człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 16:18, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Dzięki za zaproszenie. @Reikai widać że umiesz się komunikować wśród ludzi za co szacunek. Problemem jest kwestia zasad, kwestii finansowych itp, nie chciało mi się tego ogarniać kiedyś jak bardziej śledziłem kosza to teraz tym bardziej. Widziałbym się bardziej w roli konsultanta, który może powiedzieć który gracz jest dobry, który słaby, a który c***owy. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 to Twój somsiad @ignazz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 16:21, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Nie podpruwaj się typie bo liścia wyłapiesz przy najbliższej okazji. Zostałem zaproszony to odpowiedziałem jak to widzę Rozwiń wytlumaczcie mu koledzy kim jestem w naszej grze i jaki noszę tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 16:27, człowiek...morza napisał(a): wytlumaczcie mu koledzy kim jestem w naszej grze i jaki noszę tytuł. Rozwiń Czlowiek_morza znany też jako Rybak, Człowiek_Skaut, Człowiek_bez_tytułu, Samozwaniec i Kubosław. Legendarny zwycięzca pierwszych playinow i człowiek, który oddał Kawhiego Leonarda za Evana Mobleya. Odkrywca Jordana Bella i Demayna Dotsona a także Dj Wilsona. Aktualny redaktor gwiazdbasketu, słynie z tego że jest Rudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 16:18, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Dzięki za zaproszenie. @Reikai widać że umiesz się komunikować wśród ludzi za co szacunek. Problemem jest kwestia zasad, kwestii finansowych itp, nie chciało mi się tego ogarniać kiedyś jak bardziej śledziłem kosza to teraz tym bardziej. Widziałbym się bardziej w roli konsultanta, który może powiedzieć który gracz jest dobry, który słaby, a który c***owy. Rozwiń Na poczatku bedziesz prowadzony za reke przez rade, wiec roboty niewiele, a tu sa same dobre chlopaki. Zbliza sie draft, wiec mialbys akurat czas podgladac graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 15:07, LeweBiodroSmoka napisał(a): Magic wybrali w pierwszym drafcie Tatuma, Mitchella, OG, Jarreta Allena i Kuzme Rozwiń Nope, oni wybrali Foxa, a to ja wybrałem Anunoby i Allena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:25, karpik napisał(a): Nope, oni wybrali Foxa, a to ja wybrałem Anunoby i Allena. Rozwiń to czemu to tak tu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:25, karpik napisał(a): Nope, oni wybrali Foxa, a to ja wybrałem Anunoby i Allena. Rozwiń @LeweBiodroSmoka co chwila wprowadzasz w błąd... W dniu 7.02.2024 o 17:25, karpik napisał(a): Nope, oni wybrali Foxa, a to ja wybrałem Anunoby i Allena. Rozwiń i pokusoevskiego oraz lonniego walkera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:32, człowiek...morza napisał(a): @LeweBiodroSmoka co chwila wprowadzasz w błąd... i pokusoevskiego oraz lonniego walkera Rozwiń Still better than LaRavia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:32, człowiek...morza napisał(a): pokusoevskiego oraz lonniego walkera Rozwiń Loni Łoker to był wybór Nets. Ja wtedy brałem DiWinczenco. W dniu 7.02.2024 o 17:29, LeweBiodroSmoka napisał(a): to czemu to tak tu jest? Rozwiń Bo wymiana poszła po wyborach draftowych, które były wcześniej dogadane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:14, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Niemniej od razu zaznaczam, z konfidentami trejdów nie robię i jadę z nimi do spodu, więc taki josephnba ma od razu przejebane Rozwiń Josepha tu nie ma, same sztywne chlopaki. Tylko jeden cygan jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:32, człowiek...morza napisał(a): @LeweBiodroSmoka co chwila wprowadzasz w błąd.. Rozwiń no to zamiast tamtych dwóch masz Foxa, wielka mi różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:44, Reikai napisał(a): Josepha tu nie ma, same sztywne chlopaki. Tylko jeden cygan jest. Rozwiń Cygan Kostecki też swoje w pace odsiedział to się może z Denisem dobrze dogadać W dniu 7.02.2024 o 17:50, LeweBiodroSmoka napisał(a): no to zamiast tamtych dwóch masz Foxa, wielka mi różnica Rozwiń Fox > ta dwójka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:48, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Wierzę na słowo. To co tam jest do wzięcia? Rozwiń Sacramento Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Jak @FatBaller się zgodzi, to chyba Suns jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:53, Qcin_69 napisał(a): Cygan Kostecki też swoje w pace odsiedział to się może z Denisem dobrze dogadać Fox > ta dwójka Rozwiń zależy czego potrzebujesz, Foxa do Finałów ciężko by było zaciągnąć u nas bez wsparcia kogoś z topu, a duet OG-Allen to chyba najlepszy zestaw rolsów jaki można sobie wymarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 17:59, Pablo81 napisał(a): Jak @FatBaller się zgodzi, to chyba Suns jeszcze. Rozwiń Ale najpierw by musiał oddać do Spurs Murray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 18:18, LeweBiodroSmoka napisał(a): zależy czego potrzebujesz, Foxa do Finałów ciężko by było zaciągnąć u nas bez wsparcia kogoś z topu, a duet OG-Allen to chyba najlepszy zestaw rolsów jaki można sobie wymarzyć Rozwiń zawsze wolę jedną gwiazdę (jaka jest Fox) niż dwóch rolsow xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 18:21, Qcin_69 napisał(a): zawsze wolę jedną gwiazdę (jaka jest Fox) niż dwóch rolsow xD Rozwiń to fajnie, ale nikt nie pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 18:25, LeweBiodroSmoka napisał(a): to fajnie, ale nikt nie pytał Rozwiń nikt nie pytał, każdy potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi