Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

oczywiscie ze juz pokazal duzo wiecej. gdize ty masz oczy 

KAT w samej serii z IND zrobił 24,8/12,2 na dosyć przyzwoitym procencie za 3 36,7%

Mobley ani razu w PO nie rzucił +24 punktów gdy KAT zrobił wyższą średnią niż rekord Mobleya

jasne że zalety Mobleya są po drugiej stronie parkietu i tu nie neguję tego ale w ataku właśnie biłby się z Aaronem Gordonem i to nie jest dla niego lekka sprawa

5 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

brednie

cenisz Balla bez piłki?

Ball facet co roku obniża swoją skuteczność i w FG jak i 3% 

w tym roku rozwój doszedł do 40%FG i 33,9za 3.

No złoty chłopak na PO

jedyny fart że nikt go w [poważnym graniu nie docisnął do 35% i 30% za trzy bo takie są moje estymacje jakby miał to szczęście

zostaje tylko podziwiać RS

facet w obniżaniu swojej skuteczności jest diabelnie regularny... gra coraz gorzej tylko mu VOL rosnie tak jak straty

czepiać się Donovana i Kata w tym samym zdaniu pisząc Brown Ball no i mocno specjalistyczny choć swietny w dobrych rolach Whiite to parodia

White musi mieć mocno cieplarniane warunki aby karcić przeciwników

i jak ma to robi to mądrze 

i znowu podwójne standardy bo doceniasz White a już Gordona olewasz

trzymam kciuki za Mobleya mojego ulubionego niespursowego gracza młodego pokolenia bo na nim zajedziesz w narracji wysoko ale ogarnij się z tym wyśmiewaniem przeciwników gdy masz więcej kaszanki u siebie

12 minut temu, ignazz napisał(a):

cenisz Balla bez piłki?

nie dam rady odniesc sie do calosci, bo zaraz smigam do kirgistanu, ale

oczywsicie nie mam zamiaru zabierac pilki ballowi. choc skala oczywiscie bylaby inna niz hornets.

niemniej jak cie tak razi ulozenie duo ball brown, to polecam sobie obejrzec wspolprace balla z bridgesem. moze do jakis konstruktywnych wnioskow dojdziesz

trójka Ball Brown Mobley totalnie nie grozi zza łuku.. w dzisiejszym koszu mieć 2 takich na parkiecie to kłopot

Teraz, człowiek...morza napisał(a):

nie dam rady odniesc sie do calosci, bo zaraz smigam do kirgistanu, ale

oczywsicie nie mam zamiaru zabierac pilki ballowi. choc skala oczywiscie bylaby inna niz hornets.

niemniej jak cie tak razi ulozenie duo ball brown, to polecam sobie obejrzec wspolprace balla z bridgesem. moze do jakis konstruktywnych wnioskow dojdziesz

to Brown bez piłki traci jeszcze więcej 

miłego wyjazdu!!!!

nie polecam ogladac zas wspolprcy balla z line'upami typu z diabate bouknight salaunem itd, bo nic tam madrego nie znajdziesz, a jedynie zamkniesz oczy na to co istotne

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

trójka Ball Brown Mobley totalnie nie grozi zza łuku.. w dzisiejszym koszu mieć 2 takich na parkiecie to kłopot

to Brown bez piłki traci jeszcze więcej 

miłego wyjazdu!!!!

człowieku daj mi spokoj z tymi kasztanskimi do 100 potegi opiniami i idz dac achiuwie 30 mln na sezon!

niemniej dizekuje za zyczenia ofc przyjacielu

Edytowane przez człowiek...morza

3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

nie polecam ogladac zas wspolprcy balla z line'upami typu z diabate bouknight salaunem itd, bo nic tam madrego nie znajdziesz, a jedynie zamkniesz oczy na to co istotne

człowieku daj mi spokoj i idz dac achiuwie 30 mln na sezon!

Inaczej myślałem dać nawet więcej ale w totalu na 3 lata  tak coś koło 40 mln bo tyle ile wynosi średnia FG twojej drugiej linii % z gry w zeszłym sezonie:

Pat 39,7% , McBride 40,6% Ball 42% Melton 40,2% (wiem wiem kontuzja rok temu gdy zdrowy 38,6%) Duncan 43,7

tam poza Mobleyem ktoś trafia do dziury z gry?

mając 3 niegrywalnych zza łuku równocześnie na parkiecie dodam