Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

57 minut temu, LAF napisał(a):

A ten jest spoko ? 

nie wiem czy widziałem kiedyś dobry ranking tego typu, mam wrażenie, że tym kręcą agenci, nie ma to nic wspólnego z jakąś szerszą analizą ludzi kompetentnych

o ile top10 gdzieś tam zawsze będzie powiedzmy blisko, to potem mamy już za mocne kwiatki

🙅‍♂️🙅‍♂️

Godzinę temu, january napisał(a):

All-NBA 1st/ DPOY
#1 Evan Mobley – zdecydowałem się docenić najbardziej solidnego na przestrzeni całego sezonu Mobleya, który prezentuje defensywny full-package w rodzaju Pfowych all-timerów. On ball pod koszem i na obwodzie, rimprotection, help-D, wszystko. Niech to będzie też wyróżnienie dla świetnego sezonu Cavaliers, a warto pamiętać o tym, iż Evan miał w s5 2-3 gorszych defensorów regularnie co jeszcze bardziej powinno go propsować.

All-NBA 1st
Shai Gilgeous-Alexander – Jayson Tatum – Giannis Antetokounmpo – Evan Mobley - Nikola Jokić

Pierwsze cztery nazwiska (SGA, Jokić, Giannis, Tatum) to oczywisty consensus i nie ma o czym dyskutować. O 5 miejsce walczy kilku graczy [..] Myślę, że Evan Mobley jako najlepszy gracz 64W teamu, z DPOY defensywą i świetnym atakiem może znaleźć się w all-NBA 1st. Mimo tego, iż zazwyczaj jest to miejsce dla koni pociągowych poszczególnych drużyn.

MVP
#5 Evan Mobley

Raczej bez większych kontrowersji – Mobley z 5, skoro wskazałem go w all-NBA 1st. 

Spokojnych świąt wskakując w PO:)

Tobie Jasiu rowniez wesolych!

Za to Zubac kosztem Hardena to obrzydliwa manipulacja. 

I mówię to jako człowiek, który śledził Clippers od początku i jako pierwszy na forum zaznaczał wybitny sezon Zubaca. 

Ale k****, znajmy umiar. 

Zresztą przy ASG była próbowania narracji, że lepszy Norman Powell. Teraz już Zubac. 

Ojciec sukcesu Clippers jest jeden, co lepsze potwierdzają to sami gracze. 

Dajcie Jasiowi te Playoffs kosztem Pelicans, bo żal patrzeć na ten upadek. 

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Za to Zubac kosztem Hardena to obrzydliwa manipulacja. 

Players OnSort table by Players On in descending order Players OffSort table by Players Off in descending order MinutesSort table by Minutes in descending order NetRtgSort table by NetRtg in descending order OffRtgSort table by OffRtg in descending order DefRtgSort table by DefRtg in descending order 2pt FG%Sort table by 2pt FG% in descending order 3pt FG%Sort table by 3pt FG% in descending order Opp. 2pt FG%Sort table by Opp. 2pt FG% in descending order Opp. 3pt FG%Sort table by Opp. 3pt FG% in descending order
James Harden, Ivica Zubac

2186
10.14
118.93
108.79
57.02%
38.12%
53.88%
35.19%

James Harden, Ivica Zubac
734
-0.28
109.63
109.91
53.09%
34.98%
54.85%
31.95%
James Harden
Ivica Zubac
603
-9.19
109.17
118.36
51.21%
33.70%
54.96%
37.50%
Ivica Zubac
James Harden
438
5.82
114.97
109.15
52.68%
45.64%
56.42%
36.03%

To mnie przekonało;)

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Dajcie Jasiowi te Playoffs kosztem Pelicans, bo żal patrzeć na ten upadek. 

Nah, będzie 7 seed dla Lakers imo.