Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

GM po prostu stosuje elementarz koszykowki XXI wieku 

i pewne rzeczy zostały już dawno zweryfikowane - czyt. charakterystyka graczy jak coby white

Dziekuje za podzielenie sie opinia. Teraz czekamy na opis Knicks, bo chyba tylko to ratuje GM, by znalezc sie w playinach.

pamiętam byli kiedyś tacy grajkowie w Azs-ie Koszalin - DJ Thompson, Chudney Grey - uwielbiałem ich jak miałem 10 lat.

Źeby nie psuć sobie romantyzmu specjalnie nie wracam do oglądania spotkań z tamtych czasów. Niech pomniki stoją. 

Edytowane przez człowiek...morza

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

pamiętam byli kiedyś tacy grajkowie w Azs-ie Koszalin - DJ Thompson, Chudney Grey - uwielbiałem ich jak miałem 10 lat.

Źeby nie psuć sobie romantyzmu specjalnie nie wracam do oglądania spotkań z tamtych czasów. Niech pomniki stoją. 

I nic sie nie zmienilo po tych 20 kilku latach, bo dzis uwielbiasz Lamelo.

W dniu 6.12.2025 o 18:06, Tecu napisał(a):

@24kobe8 kilka słów o JJJu i jego ostatnich występach? Nie dosięgła go gorączka po wypłacie? Wygląda to slabo i przykro się na to patrzy 😐

dwa ostatnie mecze JJJ, mała próbka ale powiał delikatny optymizm, co więcej Memphis gra dobrze mimo ciągłych problemów zdrowotnych

image.png.90b6fd0208a99404717c97a4d1e9a10d.png

3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Prawie 1/3 sezonu a luka robi 35/9/9/1,7stl

ciekawe czy pobije średnią kobego z 05/06.

ciekawe, bo kobe miał wtedy 6 meczy 50+ i aż 27 meczy 40-49pts ale miał też słabą drużynę więc sporo meczy z „wpadkami” w przedziale 11-29Pts. Luka zszedł poniżej 29pts tylko trzy razy w tym sezonie. Consisent as fuck. 

@Reikai scary shit. 

luka podnosi podłogę każdej, nawet slabiutkiej drużyny na poziom top6 konferencji

wymysl coś żeby ogarnąć chłopu lepszy support, bo marnujesz mu tam prime w heat trochę ;) 

The Denver Nuggets may not be able to afford to keep Peyton Watson

“Watson and the Nuggets did not agree to a contract extension before the season, which would’ve tagged him with the same poison-pill provision as Braun. Instead, he’s now performing well in a contract year, and league sources believe it’s increasingly unlikely that he’ll be in Denver’s price range next summer when he’s a restricted free agent.”

chyba nie najgorszy ten kontrakt u nas :V

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Cytat

Bardzo dobry początek sezonu nie zapowiadał problemów. Ale Kings od początku nie okazywali wielkiego szacunku do Malik Monka, bo to o Nim pierwszym poszły informacje, że jest dostępny na blocku zanim właściwie pojawiła tam reszta rosteru z Sabonisem na czele. Nie wiem czy Kings już odpalili tank czy oszczędzają Monka pod względem negocjacji, ale w ostatnich dwóch meczach nie podniósł się z ławki, mimo bycia w pełni zdrowym czym zszokowali nawet insiderów z obozu Kings. Monk trafiał prawie pięć trójek na mecz na najlepszej skuteczności w karierze i pod względem per36 nie ma żadnej różnicy względem jego ostatnich sezonów, gdy należał do najlepszych rezerwowych w lidze. Fire power z ławki, niezły kreator. U mnie bez zmian. #FreeMonk

Pięć trójek na mecz trafiał ? 

Imo reszta akapitu też do wywalenia, Monk gra bardzo słabiutki sezon i to widać w statsach przecież, gość jest bez formy. Zwróciłem na to uwagę nie dlatego, że mam twój pick ale akurat jego mam w jednej lidze fantasy i jestem mega, mega zawiedziony jego postawą w tym sezonie. 

5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Pięć trójek na mecz trafiał ? 

Imo reszta akapitu też do wywalenia, Monk gra bardzo słabiutki sezon i to widać w statsach przecież, gość jest bez formy. Zwróciłem na to uwagę nie dlatego, że mam twój pick ale akurat jego mam w jednej lidze fantasy i jestem mega, mega zawiedziony jego postawą w tym sezonie. 

Rzucał miało być.

Nie no, początek sezonu miał bardzo dobry. Potem wpadł w dołek, ale i tak w adv stats jest trzecim najlepszym graczem Kings, więc jest spore zdziwienie, że Doug Christie akurat jego odstawił.