MarcusCamby Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Pachnie nowym mistrzem. Niby Lakers mają Butlera i mogliby tu Nim przeważyć, ale czy możemy traktować poważnie BeGMową wersje Jimmy'ego, skoro kilka sezonów z rzędu robił za Chrisa Bosha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Plus Caruso 2022/2023 to przejebana odpowiedz na Currego, swietny sezon w D zagral. Szykuja sie niesamowite finaly u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 sorrka z tym opisem, dziś siądzie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 W dniu 23.05.2023 o 09:17, january napisał(a): Oj widać jak strasznie brakuje Wam emocji w Begm przy tym moim dream teamie:) Spokojnie, naprawdę już za rok nie będę wyskakiwal z 4xallstar+ level graczami w PO:) Rozwiń 4to kto? Barum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 W dniu 23.05.2023 o 09:17, january napisał(a): Oj widać jak strasznie brakuje Wam emocji w Begm przy tym moim dream teamie:) Spokojnie, naprawdę już za rok nie będę wyskakiwal z 4xallstar+ level graczami w PO:) Rozwiń Oj szczerze to możesz się zdziwić, ja osobiście na ten moment widzę nuggets jako team to beat a nie lakers. Dziwi mnie mocno ta pewność siebie przy tym co gra Jokic, z Claxtona to on zrobi dżem jagodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 W tym sezonie Jokic vs Nets 35/20/11(14/23 FG) z czego 6/7 FG na Claxtonie 22/17/10 (9/12 FG) z czego 5/8 FG na Claxtonie i 6 asyst Jestem ciekawy bardzo jak to rozwiaze Jasiek, bo predzej uwierze w Caruso zamykajacego Currego i Granta/Andersona/Royca na Lebronie i Butlerze, niz ze Claxton moze cos tu pograc z Jokiciem. W dniu 24.05.2023 o 07:31, RonnieArtestics napisał(a): Oj szczerze to możesz się zdziwić, ja osobiście na ten moment widzę nuggets jako team to beat a nie lakers. Dziwi mnie mocno ta pewność siebie przy tym co gra Jokic, z Claxtona to on zrobi dżem jagodowy. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 @january ale widzę ze raczej nie jestem osamotniony w tych przemyśleniach, raczej Ty jesteś, więc już na samą serię proponuje Ci wyłączyć ten sarkastyczny, prześmiewczy, lekceważący ton, bo takie coś jak teraz uskuteczniasz to na pewno Ci nie pomoże, a raczej zaszkodzi… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Neh. Nadal jakość sportowa po stronie lakers. Mimo antypatii niektórych tu osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 W dniu 24.05.2023 o 20:09, ignazz napisał(a): Neh. Nadal jakość sportowa po stronie lakers. Mimo antypatii niektórych tu osób Rozwiń jakiej antypatii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Niektórzy Jaśka linczuja nie za kwestie sportowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 W dniu 24.05.2023 o 20:54, ignazz napisał(a): Niektórzy Jaśka linczuja nie za kwestie sportowe Rozwiń czyli Twój post nie ma sensu, zresztą jaki lincz? przypomnę, że w trakcie pierwszej rundy Jasiek napisał, że wszystko idzie na wszystkie serie 4-0 dla Lakers,to jest wg. Cb ok zachowanie? ponadto to chyba Ty napisałeś, że jeśli Jok zezłomuje LAL to to Nuggets będą faworytem, więc z łaski swojej się zdecyduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 W dniu 24.05.2023 o 21:02, LeweBiodroSmoka napisał(a): czyli Twój post nie ma sensu, zresztą jaki lincz? przypomnę, że w trakcie pierwszej rundy Jasiek napisał, że wszystko idzie na wszystkie serie 4-0 dla Lakers,to jest wg. Cb ok zachowanie? ponadto to chyba Ty napisałeś, że jeśli Jok zezłomuje LAL to to Nuggets będą faworytem, więc z łaski swojej się zdecyduj Rozwiń Bo w tym samym czasie JB gra jeszxze lepiej, AR potwierdza ze to nie ślepa miłość co do jego gry i nagle na poziomie gra Bam co ma prawo zamęczyć Joka. To są okoliczności bardziej przeciw DEN okolokoszykarskie a nie to co jasiek pisał o 4:0. Dziwna argumentacja. Niech przegra bo coś napisał niekulturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 (edytowane) W dniu 25.05.2023 o 04:34, ignazz napisał(a): Bo w tym samym czasie JB gra jeszxze lepiej, AR potwierdza ze to nie ślepa miłość co do jego gry i nagle na poziomie gra Bam co ma prawo zamęczyć Joka. Rozwiń Butler jest od zawsze w naszych LAL trzecią opcją ataku, Reaves to nie wiem do jakiej roli będzie sprowadzony tbh, dodatkowo masz zawodzącego w crunch Lebrona, któremu rundę wcześniej Curry nie dał rady za wiele zrobić. Bardzo dziwny turnaround po takim playoff runie Joka, ale w sumie wpisuje się to w ogólnoświatową narrację - zawsze znajdzie się coś by znaleźć temat zastępczy. Z tym Bamem to już w ogóle dziwna historia, Jok dostał na przeciw siebie przede chwilą najlepszego obrońce PO, który musiał być ograniczony do grania z pomocy, tak sobie z nim świetnie radził, a serię wcześnie robił 35/14/10 czyli właśnie wtedy gdy u nas mierzył się nie z Miami, a z Rox mającymi 6 w miarę legitnych graczy, ale w żaden sposób nie do porównania do rl Heat. W dniu 25.05.2023 o 04:34, ignazz napisał(a): To są okoliczności bardziej przeciw DEN okolokoszykarskie a nie to co jasiek pisał o 4:0. Dziwna argumentacja. Niech przegra bo coś napisał niekulturalnie. Rozwiń piszesz o jakiś linczach, to chciałem zadać temu kłam, nikt nikogo nie linczuje jedynie nie wszystkim podoba się taka forma narracji w roli obrażonego Królewicza, który domaga się samych sweepów, a o rywalach wypowiada się per przegrywy Edytowane 25 Maja 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 I o aspektach sportowych chętnie podyskutuje. Zwracałem tylko uwagę aby nie iść w stronę tych innych argumentów Iza sportowych. Tylko tyle i aż tyle. Ja nie napisałem na kogo zagłosuje choć zauważyłem zarówno mocno puste przebiegi Currego jak i fatalne ale medialnie chyba wyciszane 4Q Króla. U niego te końcówki nakładają się na to ile ma lat i już niektórzy zdarzyli z nich zrobić zalety a nie wady. Po przecież Jordan w tym wieku grał gorzej Wiec smoku tym tematem zastępczym nie jest mój post tylko narracja tych co wspomnieli o postach GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 W dniu 25.05.2023 o 04:58, ignazz napisał(a): I o aspektach sportowych chętnie podyskutuje. Rozwiń Ja nie bardzo, nie zamierzam odkrywać kart przed serią. Dziwna sprawą jest natomiast, że dostrzegasz pewne monumentalne wady w drużynie przeciwnika, a i tak wystarczy jeden Butler by zmienić wajchę na Lakers, skoro Jimmy gra z grubsza to samo całe PO, po prostu Celtics póki co zajebali jakiś alltime szpagat, nic więcej. W dniu 25.05.2023 o 04:58, ignazz napisał(a): Wiec smoku tym tematem zastępczym nie jest mój post tylko narracja tych co wspomnieli o postach GM Rozwiń nie jest temat zastępczym, że @karpik choć miał kilka ewidentnych rzeczy do wyciągnięcia napisał opis po to aby był i nie odpowiedział w żaden sposób na ostatni post GMa Lakers, skoro ostatnim highlightem działu stał się spisek wymierzony w Lakers, spisek, który tylko przełożył w czasie ich wygraną, która była nieunikniona jak działania Rady wymierzone w Qcina były na rękę, to nie było tutaj bardziej zadowolonej osoby, teraz w sprawie nie mającej żadnego znaczenia dla przebiegu rozgrywki jest wielkie oburzenie i rzucanie epitetami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 (edytowane) W dniu 25.05.2023 o 07:33, january napisał(a): Serio LBS czepiasz się mnie, że napisałem, że wrzucanie przez pewnych userow oficjalnych głosów w serii Lakers-Grizzlies na Memphis to żenada że strony przegrywów? Rozwiń z tego co pamiętam pisałeś też w tym tonie odnośnie przełożenia głosowania, zresztą nieważne, nie będę już nic o atmosferze pisał, nie chcę aby te WCF były jakkolwiek przez to naznaczone, odniosłem się jedynie do słów Iggygo o jakimś linczu a co do głosów to c_m miał ponoć zmienić a Qcin to Qcin, zwykły trolling bez wpływu na rezultat. nigdy też nie miał Nuggets w roli faworyta do czegokolwiek bo przecież są Wielcy Booker z Tatumem, także who cares, jakby nie głosował to w dwóch słowach - Berlin padł Edytowane 25 Maja 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 W dniu 25.05.2023 o 08:02, LeweBiodroSmoka napisał(a): z tego co pamiętam pisałeś też w tym tonie odnośnie przełożenia głosowania, zresztą nieważne, nie będę już nic o atmosferze pisał, nie chcę aby te WCF były jakkolwiek przez to naznaczone, odniosłem się jedynie do słów Iggygo o jakimś linczu a co do głosów to c_m miał ponoć zmienić a Qcin to Qcin, zwykły trolling bez wpływu na rezultat. nigdy też nie miał Nuggets w roli faworyta do czegokolwiek bo przecież są Wielcy Booker z Tatumem, także who cares, jakby nie głosował to w dwóch słowach - Berlin padł Rozwiń jak ja miałem na Lakers 4:1 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 W dniu 25.05.2023 o 08:16, Qcin_69 napisał(a): jak ja miałem na Lakers 4:1 lol Rozwiń a to nie do mnie, reszta się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 jo ja mialem zmienic, ale mi sie terminy pojebaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 @Szulim jak już ktoś z rady stworzy odpowiedni temat to przekopiuj moje głosy bo później nie wiem jak będzie z czasem. Głosy mogą ulec jeszcze zmianie, jbc. Lakers vs Mavs 4-1 Nuggets vs Rockets 4-1 76 vs Magic 4-3 Raptors vs Heat 4-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi