julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Szkoda tej kontuzji Cambiego, może okazać się decydującą w g3 bo zmiennicy Cambiego to nie jest najwyższy poziom Jordan jednak chcę powalczyć o tytul A Magic z Ellisem jako pierwszą opcją atakują świat Odpalilem rozkaz 66! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Jakby co to przerwa świąteczna, wesołych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dzień 136 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Trailblazers (#4) Bilans serii: 2 - 1 Nuggets 100 - Trailblazers 87 play-by-play (#6) Grizzlies vs Jazz (#7) Bilans serii: 1 - 2 Grizzlies 97 - Jazz 115 play-by-play (#1) 76ers vs Magic (#5) Bilans serii: 3 - 0 76ers 122 - Magic 102 play-by-play (#3) Pistons vs Nets (#7) Bilans serii: 3 - 0 Pistons 127 - Nets 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dzień 137 (na pierwszym miejscu goscie)(#1) Nuggets vs Trailblazers (#4)Bilans serii: 2 - 2Nuggets 87 - Trailblazers 97play-by-play(#6) Grizzlies vs Jazz (#7)Bilans serii: 1 - 3Grizzlies 110 - Jazz 114play-by-play(#1) 76ers vs Magic (#5)Bilans serii: 4 - 0 awans 76ers!76ers 112 - Magic 101play-by-play(#3) Pistons vs Nets (#7)Bilans serii: 4 - 0 awans Pistons!Pistons 128 - Nets 127play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Eddie Jones - Jazz - 3 days-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Simka rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzień 139 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Trailblazers (#4) Bilans serii: 2 - 3 Trailblazers 127 - Nuggets 124 play-by-play (#6) Grizzlies vs Jazz (#7) Bilans serii: 1 - 4 awans Jazz! Jazz 113 - Grizzlies 110 play-by-play (#1) 76ers vs Magic (#5) Bilans serii: 4 - 0 awans 76ers! (#3) Pistons vs Nets (#7) Bilans serii: 4 - 0 awans Pistons! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Reszta tematów czyli QO i team cuts jutro. Fajny pojedynek w ostatnim meczu Iverson vs Hill, Hill robił co mógł ale AI miał lepsze wsparcie. Dziękii za serię, moze to źle zabrzmi ale cieszyłem się, że Nets ograli Bulls bo z drużyną z Chicago zawsze toczylem ciężkie i wyrównane boje, a z Nets akurat bardzo dobrze się matchupuje. Oczywiście brakuje trochę obrońcy na Hilla, ale akurat moje dwie największe gwiazdy były kryte przez bardzo słabych w obronie Scole i Calderona. Nets nie mogli też z nich zrezygnować bo to oni dawali głównie wsparcie Hillowi w ataku. Oczywiście wczesniej tego nie pisałem żeby nie zapeszyc W drugiej parze na wschodzie kontuzję zalatwily Magic i CWebb może zmieni otoczenie Jazz to spore zaskoczenie, bez żadnej duzej gwiazy a w finale konferencji. Ale trzeba przyznać, że mieli sporo szczęścia, drabinka im się super ulozyla bo jednak Sonics i Grizzlies to raczej teamy które będą na poważnie się liczyć za jakieś 2-3 sezony. Edytowane 30 Grudnia 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 + c***owy trener nie potrafiący ułożyć drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Dzień 141 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Trailblazers (#4) Bilans serii: 3 - 3 Nuggets 118 - Trailblazers 117 play-by-play (#6) Grizzlies vs Jazz (#7) Bilans serii: 1 - 4 awans Jazz! (#1) 76ers vs Magic (#5) Bilans serii: 4 - 0 awans 76ers! (#3) Pistons vs Nets (#7) Bilans serii: 4 - 0 awans Pistons! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Szczęśliwego Nowego Roku! Życzę Wam samych zwycięstw Pistons w Simbaskecie i Lakers w rlNBA!!! Edytowane 31 Grudnia 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Już myślałem że po ptakach... go Nuggets!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Mourning blokiem w ostatniej akcji wygrał ten mecz @kolader Nie biczuj się tak, ja myślę że wycisnales z tego skladu ile się da, Billups&Kidd to po prostu nie jest najlepszy fit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Mourning blokiem w ostatniej akcji wygrał ten mecz @kolader Nie biczuj się tak, ja myślę że wycisnales z tego skladu ile się da, Billups&Kidd to po prostu nie jest najlepszy fit. Stwierdzam fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Moim zdaniem tez sie więcej z tego nie dało wycisnąć. Billupsa trzeba wymienić za true SG i dodać głębię pod kosz i można walczyć dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Moim zdaniem tez sie więcej z tego nie dało wycisnąć. Billupsa trzeba wymienić za true SG i dodać głębię pod kosz i można walczyć dalej. Nie mogę zdradzić moich planów, dopóki nie skończy się sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zaraz game7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dzień 143 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Trailblazers (#4) Bilans serii: 3 - 4 awans Trailblazers! Trailblazers 123 - Nuggets 87 play-by-play (#6) Grizzlies vs Jazz (#7) Bilans serii: 1 - 4 awans Jazz! (#1) 76ers vs Magic (#5) Bilans serii: 4 - 0 awans 76ers! (#3) Pistons vs Nets (#7) Bilans serii: 4 - 0 awans Pistons! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 MJ pierwszy raz w finale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W tamtym sezonie był przecież i zagrał siedmiomeczową serię z Sixers, nie pamiętasz jak Ewing zmasakrował Shaqa? Po tym wydarzeniu odebrałem Shaqowi tytuł GOATA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W tamtym sezonie był przecież i zagrał siedmiomeczową serię z Sixers, nie pamiętasz jak Ewing zmasakrował Shaqa? Po tym wydarzeniu odebrałem Shaqowi tytuł GOATA MJ to taki loser, że nie jestem w stanie tego przeprocesować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 btw. trochę za szybko pogrzebałem MJa Blazers bez MJa i Griffitha są dosyć żałośni, w ogóle MJ ma nieziemskiego niefarta, raczej misia u nas nie zdobędzie. A dla 'nowych' Nuggets jak się okazuję jeszcze trochę za szybko na wygrywanie MJ to taki loser, że nie jestem w stanie tego przeprocesować Dzięki Ewingowi, który grał GOAT obronę przez chyba cały sezon miał szansę wygrać g7, ale nie wykorzystał jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi