fluber Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 W dniu 20.11.2023 o 20:04, LeweBiodroSmoka napisał(a): Fluber czego się nie dotknie, to mu zajebiście wychodzi, nawet samograj gra jak samograj człowiek instytucja No nawet Derrick zmartwychwstał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 James Harden 21 pkt, 9 as, 65TS% Moses Moody 21 pkt, 60,34 TS% Gordon Hayward 17 pkt, 71,55 TS% Isaac Okoro 9 pkt, 4 stl, 64,3 TS% Derrick Jones Jr. 24 pkt, 75,57 TS% Aaron Holiday 11 pkt, 3 as, 80 TS% Domantas Sabonis 17 pkt, 15 zb, 7 as, 44 TS% Malik Monk 26 pkt, 82,5 TS% Jest moc Uwielbiam zapach Playoffs o poranku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Malik Monk 26 pkt, 82,5 TS% Jest moc Uwielbiam zapach Playoffs o poranku! Tu także liczymy na odpowiednie docenienie bilansem Lakers w 1T! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Fred VanVleet 22pts 5reb 7as 4x3pm 7/15fg Miles Bridges 22pts 3reb 4as 2x3pm 8/18fg Jusuf Nurkic 14pts 9reb 3as 2stl 1blk 6/18fg Mecz wczesnjej: 31pts (2 od career high) 6reb 2as 13/22fg Brandin Podziemski 12pts 6reb 3as 1stl 2blk 5/9fg (Dzień wcześniej) Robert covington 18pts 5reb 5stl! 1blk 3x3pm 4/9fg 7/7ft Caleb Martin 18pts 2reb 3as 1stl 2x3pm 8/15fg playin a później playoffs również dla pacers w tym roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Trzeba bedzie rozszerzyc ilosc miejsc, bo sie wszyscy nie pomieszcza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 W dniu 7.11.2023 o 15:21, LeweBiodroSmoka napisał(a): chciałbym zobaczyć minę Omara gdy się dowiaduje, że ktoś w tej samej galaktyce gra nim po 30+ minut Co prawda nie 30 minut*, ale możesz zobaczyć te minę w poniższym szczegółowym klipie z wczorajszego meczu: Ogólnie ilośc minut chyba służą zarówno mu jak i zespołowi, bo w meczach w których gra +20min Jazz są 3-0, w pozostałych 4-13. Heat też grając nim duże minuty mieli dodatki bilans (od 30min 4-3, ale od 27min 6-3 ) a zastępował tam ich drugiego zdecydowanie najlepszego zawodnika. W dniu 7.11.2023 o 15:21, LeweBiodroSmoka napisał(a): Kessler byłby bardzo spoko pickupem, chyba najlepszym z możliwych, choć i tak bez weryfikacji w PO Tu zgoda, całkiem spoko z niego backup dla Omera w Jazz. *obecność Kesslera powoduje, że pewnie trudno mu będzie przebić 30min w Jazz, tym bardziej jak wróci overrated Markanen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 13 minut temu, mac napisał(a): Co prawda nie 30 minut*, ale możesz zobaczyć te minę w poniższym szczegółowym klipie z wczorajszego meczu: Ogólnie ilośc minut chyba służą zarówno mu jak i zespołowi, bo w meczach w których gra +20min Jazz są 3-0, w pozostałych 4-13. Heat też grając nim duże minuty mieli dodatki bilans (od 30min 4-3, ale od 27min 6-3 ) a zastępował tam ich drugiego zdecydowanie najlepszego zawodnika. Tu zgoda, całkiem spoko z niego backup dla Omera w Jazz. *obecność Kesslera powoduje, że pewnie trudno mu będzie przebić 30min w Jazz, tym bardziej jak wróci overrated Markanen. Całe szczęście że Duop dostał tylko 14 minut w tym meczu, bo Blazers pewnie by wygrali jakby grał dłużej @LeweBiodroSmoka doczekamy się dzisiaj jakiś skrótów z Jeramim Grantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 przypomnę tylko, że center jest niepotrzebny i wystarczy DFS, dlatego też proszę to pokasować i najlepiej nie grać centrami w T1, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Kingram w waznych meczach dowozi. Gra stworzona pod wolniejsze tempo w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 no kozak znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 (edytowane) Oho, Bulls idą w przebudowę xD keldon jako rfa ma chyba No trade clause w pierwszym sezonie @Pablo81 Edytowane 8 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Oho, Bulls idą w przebudowę xD keldon jako rfa ma chyba No trade clause w pierwszym sezonie @Pablo81 Oho, przecież to już raz było wyjaśniane O takiego "radnego" nic nie robiłem! Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Oho, przecież to już raz było wyjaśniane O takiego "radnego" nic nie robiłem! Doczytałem gdzieś ze swiezo podpisany RFA ma NTC przez rok, u nas tego nie ma ? ps. Nowy skład Rady: @karpik @Reikai @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Doczytałem gdzieś ze swiezo podpisany RFA ma NTC przez rok, u nas tego nie ma ? ps. Nowy skład Rady: @karpik @Reikai @ozzy110 Ale to już było tu omawiane z twoim udziałem. Nie może wrócić do drużyny, której ofertę wyrównałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Ale to już było tu omawiane z twoim udziałem. Nie może wrócić do drużyny, której ofertę wyrównałem. Ale tutaj mowa o ntc. Natomiast nie wiem czemu @RonnieArtestics uważasz że keldon chciałby grać w bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Ehh Wy nie znające się baskecie łajzy, ja tu i bez Butlera idę po 1 seed, grr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 (edytowane) 20 minut temu, fluber napisał(a): Ale tutaj mowa o ntc. Natomiast nie wiem czemu @RonnieArtestics uważasz że keldon chciałby grać w bulls Racja. Może nie chcieć iść do tankera Np Edytowane 8 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Czy my robimy tu też symulacje in season tournamemt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, fluber napisał(a): Czy my robimy tu też symulacje in season tournamemt? Mysle ze można za rok o czymś takim pomyśleć a teraz to już trochę późno. Edytowane 8 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi