Eryko Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 (edytowane) Macie już? Pochwalcie sie zdobyczami w Myteam czy postaciami w mycareer. Od siebie dodam, że dziś trafiłem eleganckiego 89 KAT-a Edytowane 16 Września 2018 przez Eryko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Mamy mamy. Ja spokojnie PG 79 overalla two-way playmaker a myteam powoli jakoś idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Siemano. Szukam kogoś na ps4 do pogrania MyPark. Fajnie jakby był Center. Mam 85 Pure sharpshootera. Id:Borson2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 siema panowie. Też mam sharpshootera 88. chętnie z kimś pogram na psce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Siemano. Szukam kogoś na ps4 do pogrania MyPark. Fajnie jakby był Center. Mam 85 Pure sharpshootera. Id:Borson2 Siemanko - mam PF Primary Post Scorer/ Secondary Shot Creator - overall 88 - ogólnie teraz staram się wpijać badge - ale chętnie w parku zagram. psn - Qbassbuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Kupilbym Nba 2k19 na Ps4, gram tylko i wylacznie ze znajomymi, wiec nie intersuja mnie zadne kariery itp. Moze komuś już sie znudzil i sprzeda troche taniej niz za zakup nowej? Jak sie nikt nie odezwie to jutro po pracy zajade kupic, bo sezon sie zaczął i pogralbym aktualnymi skladami ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ja kupiłem 2k18 za frytki i ściągnąłem aktualne składy. Polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Czy jest tu ktoś kto gra park w NBA 2k19 na PC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Gra ktos na ps4 w myteam? Ewentualnie czy jest jakaś strona, na której sa ludzie z Polski grający w 2k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Gra ktos na ps4 w myteam? Ewentualnie czy jest jakaś strona, na której sa ludzie z Polski grający w 2k? https://www.nbanation.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 https://twitter.com/nuggets/status/1110290639369850880?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 https://twitter.com/nuggets/status/1110290639369850880?s=19 W Denver maja nowy ekran na dziś najnowocześniejszy w nba bo sprawdzałem parametry. Pykbalbyn herosów 3 na tym po ciemku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 hej co polecacie pod mycareer 2k18 czy 2k19? bardzo lubilem grac w ten tryb w 2k17 i chce sobie ogarnac konto na steam z 2k18 lub 2k19 - ktore bardziej grywalne? story mnie mniej interesuje, rzeczy dookola tez mniej, glownie chodzi o sama rozgrywke gram pg scoring only to mi daje fun nie obchodza mnie zbyt inne rzeczy ;) swoja droga sa aukcje na allegro po 4 zl za dostep do konta steam. to nie jest walek i mozna spokojnie brac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 W dniu 25.04.2019 o 13:58, MVPrzemek napisał: hej co polecacie pod mycareer 2k18 czy 2k19? bardzo lubilem grac w ten tryb w 2k17 i chce sobie ogarnac konto na steam z 2k18 lub 2k19 - ktore bardziej grywalne? story mnie mniej interesuje, rzeczy dookola tez mniej, glownie chodzi o sama rozgrywke gram pg scoring only to mi daje fun nie obchodza mnie zbyt inne rzeczy swoja droga sa aukcje na allegro po 4 zl za dostep do konta steam. to nie jest walek i mozna spokojnie brac? Gry są chyba ok, tylko, ze nie mozesz bodajze grac online. Z karierą Ci nie pomogę, od 2K19 darowalem sobie tę serię, odkąd spróbowałem najnowsze NBA Live 2019, daje mi duzo wieksza frajde niz jak dla mnie juz przekombinowane 2K19. a są bardzo fajne promocje na Live, nie wiem czy obecnie, ale mozna bylo pelna wersje kilka razy w roku w okolicach 20zl dorwac, obecnie czekam na kolejna NBA Live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi