RonnieArtestics Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 tez. jakiego masz sleepera ? Nie wiem czy chce zdradzać konkurencji Mam kilku typów co maja mała wartość przez to jacy są łamliwi a jak się nie połamią mogą być stealem: Blake, d’Angelo, czy IT który w nuggets powinien fajne cyferki nabijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Ankieta poszla, czekam na szczegoly co do terminu draftu, u mnie na pewno bedzie ciezko z weekendami i wolalbym cos w tygodniu ogarnac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSonics Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 jestem za live draftem, tylko ja od 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Witam wszystkich. Ankieta poszla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Jakim cudem w tej lidze znalazł się Mac? mac ty w trzeciej lidze? wlasnie się zastanawiałem czy to do Ciebie mam wysłać zaproszenie??Slowem wyjasnienia skad ta nietypowa sytuacja... byl w strefie spadkowej I [z czego I -> II] oraz nie dobil do minimum rozegranych gier [iI -> III]. Tak, tu mac. Mimo, że nie podziękowałem za organizację mam tu chyba prawo gry.Gdyby podziekowanie bylo obowiazkowe powstalaby moze z jedna liga ;-) Potwierdzenie udzialu bylo, wiec jest ok i musicie sie martwic, ze jeden awans bedzie zajety... Edytowane 11 Września 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Slowem wyjasnienia skad ta nietypowa sytuacja... byl w strefie spadkowej I [z czego I -> II] oraz nie dobil do minimum rozegranych gier [iI -> III]. Gdyby podziekowanie bylo obowiazkowe powstalaby moze z jedna liga ;-) Potwierdzenie udzialu bylo, wiec jest ok i musicie sie martwic, ze jeden awans bedzie zajety... Nie bój się, dołożymy starań aby mac spadł do IV, i to bez niedogranych slotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 10 osób zaglosowalo na doodle i jest wczesny faworyt. 8.X poniedziałek wszystkim pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Ja od razu zaznaczę, że 8.X od 20:30 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Myślę że 21.00 jest optymalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 No dobra brakuje jeszcze jednego zawodnika na yahoo. Przyznawać się kto śmie się ociągać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 5 osób nie zaglosowalo na termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Czy te 5 osób, które nie zagłosowały, raczą zagłosować lub coś napisać? Dziękuję. Edytowane 13 Września 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Podsumowując aktualną sytuację: Zagłosowali i są na yahoo: Tocheck - Bad Madafakas Ronnie - Funk Volume Tecu - Mohicans Shevcu - MKS Milejów Sonic - SuperSonics rk18tw - Team Barca Gawron - LAGawron Lakers genzo - Genzo Wakabayashi t3ylor - Cerveza Team knt - NH Big Bang nawciarz - Nawciarz,s Team człowiek morza - Człowiek morza 123 - Phoenix Basketball są na yahoo a nie głosowali: mac - mac's Excellent Team ozzy110 - Ozzy110's Team Mamy 13/15 wklepuję na yahoo termin draftu: poniedziałek 8.10 godz. 21.00 w razie wypadku można przenieść się do ligi z innym terminem. Edytowane 15 Września 2018 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSonics Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) 8.10 mam mecz w swojej amatorce, postaram się zmienić godzinę meczu żeby dostosować się do draftu, ale jeśli mi się nie uda to moglibyśmy zmienić godzinę draftu na 21:30? Dlatego zaznaczyłem ten termin na żółto. Edit. Już wiem że będzie ciężko przełożyć mecz, 21:30 zajebiście mile widziana! Edytowane 15 Września 2018 przez SuperSonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 8.10 mam mecz w swojej amatorce, postaram się zmienić godzinę meczu żeby dostosować się do draftu, ale jeśli mi się nie uda to moglibyśmy zmienić godzinę draftu na 21:30? Dlatego zaznaczyłem ten termin na żółto. Ja nie zgłaszam sprzeciwu. Generalnie jak komuś pasuje 21 to musi mu tez pasować 21:30’bo wiadomo ze w pół godz raczej nie skończymy ) jedynie może narzekać ze sie nie wyśpi ale to żaden argument, można się zdrzemnąć przed draftem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 21.30 jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSonics Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 21.30 jak najbardziej SUPER, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSonics Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Btw. może jakiś mock jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 To chyba już można klepnąć 8.10 jako termin draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Jest klepnięte. Tak jak pisałem w razie wypadku można spróbować transferu do innej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi