Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Reikai napisał(a):

Co sie stalo sie?

Nets troche pechowo z ilością kontuzji zaczynają sezon - Herro, Mo Wagner, Murray, a teraz tez Nembhard i Clifford. Pewnie o to chodzi @kolader że to jednak nie będzie wymarzony start sezonu - choć oczywiście to dopiero początek sezonu, więc wszystko sie może jeszcze szybko obrócić in plus. 

Edytowane przez Alonzo

5 godzin temu, Alonzo napisał(a):

Nets troche pechowo z ilością kontuzji zaczynają sezon - Herro, Mo Wagner, Murray, a teraz tez Nembhard i Clifford. Pewnie o to chodzi @kolader że to jednak nie będzie wymarzony start sezonu - choć oczywiście to dopiero początek sezonu, więc wszystko sie może jeszcze szybko obrócić in plus. 

Tam to chociaż talentu zostało na parkiecie. 
Co ja mam pisać?

Sochan nie gra od marca, Coulibaly właśnie przeszedł operację a jedyny błysk w postaci lidera punktowego Mathurin właśnie wyleciał a po cichu cieszyłem się jego gra. Nets przeżyję bo talentu ma więcej w zapasie niż ja łącznie licząc ze szpitalem. 

Mam się chwalić występami 8/7 Durena czy 4/8 Stewarta? 

A przecież praktycznie każdy gracz powinien walczyć o extension 

Jak dumny jestem z Okoro to wie tylko gracz.  

3 godziny temu, Alonzo napisał(a):

Zaległe, ale warto żeby było tu:

pokaz lepiej tego debila townsa.

jprdl naprawde gosc przechodzi samego siebie.

btw jakby ktos zrobil highlighty z fauli z całej jego kariery podejrzewam, ze 75 % byłaby wynikiem głupoty. absolutnie najwyzsze z mozliwych low IQ w obronie jakie moze byc - gosc totalnie nie ogarnia schematow, fundamentow, niczego

kuzma>towns

20 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

pokaz lepiej tego debila townsa.

jprdl naprawde gosc przechodzi samego siebie.

btw jakby ktos zrobil highlighty z fauli z całej jego kariery podejrzewam, ze 75 % byłaby wynikiem głupoty. absolutnie najwyzsze z mozliwych low IQ w obronie jakie moze byc - gosc totalnie nie ogarnia schematow, fundamentow, niczego

hater gonna hate

Nawiasem mówiąc KAT gra z kontuzją mięśnia czworogłowego.

Mitchella dobrych meczy tez nie wrzucałem.

15 godzin temu, ignazz napisał(a):

Tam to chociaż talentu zostało na parkiecie. 
Co ja mam pisać?

Sochan nie gra od marca, Coulibaly właśnie przeszedł operację a jedyny błysk w postaci lidera punktowego Mathurin właśnie wyleciał a po cichu cieszyłem się jego gra. Nets przeżyję bo talentu ma więcej w zapasie niż ja łącznie licząc ze szpitalem. 

Mam się chwalić występami 8/7 Durena czy 4/8 Stewarta? 

A przecież praktycznie każdy gracz powinien walczyć o extension 

Jak dumny jestem z Okoro to wie tylko gracz.  

Mathurin powinien niebawem wrócić do gry. Świetnie gra młody Tre Johnson, solidnie w Hornets Sexton, do tego Duren i Stewart jako kotwice defensywne + jeszcze paru młodych sie rozkręci (Risacher, Mann), wróca Coulibaly i Sochan i powinien być docelowo lepszy sezon niż przed rokiem. Jednak o awans do playoffs w tym sezonie może nadal być ciężko - ale Spurs mają swój 1st pick oraz dwa inne w najbliższym drafcie, zatem są szanse na nowego franchise playera.

Nets jednak to playoffowy team i mimo kontuzji wg mnie po prostu będą mieli trudniej powalczyć o top4. Sengun gra super, jest paru solidnych graczy - Holiday, Brooks, Vanderbilt. Mitchell, a wróca po kontuzji - Nembhard, Herro, czy Murray. 

To jednak dopiero pierwsze mecze sezonu;) 

@człowiek...morza łap swojego goata:

23 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

kuzma>towns

Jaquez > LaMelo Ball 🙃

Edytowane przez Alonzo

6 minut temu, Alonzo napisał(a):

hater gonna hate

Nawiasem mówiąc KAT gra z kontuzją mięśnia czworogłowego.

jestem absolutnie pewien, ze gdybys nie mial go w druzynie, to cisnalbys go jak bura suke, bo tez nie lubisz miekiszonow

kontuzja miesnia nie da sie wytlumaczyc idiotycznych fauli

wspolczuje Ci, ze musisz meczyc bułe z ogladaniem tego leszcza. mi to zabija przyjemnosc z obserwowania knicks 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

23 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

jestem absolutnie pewien, ze gdybys nie mial go w druzynie, to cisnalbys go jak bura suke, bo tez nie lubisz miekiszonow

kontuzja miesnia nie da sie wytlumaczyc idiotycznych fauli

wspolczuje Ci, ze musisz meczyc bułe z ogladaniem tego leszcza. mi to zabija przyjemnosc z obserwowania knicks 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

.. dlatego pewnie Hornets nie oglądasz z tą piczą Ballem xD 

KAT jest fają w defensywie i równocześnie jednym z najlepszych stretch wysokich w ofensywie. Nigdy tego nie ukrywałem - choć miałem nadzieję, że jednak w def. będzie z czasem grał lepiej. Jest jak jest - każdy gracz ma jakieś niedoskonałości (no może z wyjątkiem Joka) i nic na to nie poradzę. Otoczyłem go chyba idealnym duetem wysokich w defensywie - Aaron Gordon/ Draymond Green i oni powinni zamaskować sporo jego defensywnych braków. 

Hierarchia w drużynie jest jasna - KAT to druga opcja za Mitchellem, który jak widać w Cavs dojrzał do tej roli na czym zyskuje i Twój Mobley. 

Nie bardzo widzę sens dalej się rozwodzić nad forumowymi fetyszami pojedynczych userów.;) 

Podobno Jaylen Brown łysieje mając takiego GMa, prawda to? :P 

Edytowane przez Alonzo

4 minuty temu, Alonzo napisał(a):

.. dlatego pewnie Hornets nie oglądasz z tą piczą Ballem xD 

tak sie sklada, ze ogladam wiekszosc spotkan 🤷‍♂️

pewnie dlatego z przmruzeniem oka traktuje opinie osob, ktore widza go co najwyzej na highlightach i z trudem przychodzi im zrozumienie, ze koszykowka to sport zespolowy i partnerzy maja niebagatelne znaczenie (w szczegolnosci dla pg). 

Edytowane przez człowiek...morza

Godzinę temu, Alonzo napisał(a):

No dziś grali z moimi Heat i Jaquez wytarł nim parkiet xD 

A w miedzyczasie Jaylen Brown wytarl se fryzure o Anunobyego😂

@człowiek...morza wy tam w tym nowym jorku macie wszystko wg mayora, mam nadzieje że znalazłeś już farbowanemu MVP nowego barbera 😂😋

Oglądam Hornets poza tą końcówka co wrzuciłem jak mnie wkurzył to bardzo dobrze gra.

A oglądam ich, bo Kalkbrenner to miłe zaskoczenie;)

Czy dołączy do słynnej szkoły zacnych wysokich wybieranych w większości z dalszymi pickami przez Lakers? (Hartenstein, Claxton, Diabate, Lively)

2 godziny temu, january napisał(a):

Oglądam Hornets poza tą końcówka co wrzuciłem jak mnie wkurzył to bardzo dobrze gra.

A oglądam ich, bo Kalkbrenner to miłe zaskoczenie;)

Czy dołączy do słynnej szkoły zacnych wysokich wybieranych w większości z dalszymi pickami przez Lakers? (Hartenstein, Claxton, Diabate, Lively)

Lamelo dobrze obecnie wygląda i wszedł dobrze w sezon. Ale to nie jest jeszcze ten moment aby trąbić 

2 godziny temu, Reikai napisał(a):

@Sylvinho. jeszcze bezczelnie okradl @january z VJa? Straszny blad Lakers, postawienie na kiepskiego Casona kosztem VJa.

Co za offseason w stolicy, szkoda tego Fleta...

jakiego casona? wallace'a?

o co chodzi?

a dobra chodzi ci o tego kasztana z raptors. no niesamowita skucha

7 godzin temu, Reikai napisał(a):

Wiecie, ze kurs na MIP Ajaya Mitchella z 3 dni temu byl 200 i niektorzy postawili?

A wiecie, ze dzis jest to juz tylko 41?:)

Chwala nowemu 2nd round exception.

No bo pewnie paru dzbanów naiwniaków jak ty się znalazło żeby to postawić i dlatego kurs spadł… 

jak coś to pamiętaj co mówiłem ci od początku, strata kasy 😛 

Edytowane przez RonnieArtestics

22 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

jakiego casona? wallace'a?

o co chodzi?

a dobra chodzi ci o tego kasztana z raptors. no niesamowita skucha

Chodzi mi o postawienie na Casona Wallace obok Curryego, zamiast VJ.

Przydalby sie tam jakis atletyczny dzik do dziadkow, zamiast 3&D, ktory w tym sezonie jest nie 3.

Tzn Lakers mogli miec obu I tak, dlatego tym bardziej nie rozumiem po co byl ten trade down.