Alonzo Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 6 godzin temu, kuba2419 napisał(a): To może pominąć etap reofert? Może jeszcze np ofertę dla Balla GM poprawi. Zresztą reoferty już tylko do jutra i głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 59 minut temu, Alonzo napisał(a): Może jeszcze np ofertę dla Balla GM poprawi. Zresztą reoferty już tylko do jutra i głosowanie Ale po co to przyciągać, jak Ball bierze QO?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września https://x.com/The_BBall_Index/status/1833173526834303330?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1833173526834303330|twgr^f8f579435aa69a40ce085344be17b527eb26fd22|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fforums.realgm.com%2Fboards%2Fviewtopic.php%3Ft%3D2395075start%3D1640 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) Wybaczcie, że tak długo czekaliście na uzupełnienie arkusza. Wszystko powinno być, tylko sprawdzę czy nie zgubiłem nigdzie jakichś picków. Zrobię to na dniach i wtedy przekażę całkowitą kontrolę nad arkuszem w ręce rady. A i prawdopodobnie jest to mój ostatni sezon w beGM. Nie mówię, że na 100%, ale jest to prawie pewne. Wleciało mocne wypalenie i praktycznie zerowe chęci do zarządzania drużyną co jasno pokazały moje ruchy w to lato. Także dociągnę Pistons do końca sezonu i wtedy (prawdopodobnie) znikam z beGM. Udanego sezonu 2024/25 dla wszystkich GMów Edytowane 29 Września przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) 7 godzin temu, ozzy110 napisał(a): Wybaczcie, że tak długo czekaliście na uzupełnienie arkusza. Wszystko powinno być, tylko sprawdzę czy nie zgubiłem nigdzie jakichś picków. Zrobię to na dniach i wtedy przekażę całkowitą kontrolę nad arkuszem w ręce rady. A i prawdopodobnie jest to mój ostatni sezon w beGM. Nie mówię, że na 100%, ale jest to prawie pewne. Wleciało mocne wypalenie i praktycznie zerowe chęci do zarządzania drużyną co jasno pokazały moje ruchy w to lato. Także dociągnę Pistons do końca sezonu i wtedy (prawdopodobnie) znikam z beGM. Udanego sezonu 2024/25 dla wszystkich GMów Nie martw się, przynajmniej niedługo Laf bedzie w końcu mógł robić multiwaye z samym sobą, podobno wykupił już premium membership na trade machine na realgm. Edytowane 30 Września przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września @ozzy110 Proszę wpisać w arkusz jeszcze Sarra i Knechta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Cytat Jordan Poole will start the season as the Wizards' point guard and primary ball handler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) tera dopiero zwrocilem uwage, ze uciekla mi ostatnia tura FA. a brown podpisal z @RonnieArtestics za to samo co oferowalem mu ture wczesniej. zajebiscie. ciekawe czy brown sie ucieszyl z takiego rozwoju zdarzen Edytowane 6 Października przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października Dostał ponad 2 mln więcej od Pacers, więc nie za tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): Dostał ponad 2 mln więcej od Pacers, więc nie za tyle samo no tam na przyszly rok jako PO ktorego nie wykorzysta no jak zwykle zrobiliscie w ciula wielkich knicks a przy okazji i gracza. ale wiadomo, przyjebanie knicks wazniejsze od samego gracza! tak btw czy oferty pacers z MLE byly legalne, skoro weszli w podatek? czy tera wyznacza 1st apron? @january edit: dobra widze ze 1apron wyznacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października (edytowane) lecimy z tematem auuuuu czuje wasz strach Edytowane 9 Października przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Są kocie ruchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Października Udostępnij Opublikowano 12 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października W poprzednim meczu pull up 3 po przechwycie, dzis 6 trojek. Nie wiem, czy on w collegu trafil tyle caly sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 10 godzin temu, Reikai napisał(a): W poprzednim meczu pull up 3 po przechwycie, dzis 6 trojek. Nie wiem, czy on w collegu trafil tyle caly sezon Trafił więcej, ale faktycznie piękna sprawa, kibicuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października (edytowane) to ten sezon Edytowane 24 Października przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Taaa Best duo in the league incoming Wzmocnienia w 2 trymestrze nadchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października OKC też dobrze zaczęło Franz, Wiggins, Prince, Smith, Simons - tu będzie lepiej, Cody is back także zapowiada się dobra rotacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi