Krzemo Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Dzień 122 (na pierwszym miejscu goscie)Warriors 102 - Nuggets 113play-by-playTimberwolves 97 - Trailblazers 104play-by-playJazz 99 - Sonics 109play-by-playGrizzlies 121 - Rockets 103play-by-playCeltics 103 - 76ers 127play-by-playMagic 127 - Hawks 124play-by-playNets 111 - Bulls 100play-by-playKnicks 114 - Pistons 117play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Iverson mocno zaczyna te PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Podmieńcie odpowiedni plik dsg na serwerze i będą się generowały wyniki PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wiemy wiemy, jutro to ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Iverson mocno zaczyna te PO Ale, żeby musiał rzucić 46 pkt dla 3 pkt wygranej z NYK ... wróży to zaciętą serię. Podmieńcie odpowiedni plik dsg na serwerze i będą się generowały wyniki PO. Podmieniałem, nie wiem czemu nie zagrało ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ale, żeby musiał rzucić 46 pkt dla 3 pkt wygranej z NYK ... wróży to zaciętą serię. Ale poza AI i Malonem nikt się nie stawił na mecz, w ogóle poza Iversonem moi gracze trafili tylko dwie trójki, myślę że w kolejnych meczach to wsparcie będzie większe. Chociaż wiadomo, że Knicks to nie jest przyjemny rywal, mają solidną pierwszą opcję, niezłego rozgrywającego i świetnych w obronie Worthego i Sabasa więc będzie ciezko sie gralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Kurde szczerze myślałem, że 4;0 w łeb z Bulls i do domu, a ja już wygrałem mecz, nie pamiętam kiedy ograłem Bulls, ale w każdym razie już jestem zadowolony z występu w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Kurde szczerze myślałem, że 4;0 w łeb z Bulls i do domu, a ja już wygrałem mecz, nie pamiętam kiedy ograłem Bulls, ale w każdym razie już jestem zadowolony z występu w PO w Regular Season Bulls vs Nets Pippen: 26.7ppg, 10.3rpg, 5.0apg. 3.0spg, 43% FG Hill: 24.7ppg, 7.0rpg, 4.0apg, 3.0spg, 39.7% FG Bulls 3:0 Nets w Playoffs Bulls vs Nets Pippen: 2pts, 4rebs, 2asts, 16.7% FG Hill: 39pts, 9rebs, 4asts, 64% FG Bulls 0:1 Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dzień 123 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 108 - Nuggets 100 play-by-play Timberwolves 100 - Trailblazers 103 play-by-play Jazz 95 - Sonics 129 play-by-play Grizzlies 111 - Rockets 109 play-by-play Celtics 108 - 76ers 105 play-by-play Magic 115 - Hawks 111 play-by-play Nets 97 - Bulls 84 play-by-play Knicks 101 - Pistons 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Bulls po swietnym RS są krok od odpadniecia.. Pippen się obsral, Hill go zjada w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mi się nawet nie chce komentować, rok temu na playoffy wypadł mi 2 najważniejszy gracz Dawkins, a w tym roku najlepszy Bryant. Porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mi się nawet nie chce komentować, rok temu na playoffy wypadł mi 2 najważniejszy gracz Dawkins, a w tym roku najlepszy Bryant. Porażka. Nom Rockets mocno pechowi a oni gdzies od 3 sezonow maja sklad na wygranie zachodu. W tym roku widze pelna pula: - Kobe out i pewnie wypad w 1szej rundzie PO dla Rockets - Thomas out i strata miejsca w PO na ostatniej prostej dla Cavs damn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Co się odjebalo w jednym z meczów.. Masakra Dzień 125 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Warriors (#8) Bilans serii: 1 - 2 Nuggets 83 - Warriors 108 play-by-play (#4) Trailblazers vs Timberwolves (#5) Bilans serii: 2 - 1 Trailblazers 98 - Timberwolves 109 play-by-play (#2) Sonics vs Jazz (#7) Bilans serii: 2 - 1 Sonics 117 - Jazz 124 play-by-play (#3) Rockets vs Grizzlies (#6) Bilans serii: 1 - 2 Rockets 132 - Grizzlies 125 play-by-play (#1) 76ers vs Celtics (#8) Bilans serii: 2 - 1 76ers 165 - Celtics 162 play-by-play (#4) Hawks vs Magic (#5) Bilans serii: 0 - 3 Hawks 103 - Magic 121 play-by-play (#2) Bulls vs Nets (#7) Bilans serii: 0 - 3 Bulls 97 - Nets 108 play-by-play (#3) Pistons vs Knicks (#6) Bilans serii: 3 - 0 Pistons 101 - Knicks 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Darrell Griffith (Blazers) - 18 dni (Bruised Jaw) Michael Jordan - 2 dni (Migraine)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 67 punktów Richmonda to chyba rekord PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Richmond robi w tej serii 51/10, proponowalbym jakaś zmianę krycia bo Cassell nie wie co się dzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dzień 126 (na pierwszym miejscu goscie)(#1) Nuggets vs Warriors (#8)Bilans serii: 2 - 2Nuggets 110 - Warriors 105play-by-play(#4) Trailblazers vs Timberwolves (#5)Bilans serii: 2 - 2Trailblazers 85 - Timberwolves 102play-by-play(#2) Sonics vs Jazz (#7)Bilans serii: 2 - 2Sonics 77 - Jazz 108play-by-play(#3) Rockets vs Grizzlies (#6)Bilans serii: 2 - 2Rockets 121 - Grizzlies 86play-by-play(#1) 76ers vs Celtics (#8)Bilans serii: 3 - 176ers 121 - Celtics 116play-by-play(#4) Hawks vs Magic (#5)Bilans serii: 0 - 4 awans Magic!Hawks 104 - Magic 108play-by-play(#2) Bulls vs Nets (#7)Bilans serii: 0 - 4 awans Nets!Bulls 80 - Nets 98play-by-play(#3) Pistons vs Knicks (#6)Bilans serii: 3 - 1Pistons 114 - Knicks 123play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Bulls zeSWEEPowani , wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dobra spodziewałem się wielu rzeczy z jednej wygranej max 4:2 w plecy, ale nie tego, że wygram i to jeszcze 4:0.Bulls dzięki za 1 rundę ! Nawet słabszy mecz Hilla nie miał znaczenia w G4 ... ale skuteczność obie ekipy miały nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Pippen co za gość, co za druga opcja!!! Rockets bez Kobego wychodzą na 2:2 grając na wyjezdzie, ładnie Blazers bez MJa i Griffitha są dosyć żałośni, w ogóle MJ ma nieziemskiego niefarta, raczej misia u nas nie zdobędzie. Magic zaczynają wyrastac na glownego faworyta, Sixers o ile przejdą Celtics będą mieli problem. Mlodzi Sonics poczuli wreszcie co to PO, młodzi Warriors fajnie stawiają się Nuggets. U mnie AI otarł się o triple-double ale trochę ball-hog z niego wyszedl, z drugiej strony Malone dzisiaj też słabo, a trzeciej opcji niestety brak (Wes Ty c***u, czemu juz skonczyles ) pasowaloby to skończyć w g5 bo pozniej będzie problem. Edytowane 17 Grudnia 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 btw. Taką ciekawostkę mam (wierzę, że ktoś to czyta ) jeśli Magic spotkają się z Sixers będzie to już 5 taka seria w ostatnich 7 latach. Do tej pory wszystkie 4 serię wygrali Sixers, co ciekawe Sixers w ostatnich 6 sezonach wygrali 4 tytuły, a wygrane z Magic miały miejsce właśnie w tych sezonach w których Sixers zdobywali mistrzostwo. W dwóch sezonach w których Sixers nie spotkali się z Magic odpadli oni najpierw z Bulls, a później z Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ostre statystyki idą, amerykanie kochają cyferki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi