TuPalnik Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jakby co to wstepnie np. finały w Toruniu mógłbym coś ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Bardzo się cieszę, że zjazd Wam się bardzo udał, zawsze jest ryzyko, iż ktoś po najebaku coś odwali i obudzi się w kiepskim stanie w kiepskim miejscu (to się np mogłoby zdarzyć jakbym przyjechał), czy że skład się mocno posypie. Szkoda, że nie mogłem, ale chęci oczywiście były i zawsze będą, tylko z terminarzem różnie. Mam nadzieję, iż dokulacie się kiedyś też do najpiękniejszego województwa, notabene najbardziej powiązanego z NBA (kopalnie, wungiel -> dużo czornych ludzi, czujecie się niemal jak na bronksie!). Więc nie było mnie, ale też dzięki ignazz za organizację Mówisz kiedy i jestem na Ślunsku. Godzina jazdy autem to tyle co Antka w nocy szukaliśmy . Można pomyśleć w lato o Katowicach lub Krakowie. Zrobimy mapę naszych lokalizacji obecnych i zobaczę gdzie wypada dobrze. Logistycznie Łódź zapewne. Dobrze by było aby to była tradycja. Co rok lato lub deadline Może zawsze pierwszy mecz finałów? Jak Kraków to ja z miłą chęcią ogarnę co trzeba. CK Browar był by jak znalazł dla takiej imprezy. Ba, niektórym mogę darmowe kimanie zapewnić w suchym i ciepłym miejscu pod warunkiem że skołujecie sobie śpiwory i karimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jakby co to wstepnie np. finały w Toruniu mógłbym coś ogarnąć.I to lubię. Zlot dla Torunia Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na Śląsku juz raz był i wtedy poza Cambym nikt spoza regionu nie dotarł. Inna sprawa, że jeśli nadal w Toruniu wódka z cola jest za 5 złoty to nie ma lepszego miejsca na zjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Toronto zawsze na propsie! Top3 moich ukochanych miejsc na matce Ziemi! Szkoda że nie byłem, tym bardziej że uberem to jakieś 20 minut Niestety połowa tygodnia to szkolenia poza Warszawą. Nowa robota nie wybacza smrodu wypacanego alkoholu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Mogę wszystko ogarnąć na lato łącznie z sala na kosza. Klub Kadr działa wiec cena ta sama. Toruń jest ok. Można to połączyć z wizyta na Motoarenie Edytowane 9 Lutego 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Odezwę się bliżej terminu. Ale wstępnie opcja Toruń widzę się nawet podoba, to bedziemy działać Ewentualnie BeGM draft live Edytowane 9 Lutego 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Toruń jest neutralny dla mnie, tylko obawiam się czy nie będzie zbyt dużą przeszkodą dla userów stacjonujących w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Jak ktoś chce się spotkać to z Rybakiem aka Człowiekiem Morza, Redaktorem Przemysławem i Czekoladowym jesteśmy aktualnie w Szwejku. Potem zobaczymy. Jak coś to piszcie priv o tel Pozdrawiam wszystkich poza Rybakiem (bo jest rudy i uciekł wystraszony potęga Minnesoty) (Żartuje oczywiście, mam nadzieje ze jeszcze wspólnie popływamy ) Edytowane 9 Lutego 2019 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Panowie ode mnie tez wielkie dzięki za organizacje i spotkanie, mam nadzieje, ze do następnego! Piłeczka zajebista, chociaż sąsiedzi chyba już maja jej dosyć . I trochę mam tak jak Eld, nie wiedziałem czy wpadać, a teraz w sumie to nie będę się zastanawiał, nawet jak będzie gdzies dalej. Pjona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Również chciałem podziękować za miłą atmosferę i świetny klimat .Wystarczyło pięć minut i człowiek czuł że zna każdego conajmniej kilka lat.Bylo tak dobrze że człowiek myśli już o następnym razie.Kazdy inny ,każdy tak samo pozytywny od wyluzowanego Julka do kompletnie pochłoniętego Jazz elwariato.Wystarczylo powiedzieć że pamiętasz Gordana Giricka ...Jeszcze raz wielkie dzięki za możliwość spędzenia kilku godzin z tyloma wyjątkowymi ludźmi .Do następnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ricki zaczyna grać dopiero po td, szczególnie w po td w korsarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi