gogalq Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) lubie od tylu ;-) #edit nazwa DZIEN DOBRY jak cos. Edytowane 7 Października 2018 przez gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 W tym momencie jest nas 11. Draft jest w poniedziałek o 21.00, myślę że dobrze bybyło zamknąć listę w niezielę do godziny 21.00 Może macie jeszcze jakiś chętnych, dajcie znać mnie i Wilkowi. Na szczescie znalazly sie po drodze dwie osoby, wiec dolaczyly w ostatniej chwili i jest juz 13 GMow w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Na szczescie znalazly sie po drodze dwie osoby, wiec dolaczyly w ostatniej chwili i jest juz 13 GMow w lidze. 13 - dobra liczba;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Hej, Ustawienia ligi zostały ujednolicone do całego drzewka lig roto na e-nba (wilk wyłapał jeszcze kilka niezmienionych rzeczy) Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Coś niestandardowego? IL jest? Hej, Ustawienia ligi zostały ujednolicone do całego drzewka lig roto na e-nba (wilk wyłapał jeszcze kilka niezmienionych rzeczy) Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/125328/6W twoim zespole IL jest ;-)Ogólnie zmian miały wprowadzić ujednolicenie i są następująceTrade End Date changed from '2019-02-28' to '2019-03-07'Roster Changes changed from 'Daily - Tomorrow' to 'Daily - Today'IL changed from '2' to '1'Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 czy mi sie wydaje czy w nazwie dalej mamy 17/18? na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Kurna, faktycznie - kopiowałem z poprzedniego sezonu i z rozpędu ...Mam nadzieję, że mi darujecie Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Kurna, faktycznie - kopiowałem z poprzedniego sezonu i z rozpędu ... Mam nadzieję, że mi darujecie Witek Możesz na spokojnie nadal zmienić w narzędziach komisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Po drafcie poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Draft juz sie u Was zaczal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Draft juz sie u Was zaczal? Tak, tu możesz go śledzić w miarę na bieżąco: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/125328/draftresults Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Dzięki Juz paczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Jest komplet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Gratuluje jednemu z GMow wyboru D.Murraya Juz przed draftem poszlo info ze ten sezon ma juz z glowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 to byl bot bylo ich 3, jeden z nich wg projekcji nawet wygral draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Kogo nie bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 sonic, matvez i jamjack jesli sie nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 To lipa, zawsze mi przykro z tego powodu, dopytam co tu sie stalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi