Szulim Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Utah Jazz zaczyna mocno ten sezon Witamy nowy narybek: Stare twarze: Oraz nasza wschodząca gwiazda - Paoolooo: To będzie dobry sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października A u nas nie zobaczymy takich obrazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października W dniu 25.10.2024 o 05:08, kuba2419 napisał(a): A u nas nie zobaczymy takich obrazków Takie lepsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października Andrew odrodzony w OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października All-Star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Edytowane 1 Listopada przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada W dniu 29.10.2024 o 10:04, Szulim napisał(a): All-Star Chyba za szybko się pochwaliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Chyba za szybko się pochwaliłeś Trochę szkoda, ale teoretycznie 4-6 tygodni to nadal ma szanse wejść do All-star zobaczymy - Utah się nie podda - mamy wystarczającą głębię żeby regularny sezon skończyć wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 13 minut temu, Szulim napisał(a): Trochę szkoda, ale teoretycznie 4-6 tygodni to nadal ma szanse wejść do All-star on po tym czasie ma być ponownie przebadany, przerwa potrwa znacznie dłużej niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 35 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): on po tym czasie ma być ponownie przebadany, przerwa potrwa znacznie dłużej niestety Nie wiadomo. Czytałem na forum realgm że Smart i Vuc mieli takie urazy i dość szybko wrócili czyli nie ma się co srać że to koniec sezonu dla Utah (czy Orlando) :d. Zresztą tam jest jeszcze inny problem bo LaVine ma partially dislocated shoulder. Jak będzie z tym grał to może to rozj* konkretnie i będą miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 4 minuty temu, bogans2 napisał(a): Nie wiadomo. Czytałem na forum realgm że Smart i Vuc mieli takie urazy i dość szybko wrócili czyli nie ma się co srać że to koniec sezonu dla Utah (czy Orlando) :d. Zresztą tam jest jeszcze inny problem bo LaVine ma partially dislocated shoulder. Jak będzie z tym grał to może to rozj* konkretnie i będą miesiace dlatego pytałem w temacie Magic czy ktoś wie ile to może potrwać, niemniej jasno jest napisane, że wypada na czas nieokreślony, więc na to na co liczył Szulim raczej nie ma szans, ja nie pisałem o końcu sezonu, bo zwyczajnie nie znalazłem takiej informacji, oby wrócił jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada W press release jest ewaluacja za 4 tygodnie i w zależności od postępów to opcja powrotu do gry. personalnie jak poczytałem o takich urazach to większość zawodników grała maksymalnie po 6 tygodniach więc to jakaś połowa grudnia wychodzi takze luźno raczej nie boję się o RS - zdrowie przede wszystkim ma być na PO poki co każdy zawodnik u mnie w dobrej formie od początku sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada https://twitter.com/UsherNBA/status/1852572663966753031 Duetu syn tata nie ma, ale coś rodzinnego mamy w Lakers. Bracia Wallace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Fajnie, że chociaż z Agbajim się udało i jest jakiś zwrot z Holmesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada A ten to już w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Brawo Młody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada (edytowane) 20 pkt w q4 Edytowane 5 Listopada przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada (edytowane) genialna pierwsza piątka, genialna ławka. knicks ida po 1 seed konferencji kapitalny jest w tym sezonie rowniez camara. all-d w obronie, 48 % za 3. do tego 2.5 Zbiorek w ataku. piekny jest. kapitalny przykład jak swietnie dziala managmanet knicks odnosnie znajdywania prospectow Edytowane 6 Listopada przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi