człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia easy top10 tego sezonu i jednoosobowa armia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) to ja też się swoim TW pochwalę, choć humor ostatnio średni, całkiem niezły wyczyn gdy do tego meczu miałeś 26 punktów w karierze i nagle zaczynasz od 8/8 z gry w tym 3 trójki o Matko, ale ten komentarz AI to jest cweloza, damn a i jeszcze to było całkiem spoko Edytowane 3 Grudnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia Pierwszy trymestr zbliża się do końca, a statystyki LEBRON wciąż nie ma. O tej porze już zawsze było. Śledził ktoś na twitterze by coś wrzucali jako powód opóźnień? Czy po prostu kolejni analitycy przejęci przez organizacje NBA i projekt zakończony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) 16 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Pierwszy trymestr zbliża się do końca, a statystyki LEBRON wciąż nie ma. O tej porze już zawsze było. Śledził ktoś na twitterze by coś wrzucali jako powód opóźnień? Czy po prostu kolejni analitycy przejęci przez organizacje NBA i projekt zakończony? a to nie było tak, że już w tamtym sezonie przestali je prowadzić? edit: wpisałem w tt i ktoś 29 listopada podlinkował coś takiego: https://courtsketch.com/statboard Edytowane 3 Grudnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a to nie było tak, że już w tamtym sezonie przestali je prowadzić? W poprzednim sezonie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) 13 minut temu, MarcusCamby napisał(a): W poprzednim sezonie było. podlinkowałem coś w edycji swoją drogą to chyba całkiem wygodne by w miarę szybko dać stasy do opisów, nie? nie wiem czy da się zmienić kolejność, ale nie ma tragedii, bo to 2 minuty trwało Caruso serio ma 29 NET? Edytowane 3 Grudnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia Podejrzewam, że to jakiś algorytm zbliżony do LEBRONa, a nie oficjalka. 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Caruso serio ma 29 NET? Chyba możliwe, w RAPM też jest drugi rozdzielając pierwszego SGA od trzeciego Jokica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Podejrzewam, że to jakiś algorytm zbliżony do LEBRONa, a nie oficjalka. w tweecie, gdzie to znalazłem (miał dwa lajki) typo napisał, że ktoś to zrobił samemu używając formuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia https://www.bball-index.com/lebron-application/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): https://www.bball-index.com/lebron-application/ Stronę to ja dobrze znam. Ale danych za ten rok nie ma Ale Michael Porter Jr jest piękny w tym sezonie. 13 najlepsza ofensywa ligi w rankingu EPM. W dodatku siódmy James Harden. Ale duo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Stronę to ja dobrze znam. Ale danych za ten rok nie ma przesuń suwak na 2026 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): 13 najlepsza ofensywa ligi w rankingu EPM. W dodatku siódmy James Harden. Ale duo jednocześnie obaj w worst 8 D-LEBRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia Like dla Pana Smoka został usunięty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia Teraz, MarcusCamby napisał(a): Like dla Pana Smoka został usunięty! sam tam w ogonie mam Brunsona i THJ, więc też nie jest łatwo still, nie mogę temu ufać patrząc na niektóre nazwiska w czubie, niestety, wciąż jedynie ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) wspolczuje ludziom ktorzy podniecaja sie MPJ obserwowanie koszykowki przez ich oczy musi byc tak malo refleksyjne ehh nie wiedza co traca, a to przeciez nie ich wina Edytowane 4 Grudnia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): wspolczuje ludziom ktorzy podniecaja sie MPJ obserwowanie koszykowki przez ich oczy musi byc tak malo refleksyjne ehh nie wiedza co traca, a to przeciez nie ich wina już bez przesady, wiadomo, że to puste kalorie, ale te 26ppg na 61TS przy kreatorze jak Harden nie jest jakąś najgorszą opcją, takim Siakam bez Haliego się zaczyna kopać po czole i dziś sobie odpuścił liderowanie jak go Watson pare razy zgasił, MPJ jest przynajmniej ultra regularny (możesz oddać lajeczka Marcus) Edytowane 4 Grudnia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 5 minut temu, człowiek...morza napisał(a): wspolczuje ludziom ktorzy podniecaja sie MPJ obserwowanie koszykowki przez ich oczy musi byc tak malo refleksyjne ehh nie wiedza co traca, a to przeciez nie ich wina Ja współczuję lidera jak LaMelo Ball, który nawet w Hornets jest w tym sezonie pod względem impactu na trzecim miejscu Mobley też ogromne rozczarowanie w tym sezonie. Najlepszy gracz Knicks - Jaylen Brown w rankingu EPM jest 37. A wyszydzany przez Ciebie Porter 41 Takie było prężenie muskułów przed sezonem, a wyszło tradycyjnie gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ja współczuję lidera jak LaMelo Ball, który nawet w Hornets jest w tym sezonie pod względem impactu na trzecim miejscu Mobley też ogromne rozczarowanie w tym sezonie. Najlepszy gracz Knicks - Jaylen Brown w rankingu EPM jest 37. A wyszydzany przez Ciebie Porter 41 Takie było prężenie muskułów przed sezonem, a wyszło tradycyjnie gówno. jestes małym człowiekiem, skoro gdy mowimy o pelikanach bezpardonowo zmieniasz temat caly swiat nie kreci sie wokol czlowieka morza i knicks jbc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Mobley też ogromne rozczarowanie w tym sezonie. w tym całym Lebronie jest na 33im miejscu przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): w tym całym Lebronie jest na 33im miejscu przecież ale nie pasuje to pod tezy instytutu z dupy Edytowane 4 Grudnia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia Teraz, człowiek...morza napisał(a): jestes małym człowiekiem, skoro gdy mowimy o pelikanach bezpardonowo zmieniasz temat No tak, tak Niedawno ściągnąłem Ci ignora, ale zawsze możesz tam wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi