LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Teraz, ignazz napisał(a): Napisał najbardziej aktywny w opisach GM. ja za 10 lat zrobisz opis do serii PO to poczujesz co to życie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja za 10 lat zrobisz opis do serii PO to poczujesz co to życie dopiero Dej Joka to opis na kolejne rundy zrobię już dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Dej Joka to opis na kolejne rundy zrobię już dziś. a po co Ci Jok? już z J-Dubem możesz powalczyć generalnie to, że robię opisy na ostatnią chwilę i narzekam co chwilę na terminy świąteczne, to nie znaczy, że ich nie robię, skipnąłem jeden w ciągu ostatnich 4 sezonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 33 minuty temu, ignazz napisał(a): Dej Joka to opis na kolejne rundy zrobię już dziś. Ty zaczynałeś grę z dużo lepszym składem niż Nuggets. 64-18 - bilans z pierwszego RS, dopiero później coś poszło nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Lubię się dzielić dobrem. A nie kisić. Nie wspominając tych co tylko grabią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi