Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Cooper Flagg leads all players in most game-tying or lead-taking shots in the final five minutes this season

Cooper Flagg — 12 FGM on 17 FGA (70.6%)

Cade Cunningham — 11 FGM on 19 FGA (57.9%)

SGA — 11 FGM on 23 FGA (47.8%)

Tyrese Maxey — 11 FGM on 27 FGA (40.7%)

Alperen Şengün — 7 FGM on 22 FGA (31.8%)

Desmond Bane — 6 FGM on 14 FGA (42.9%)

Stephen Curry — 6 FGM on 13 FGA (46.2%)

Kevin Durant — 6 FGM on 12 FGA (50.0%)

Anthony Edwards — 6 FGM on 11 FGA (54.5%)

Pascal Siakam — 6 FGM on 13 FGA (46.2%)

Victor Wembanyama — 6 FGM on 8 FGA (75.0%)

37 minut temu, Reikai napisał(a):

Minusy zespolu:

- Shooting za 3. CM slusznie przed sezonem punktowal ta slabosc, troche mi tu Coby popsul plany swoim kiepskim wynikiem na malej probce, ale chyba wszyscy wiedza z ostatnich lat jak swietnym shooterem jest White overall, takze nie boje sie o to. Cieszy dobrze rzucajacy za 3 Butler, czy Christie, ale jednak lineup z Zionem i Flaggiem nie jest opcja optymalna, no ale w T2 tego problemu juz nie bedzie

to jest dramat, a podnieta "dobra trojka" butlera, ktory trafia cale 0.9 trojki na mecz dobitnie to pokazuje.

druzyna archaiczna, ktorej puzle do siebie nie pasuje.

ten tier 2 to jest jakis totalny zart

ja nie wiem szczere mowiac" ovrl jak swietnym shooterem jest white"? mowimy o gosciu ktory na przetrzeni kariery rzuca 37 % i nic sie w tej kwestii nie zmienia? typowo chimeryczny rzucajacy do ktroego atutu rzutu nie mozna dodac. ot average i tyle.  dodatkowo w glowie first shoot second pass 

typowe rozowe okulary gm'a na wlasny team

coby white podobny case do anfernee simonsa. poszedl do powaznej organizacji i widzimy ile takie granie jest warte. 6th man i cześć (co i tak jest mozna w jakims sensie kwestionowac)

Edytowane przez człowiek...morza

9 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

to jest dramat, a podnieta "dobra trojka" butlera, ktory trafia cale 0.9 trojki na mecz dobitnie to pokazuje.

druzyna archaiczna, ktorej puzle do siebie nie pasuje.

ten tier 2 to jest jakis totalny zart

ja nie wiem szczere mowiac" ovrl jak swietnym shooterem jest white"? mowimy o gosciu ktory na przetrzeni kariery rzuca 37 %? typowo chimeryczny rzucajacy do ktroego atutu rzutu nie mozna dodac. ot average i tyle.  dodatkowo w glowie first shoot second pass 

Zgoda, ze atak bedzie siermiezny. Natomiast slaba trojka zostanie wynagrodzona swietna obrona oraz atakowaniem obreczy, bo tu powinienem byc bdb. Zeby beda grzytaly, 2004 basketball, ale nie przesadzaj w druga strone, ze liczy sie tylko napierdalanie trojek.

A Coby walil 2.5-3.0 trojki na mecz na 37% dwa ostatnie sezony. To byla czolowka ligi jesli chodzio 3PM, nie average. Ten 6thman to w ogole beka, ale to juz ze dwa sezony powtarzasz, wiec pozostaje tu tylko uznac, ze GM ma jakies uprzedzenie do niego.

Edytowane przez Reikai

4 minuty temu, Reikai napisał(a):

GM ma jakies uprzedzenie do niego.

GM po prostu stosuje elementarz koszykowki XXI wieku 

i pewne rzeczy zostały już dawno zweryfikowane - czyt. charakterystyka graczy jak coby white, sexton, simmons itd 

Edytowane przez człowiek...morza