kolek23 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 1 minutę temu, ely3 napisał: Ale akurat Paula ewidentnie faulowali - najpierw Durant przy pudle a potem Livingston przy celnej trójce Ja z tym nie dyskutuje widziałem też ze dwa razy walnięcie w nadgarstek przy rzucie nieodgwizdane (może nawet o tych sytuacjach piszesz, Livingston na pewno, KD nie pamiętam, chyba na Hardenie to było). Napisałem tylko, że mi się japa cieszy, że tego nie gwiżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Dociskać Rockets! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 1 minutę temu, january napisał: a teraz złe gwizdki vs GS idą lol ;d 5F Kury ciekawie Raczej czyste wybicie i faulu iguodali tez nie widzialem chwile potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 1 minutę temu, january napisał: a teraz złe gwizdki vs GS idą lol ;d 5F Kury ciekawie Basketball Gods interweniują, CP3 wypłakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Nene król :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Nene to kawał gracza. Szkoda, że zwykle był połamany i ma już 87 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Capela, co drewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 lol Harden flopuje nawet kiedy koledzy z teamu pomagają mu wstać Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Curry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 curry ty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Nie wiem czego się D'Antoni spodziewał wrzucając Nene w tym momencie meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Co za sekwencja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Faul klaya na paulu ewidentny, szkoda ze sedziowie zepsuli koncowke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ref+Warriors vs Rox 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Był faul na Hardenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Harden skoczył w górę, a potem wywalał nogi tak o metr do przodu znowu Dobra końcówka, ciekawie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Faulu Greena na Hardenie oczywiscie nie gwizdneli ;] Paul tez sie zagotowal mocno, no ale taki Draymond to juz w 1 polowie powinien wyleciec, a oczywiscie skonczylo sie na 1 techniku i moze sobie komentowac decyzje pasków ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Był faul na Hardenie? Dla mnie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Jak się cały swój gameplan opiera na wymuszaniu fauli to jednak trzeba być gotowym na to, że czasem zadzieje się tak jak dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 ...to z końcówki to wg mnie: - Harden machnął nogami do przodu po rzucie - no foul - Paul offens na Thompsonie - no foul Ale w ciągu całego meczu to parę nieodgwizdanych przy rzutach Rox było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi