karl Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) o panie, ile ceglenia w pierwszej kwarcie ta 1 kwarta to najgorsza mozliwa reklama NBA poza USA... 14-14, razem 10-36 z gry, 16 strat (11 orl ?!?!, 5 jazz) Edytowane 15 Grudnia 2018 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 ależ Gordon jest marny ostatnio - a myślałem, że to mocny kandydat do breakout year :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 jezuuu, ale Bamba jest tragiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 nie no to jest jakas beka, ten mecz. przeciez jakbym ja sie tam wkrecil na parkiet to nikt raczej nie zauwazylbym roznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 jprdle jakie rzygi to coś co oglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 szkoda internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 super meczycho! jak w 90's! AGAINST MODERN BASKETBALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Nie wiem kiedy ostatnio ogladalem rownie c***owy mecz, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 niewazne jak, byleby win na końcu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 C+ pokazując takie mecze nowych kibiców nie zyska, a Rubio to mnie już po prostu wkurwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Niedługo wyjdą z 50tek! Dzieje się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Z ważnych info - Vuc idzie na rekord zbiórek Mehico Games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 ej, że ja to ogladam to mozna zrozumiec, ale wy co tu jeszcze robicie na tym kanale? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 ej, że ja to ogladam to mozna zrozumiec, ale wy co tu jeszcze robicie na tym kanale? :] a czemu kiedyś ludzie chodzili do cyrku oglądać babę z brodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 w sobote wieczor? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Ja nagrywam i obejrzę rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 no dobra, 15 minal, czas poszukac rubio jakiegos nowego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Jak ktos nie widzi nic w Lonzo, to polecam mecz z Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Przecież w tych Jazz to Korver pierwszy raz od 2005 roku zejdzie poniżej 40% 3pt xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi