Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a):

polecam statsy browna bez tatuma, a skonczy sie biadolenie o zlej grze na pilce i stratach, ktorych mitchell notuje wiecej :))))

i tak, mtichell ma lepszy rzut, wiec przyjmujac twoje wytyczne, ze o wartosci gracza decyduje jedynie rzut, mozna przyjac, ze mitchell jest lepszy. poki co jednak na jego rzucie i hero-ball nikt nigdzie daleko nie zajechal 

Spoko, mi chodzi o coś innego. Nie wiem kompletnie po co chcesz robić z elitarnego forwarda, który znany jest z bycia c***owym ballhandlerem (naciskany gubi piłkę w koźle notorycznie! ) elitarnego playmakera. Mitchell nawet przy  swoich skłonnościach do hero-ball jest po prostu lepszym guardem, point guardem, playmakerem, zwał jak zwał. 

Edytowane przez RonnieArtestics

2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Spoko, mi chodzi o coś innego. Nie wiem kompletnie po co chcesz robić z elitarnego forwarda, który znany jest z bycia c***owym ballhandlerem (naciskany gubi piłkę w koźle notorycznie! ) elitarnego playmakera. Mitchell nawet przy  swoich skłonnościach do hero-ball jest po prostu lepszym guardem, point guardem, playmakerem, zwał jak zwał. 

ale ja nie robie z niego elite playmekara. wyczarowales to sobie skads xd

pisze po prostu kogo bym wolal w druzynie i kto jest ovrl lepszy (choc gwoli scislosci polka gracz ta sama).