MarcusCamby Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Godzinę temu, ignazz napisał(a): @MarcusCamby To wybitnie zła kobieta była. Akurat jestem z żoną i córką na pizzy i pokazałem jej ten komentarz. Uśmialiśmy się oboje Co do Pelicans odniosę się wieczorem po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego @Reikai to jak jest z tym zdrowiem Williamsa? Będzie w ogóle cokolwiek z niego jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Podeślij nam jego kartę zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Jakakolwiek ekscytacja na nba jest wlasnie na all time low Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego W dniu 7.02.2025 o 15:13, MarcusCamby napisał(a): toś tam na ogólnym forum próbował ostatnio zbijać wartość Michaela Portera Jr. oj Marcus i po c*** znowu zaczepiasz, potem będziesz płakać tak zbiłem wartość MPJ, że po tym streaku napisałem, że ma pewnie najwyższe value w karierze... tylko, że to jakby nie zmienia faktu, że przed dwoma meczami z połamanymi Pels i Magic, którzy na ostatnie xx spotkań wygrali jedno, Porter grał słabo, od 12 grudnia (12gms) dawał 15ppg na przy 35% za 3, bronił bardzo źle, był ślamazarny, ale oczywiście, najważniejsze, że rozegrał 3 świetne mecze, jest co wrzucać na forum, tylko, że to ma taką samą jak to, że Monk w ostatnich 5 jest -13.5 NET, albo 5 ostatnich Sabonisa na -16.6 i 129drtg, nawet próbka większa, więc Pels w totalnym kryzysie chyba co? klasyczna zagrywka jak podczas PO gdzie tępemu ludowi były wciskane pierwsze mecze Hardena zupełnie pomijając, że w ostatnich był już tragiczny, ale to tam się przyzwyczaiłem, natomiast, możesz mnie oznaczać bez obaw następnym razem, bo takie rzucanie "ktosiami" nie wygląda najlepiej więc dobrze radzę, wstaw sobie te mecze MPJ do zakładek, bo jak powtórzy serię z Wolves rok temu, to nie będzie czego ratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Od połowy stycznia Jalen Duren kręci 14,6/12,1/3/1,1 bl na 71,1% FG i szokujące 84,4 FT !!!! 70 wkarierze dla porównania. W tym czasie była tam seria trudnych wyjazdów wiec to nie było nabijanie. Byłoby lepiej gdyby nie 6 fauli w 76ers i 5 z Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Warto dodać że Malik jest pierwszy w statystyce catch and shoot 3P z dużą przewagą nad kolejnym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Warto dodać że Malik jest pierwszy w statystyce catch and shoot 3P z dużą przewagą nad kolejnym graczem w dodatku ma najwięcej trójek trafionych w czwartych kwartach i jest drugim ogółem w 3PM tylko za Edwardsem z niewielką stratą ogólnie cm pewnie pamięta jak się kiedyś podpaliłem i porównywałem jego talent do trójek z Allenem, no trochę ta kariera nie tak poszła jak mogła, ale i tak lekka satysfakcja jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): w dodatku ma najwięcej trójek trafionych w czwartych kwartach i jest drugim ogółem w 3PM tylko za Edwardsem z niewielką stratą ogólnie cm pewnie pamięta jak się kiedyś podpaliłem i porównywałem jego talent do trójek z Allenem, no trochę ta kariera nie tak poszła jak mogła, ale i tak lekka satysfakcja jest beasley booker kmtmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego no dojebał nieźle z ta linijka i rywalami na 2/17 jazda ku all-nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Ma się od kogo mój Casonek uczyć:) A to co rl OKC zebrali w defensywie to jest poezja w tym sezonie, ciekawe jak to w PO będzie wyglądać. Bo są 37-4 kiedy mają centra (Cheta/Hartensteina lub obu). 6-5 bez nich, także ten bilans jest tak naprawdę jeszcze bardziej imponujący niż jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego https://x.com/Marta_LozaNBA/status/1890337566701826420?t=iZgcNcHwQng5y8C3lgKnvQ&s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Bucks big man Bobby Portis Jr. has been suspended 25 games without pay for violating the terms of the NBA/NBPA Anti-Drug Program, the league’s communications department tweets. All-Star center Victor Wembanyama has been diagnosed with deep vein thrombosis in his right shoulder and is expected to miss the remainder of the 2024/25 season, the Spurs announced in a press release. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Myślałem że Hawks po takim 2T pomyślą o playin, a tu cyk Wemby kontuzja, Ben i John zwolnieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, january napisał(a): Myślałem że Hawks po takim 2T pomyślą o playin, a tu cyk Wemby kontuzja, Ben i John zwolnieni... Bez Wembyego nie miało to sensu, lepiej zawalczyc o wyższy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Koniec sezonu dla 2 z 3 najlepszych graczy niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Zalozta temat z opisami, bo juz czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi