LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 jak się nie ma oczekiwań żadnych to nawet można popatrzeć jednym okiem był gorszy momement, szkoda, że Brick nie wpadł na pomysł żeby choć zagrać jednego picka z Baryłką a tak poza tym, to kibicuje żeby Kriss zrobił Richmonda po 5 asystach takiego jednego najlepsze, że wtedy pewnie będę w plecy Jagiełłe haha Jok zrobił asystę westbrookiem a już myślałem, że jednak żenada HAHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 o Irving na rozgrzezwce, zapomniałem o nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 czy tylko ja mam wrazenie ze PG jest wkurwiony na Hardena czy cos w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 ciekawe tez jak sie czuje Ben patrzac jak kazdy sypie te troje, moze wkoncu zrozumie ze trzeba nad tym popracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) druga połowa to dno dna niedawno brick robil mvp tego czegos, dzis zabil ten mecz, Jok w 2h nie wiem czy miał dwa normalne posiadania, nie dano mu okazji do choćby jednego magicznego podania a szkoda bo było bardzo dużo nawet wzruszających momentów, Dirk, Wade-Lebron finalnie jednak jak zwykle zawód Edytowane 18 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 druga połowa to dno dna niedawno brick robil mvp tego czegos, dzis zabil ten mecz, Jok w 2h nie wiem czy miał dwa normalne posiadania, nie dano mu okazji do choćby jednego magicznego podania a szkoda bo było bardzo dużo nawet wzruszających momentów, Dirk, Wade-Lebron finalnie jednak jak zwykle zawód Czyli dobrze, ze po 1szej polowie poszedlem spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Lakers mi narobili smaka teraz -12pt po2q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Przecież nie może Silver wysyłać Fostera na każdy mecz Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 przykurczowi już odpierdala ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Nie wiem jakim cudem Nuggets mają do przerwy tylko 9 strat. Tak na oko to powinni mieć z milion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 IT wiecej minut niz Monte, eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 ten lineup Murray IT Barton to pewne wrzody w 2 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jok sie wkurwil, zeby znow nie wylecial w meczu z LAC Plumdog z 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) no żenada co odjebał, 4 faul tylko po to by się pokłucic z sedzią, szkoda, ze go te durne straty tak nie wkurwiają tymczasem Śliwka chyba zamknął mecz, oświecony k**** Edytowane 24 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 ktoś jeszcze uważa Harrell>Śliwka i przy tym nie leczy się u specjalisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 No te punkty na 108 to highlight of the month. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 No te punkty na 108 to highlight of the month. Sap vs Grant zapowiada się przekozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Sap vs Grant zapowiada się przekozacko Ano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 LoL Knicks tak bardzo chcą Ziona że sobie sami kosze wrzucają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Dostaje szału oglądając Lakers Memphis. Prime Noah wpierdala wszystko z góry. Lakers znowu nie mają centra. Zwłoki Parsonsa nas cisną. Tylko Ingram trzyma poziom. Edytowane 26 Lutego 2019 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi