Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

A ja bym się wstrzymał z oceną rookies po 2-3 meczach :)

CMB rzuca za 3: 9/39 za 3 w 2 sezony w NCAA -> 6/10 na razie po 62 minutach w NBA, a to był jego największy red flag, więc bardzo dobrze to wygląda na starcie sezonu, w który wszedł z kontuzją.

Ten nierzucający Cason (na razie 6/21) to też dość pochopna opinia, bo tu 2 trafione więcej rzuty by dawały mu 40% za 3, także poczekajmy na większe dawki:)

Bardziej boli sukces Hawks, no niestety ryzyko podjęte z oddaniem #12 za '26 pick się tu wstępnie nie opłaci. Ale jak się widziało klasę draftu'26 to się chciało iść po jakiekolwiek dodatkowe promile szans na top pick :) 

No i to, że jednak posknerzyłem w negocjacjach za Keyshawna George'a ;< Dobra czutka, ale Sknerus McKwacz się włączył :P 

Edytowane przez january

38 minut temu, january napisał(a):

Chciałeś jakiś 1st za niego z tego co pamiętam i się wycofałem :P Trudno, było minęło :) 

Tylko napisałem, że tu do żadnych konkretów nie doszło, bo jakiś to nie jest jakikolwiek, więc nie musisz sobie pluć w brodę 😉

Teraz, ignazz napisał(a):

Co to za pocisk z rana? 

Dowiedziałem się właśnie że pacers nie mają swojego picku w realu to musiałem się jakoś wyżyć, a że sam się wystawiasz na strzały takimi opiniami to jesteś łatwym celem. 

Bo VJ wyglądał mi na pewniaczka do bycia kozakiem od ponad dwóch lat, 

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

Dowiedziałem się właśnie że pacers nie mają swojego picku w realu to musiałem się jakoś wyżyć, a że sam się wystawiasz na strzały takimi opiniami to jesteś łatwym celem. 

a to nie jest tak, że odzyskali swój 1st 26 robiąc wymianę podczas finałów NBA?

5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Czyli jak coś w życiu zaskoczy to uzasadnione Jest odreagowanie. Ok. 
Co do tego pewniaczka to piszemy o tym jak z buta wziął pierwszy tydzień w lidze? Wiedziałeś to poza tym że to topowy prospekt który może a nie musi wypalić? Coop ma ciężki start i nie wygląda tak jak go malowali. A w kontekście GM lakers nie pisałem że VJ to cięć tylko że można zrozumień inną drogę GM. 

Ta pewność post factum zawsze śmieszy b 

2 godziny temu, january napisał(a):

Bardziej boli sukces Hawks, no niestety ryzyko podjęte z oddaniem #12 za '26 pick się tu wstępnie nie opłaci. Ale jak się widziało klasę draftu'26 to się chciało iść po jakiekolwiek dodatkowe promile szans na top pick :) 

W sensie na ten moment wyglada to na najgorszy historycznie draft gm'a w historii naszej gry.

zgubila Cie pycha

ale oczywiscie na pelne efekty musimy zaczekac

Edytowane przez człowiek...morza

6 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

W sensie na ten moment wyglada to na najgorszy historycznie draft gm'a w historii naszej gry.

zgubila Cie pycha

ale oczywiscie na pelne efekty musimy zaczekac

A to już bzdury piszesz, albo masz pamiec zerową:).

Nie wspominając, że robisz to na podstawie 3-4 gier pierwszego sezonu tych graczy, gdy efekty będziemy oceniać za 2-3 lata najwcześniej.

Na chwilę obecną dalej brałbym długoterminowo CMB z 3 pickiem w tym drafcie. A jak to się potoczy dalej? Kto to wie, absolutnie nie wykluczam że Edgecombe będzie lepszy.

1 minutę temu, january napisał(a):

A to już bzdury piszesz, albo masz pamiec zerową:).

zakladam, ze edgecombe bedzie top, a ten twoj leszcz z raptors ok grajkiem + odddales 12 pick za jakis mega c***owy

trudno mi pamiecia zerknac kto by tak potencjalnie spierdolil

4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

zakladam, ze edgecombe bedzie top, a ten twoj leszcz z raptors ok grajkiem + odddales 12 pick za jakis mega c***owy

Eld oddając pick loteryjny do Lakers za max crash?

6 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

A, czyli se dołożyłeś założenia z dupy, które oceniac bedziemy za bardzo dlugi czas:)

Problem to Hawks zgarniający skapiradlom z Suns JJJa z FA, to popsuło mi strasznie szyki i bylo nie do przewidzenia (najlepszy gracz zmieniajacy u nas klub na FA od czasow offseason 2019).

Z 3 i 17 picku zrobiłem Colin Murray-Boyles, Ryan Kalkbrenner, Adou Thiero  i unprotected Hawks 1st '26.

Zobaczymy jak to wyjdzie docelowo i tyle.

Ale pisanie o najgorszym drafcie to absurd i sam o tym wiesz:) Zwłaszcza że CMB już zapowiada się fantastycznie, bo jak dołożył trójkę to to może być monster.

6 minut temu, Alonzo napisał(a):

Eld oddając pick loteryjny do Lakers za max crash?

To nie jest prawda, to nie był lotto pick, już 4 raz Ci TK prostuję, mógłbyś zapamiętać:)