Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Baptizia Opublikowano 26 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Kurde Panowie, Lekko jestem zmontowany(nie ukrywam) ale chciałem się z Wami podzielić czymś szczególnym. Otóż, dziękuję Wam bardzo, że tworzycie to forum - i tym, których bardzo lubię, i tymi za którymi nigdy nie przepadałem jak i tymi zupełnie mi obojętnymi. Na to forum wchodzę chyba kilkadziesiąt razy dziennie. Od tego zaczynam dzień i na tym kończę. Bardzo Was szanuję <3 P.S. Post 'pod lajki' więc te będą mile widziane. Edytowane 26 Września 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) https://tenor.com/view/kobe-bryant-youre-welcome-kobe-system-palms-together-welcome-gif-4917871 Edytowane 26 Września 2018 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 gruby był melanż #piłeśniepisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ale to gejowsko zabrzmiało. Brać forumowska - dupa do ściany i kupic mydło w płynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ale to gejowsko zabrzmiało. Brać forumowska - dupa do ściany i kupic mydło w płynie. LOL, gejowski to jest Twój post, tamten był spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Rozkleiłem się ale żadnych słów nie wycofuję Czy gejowsko, cóż.. Widziałem dużo więcej bardziej gejowskich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ja powiem, że tak niewiele jest w dzisiejszym internetowym świecie takich szczerych, pozytywnych postów, że pomimo braku wartości merytorycznej tematu jako takiego, to stwierdziłem, że warto go zostawić ze względu za choćby tę odrobinę uśmiechu i wdzięczności, po prostu, ot tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Mnie rozczuliło "Bardzo Was szanuje" Słowa "Ale ja Cię bardzo szszszanuję" wypowiedziałem/usłyszałem jakieś kilkaset razy w życiu te słowa wypowiedziane przy wódce najczęściej kończą się bójką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi