Eld Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 No ale ja też czekam na poprzednie wybory więc poczekajmy co powie rada. No ale było gdzieś pisane, że brak wyboru = spada na koniec kolejki, więc dlaczego mamy czekać Flubciu jak wszystko jasne? Wybieraj swojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) No ale było gdzieś pisane, że brak wyboru = spada na koniec kolejki, więc dlaczego mamy czekać Flubciu jak wszystko jasne? Wybieraj swojego. No tak, więc przedwczoraj mieli wybierać Raptors i nie wybrali, więc spadli na koniec kolejki, a kolejka przeszła na Rockets, którzy nie mogli wybrać przed Raptors, bo byli po nich w kolejce i nie mieli możliwości wybrać swojego dnia, Rockets wczoraj nie wybrali, więc kolejka powinna przejść dzisiaj na Spurs, na których wybór czekam i po tym wyborze powinienem dopiero wybierać ja. Dlaczego fakt, że pierwszy zespół danego dnia nie wybrał ma anulowac wybór wszystkich kolejnych z danego dnia??? Mój wybór to J.P. Macura w razie czego. Edytowane 24 Października 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ja dostałem info, że mogę wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ja rezygnuję jakby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ja już nie wybieram bo mam dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Troy Williams Zwalniam Costello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Troy Williams Zwalniam Costello williams jest na normalnym kontrakcie w pistons cos ignazz slaby research robisz. moze zmiana sekretarki? Do tego Costello jest od dawna po za klubem, bo rok temu grał w Spurs na normalnym kontrakcie i jego TO nie zostało podjęte. Masz Ignazz na two-way Vlatko Cancara i Josh Huestisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Do tego Costello jest od dawna po za klubem, bo rok temu grał w Spurs na normalnym kontrakcie i jego TO nie zostało podjęte. Masz Ignazz na two-way Vlatko Cancara i Josh Huestisa Patrzę teraz na arkusz, że Pistons zwolnili Williamsa. Umknęło mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 sorry. błąd pisarski - wywalam Cancara i wrzucam Williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Widzę, że dziś jest moja kolej - Kay Felder Felder jest w składzie Clippers, więc wybierz kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Orlando Magic postanowili, że drugi 2way contract podpisze z nimi sg Nazareth Mitrou-Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Poza kolejką ale tak czy tak jest to mój tegoroczny pick z draftu - Kenrich Williams zastępuje Chrisa Bouchera w Phoenix Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Zwalniam Jameela Warneya i podpisuję Dakariego Johnsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Gary Clark do Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Gary Clark do Mavs. 76ers mają do niego prawa chciałem go ściągnąć już dawno temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 To w takim razie do Mavs trafia Deonte Burton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nie wiem, czy w dobrym temacie to piszę - jakby co mój post można przenieść w odpowiedni: Dlaczego gracze, na 2way contrakcie, do których mieliśmy prawa stają się nagle teraz naszymi RFA? Wiem, że zmieniliśmy przepisy i 2way mają być teraz jednoroczni, ale dotychczasowych podpisaliśmy na 2 lata i pacta sunt servanda - ta grupa, do której mieliśmy TO, decyzja powinna należeć do GMów, a ja nawet napisałem, że Orlando planują zatrzymać Yante Matena na drugi rok na 2way contrakcie. Uczciwiej będzie, jak zasada jednorocznych 2way contract zacznie obowiązywać od najbliższego naboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zapraszam do regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Już Ok Cytat Zmiany wchodzą w życie od teraz, czyli gracze podpisani na 2 letnie TW podczas FA 2018 nie są nimi objęci i ich umowy obowiązują na okres do 2 lat Zmiany w arkuszu zinterpretowałem, że teraz ci gracze są RFA, a tu chodzi o to, że po sezonie 2019/20. Zmyliło mnie zaznaczenie na czerwono nie tej rubryczki wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Skąd ten cytat? Bo jakoś nie tak to miało być i sam się już pogubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi