrywającego i bez obrońców oprócz Clingana.

Można lubić ich GMa, można nie lubić GMa Knicks, ale kurcze, bądźcie obiektywni.

Oczywiście również nie jestem obiektywny, ale serio nie widzicie różnicy między 

Mobley, Brown, Ball, White, Duncan, McBride

Clingan, Johnson, Barett, Grimes, Rusell, Smart

Sorry @ernie9005, że na Ciebie wypadło, ale muszę kalibrować swoją obiektywność 😉

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

i chcesz mi powiedzieć, że Marcus tego nie wyciągnął, tak jak zrobił to z Hartem?

najsłabsze jest to 13-15 dla Knicks, to chyba nie za brak opisu?

po takim obiektywiźmie oczekiwać pace na 67W przy tylu leakach, to nieładnie tak trochę

Polecam post powyżej gdzie podałem wszystkich grających w 1T graczy Knicks

..zapomniałem o Liddellu - 7g 5min. 2pkt.

Odechciewa się w ogóle pisać jak czytam że niby zaniżam Knicks - przecież Ty nie masz pojęcia LBS o rosterze Knicks skoro takie rzeczy piszesz..

Wg moich zasad na boisku gra się w 5 i jeszcze musisz mieć rezerwowych. 

3 minuty temu, Tecu napisał(a):

Mi ogólnie wisi jak tam oceniacie, przyzwyczaiłem się do tego, że to jest wyjmowane z maszyny losującej i dodatkowo przerzucone przez wiadro z pomyjami gdzie dokładacie/odejmujecie kogo tam lubicie albo też nie.

Przykład, bilans Knicks i Cavs.

Serio ktoś może stwierdzać, że to są drużyny na dokładnie taki sam bilans i Cavs to drużyna na 50% zwycięstw?

Ja wiem, że Jalen jest super, ale w realu poprowadził, dużo lepszą, wg mnie, drużynę do bilansu o tylko jedno zwycięstwo więcej.

A miał Okongwu, Trea, NAWa, Danielsa, Porzignisa w niektórych meczach, Risacher a u nas ma Clingana, Grimesa, Baretta, Russella i Smarta i grał bez rozgrywającego i bez obrońców oprócz Clingana.

Można lubić ich GMa, można nie lubić GMa Knicks, ale kurcze, bądźcie obiektywni.

Oczywiście również nie jestem obiektywny, ale serio nie widzicie różnicy między 

Mobley, Brown, Ball, White, Duncan, McBride

Clingan, Johnson, Barett, Grimes, Rusell, Smart

Sorry @ernie9005, że na Ciebie wypadło, ale muszę kalibrować swoją obiektywność 😉

Czyje to Tecu?

Bo ja tej osobie polecam elementarną naukę podstaw dodawania i mnożenia.

Knicks nie mają kompletnie ławki, a te rzucanie nazwiskami nijak ma się do rotacji.

15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Wiesz co jest najsłabsze? 

Że Twoją biblią są pasujące Tobie zaawansowane statystyki, a nie przejmujesz się tym czy ktoś w ogóle jest w stanie złożyć rotację by wyjść na boisko.