Monty Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 No to Trójmiasto odpada, nad jakie morze jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 No to Trójmiasto odpada, nad jakie morze jedziemy?mój post był odnośnie tego np. Takze moze po prostu zamówmy jakies stoliki w pubie niedaleko plazy bo o 22 to my prędziej dojdziemy na miasto niz bedziemy chcieli kończyc imprezkędlatego ostrzegam, ze może być delikatny wypizdówek i może lepiej mieć jakieś 2 opcje na oku? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 pietrek to sobie kurteczke puchową weź A powaznie to bywam nad morzem w kazde lato i owszem pogoda nieprzewidywalna, ale nie jest az tak źle, zeby nie mogło być gorzej. Lubie saczyc browarka i wsłuchiwac sie w szum fal, więc jestem bardzo za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Pietras mój był z przymrużeniem oka. Zgadzam się z josephem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Okej, zaniosłem pismo w sprawie wynajęcia jak się okazuje nie hali Lotosu, lecz hali GOSiRu. A więc tak, w sobotę godziny tak jak wcześniej pisaliśmy 15:00 - 18:00. To już nie podlega żadnej dyskusji i temat sobotniej hali zamykamy. Pozostałej kwestia niedzieli. Na podaniu napisałem godziny 12:00 - 15:00. Jednak na dniach mamy podjąć decyzję czy chcemy grać 2 czy 3 godziny, ponieważ jak już zdecydujemy się na 3h to nie ma odwrotu i nie będziemy mogli zrezygnować z trzeciej płacąc tylko za dwie rozegrane. Podsumowując, mam dwa pytania do Was: 1. 2 czy 3 godziny w niedziele? 2. od 12:00 czy też przełożyć na wcześniejszą np. 11:00? Moje zdanie w tej kwestii jest obojętne i przystanę na to co Wy zdecydujecie, bo ja mogę grać ile wlezie. Tutaj możecie jak takowa hala GOSiRu wygląda podczas grania jakiś ułomów w siatkówkę: http://www.gosirgdynia.pl/_podstrony/sport_szkolny/2008_02_21_siatkowka_chlopcow/album/index.html http://www.gosirgdynia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Też obojętnie, dostosuje się. Hala Lotosu = Gosir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Tak Monty a kibice siedzą na dworzu i patrzą przez okna, a dla tych co nie ma miejsc są miejsca na drabinkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Co do niedzieli to ja osobiscie wole hale, zeby mozna bylo prysznic wziasc, jesli mam wracac pociagiem. Co do wieczoru to sklanialbym sie jesli bedzie w miare cieplo za knajpka przy plazy, nie wiem jak w Gdansku, ale w Gdyni jest ich sporo i sa dobrze zabudowane, wiec nie jest tak zimno. Takze obstawiam,ze w Gdansku tez cos macie Co do mojego przyjazdu to bede pewnie jechac pociagiem, moge byc o 11:39 lub ok. 13:40. Takie 2 pociagi mam bez przesiadek. A o ktorej bede to moge sie dostosowac do potrzeb,ale pewnie tym wczesneijszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Jeśli chodzi o sobotni wieczór to też myślałem o Sopocie głównie bo tam jest multum pubów i przy plaży i na Monciaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Jak coś to też mam piłkę i jeżeli trzeba to wezmę, na ostatnich zlotach wiem że się sprawdzała. Co prawda jest trochę starta teraz ale narzekać chyba nie będziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Co do tych wszystkich rozrywek to mi tam wszystko jedno czy coś będzie czy nie, ważne żeby była hala ludzie do gry a potem do wypicia piwka i pogadania. No i jakaś dobra szamka by styknęła :wink: Wszystko co ponadto, to już tylko miły dodatek ale na pewno nie konieczność. No i pytanie kto (i jak) i czy wogóle ktoś rusza z Warszawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 9. Borys - 99% - Warszawa [...] 11. ZvierZ - 98% - Warszawa jako że się dowiedziałem teraz swoją obecność zgłaszam na 98%, będe pewnie jechać samochodem z warszawy, więc jak ktoś jest chętny to dawajcie znać. Co do mojego przyjazdu to bede pewnie jechac pociagiem, moge byc o 11:39 lub ok. 13:40. Takie 2 pociagi mam bez przesiadek. A o ktorej bede to moge sie dostosowac do potrzeb,ale pewnie tym wczesneijszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Okej, zaniosłem pismo w sprawie wynajęcia jak się okazuje nie hali Lotosu, lecz hali GOSiRu. A więc tak, w sobotę godziny tak jak wcześniej pisaliśmy 15:00 - 18:00. To już nie podlega żadnej dyskusji i temat sobotniej hali zamykamy. Pozostałej kwestia niedzieli. Na podaniu napisałem godziny 12:00 - 15:00. Jednak na dniach mamy podjąć decyzję czy chcemy grać 2 czy 3 godziny, ponieważ jak już zdecydujemy się na 3h to nie ma odwrotu i nie będziemy mogli zrezygnować z trzeciej płacąc tylko za dwie rozegrane. Podsumowując, mam dwa pytania do Was: 1. 2 czy 3 godziny w niedziele? 2. od 12:00 czy też przełożyć na wcześniejszą np. 11:00? Moje zdanie w tej kwestii jest obojętne i przystanę na to co Wy zdecydujecie, bo ja mogę grać ile wlezie. Tutaj możecie jak takowa hala GOSiRu wygląda podczas grania jakiś ułomów w siatkówkę: http://www.gosirgdynia.pl/_podstrony/sport_szkolny/2008_02_21_siatkowka_chlopcow/album/index.html http://www.gosirgdynia.pl/ !!!!!!!!!! Piszcie bo jutro musimy dzwonic w sprawie 2 lub 3 godzin gry w niedziele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 1. 2 czy 3 godziny w niedziele? 2. od 12:00 czy też przełożyć na wcześniejszą np. 11:00? 1. 3 h. 2. 11:00. A przyjechać wg PKP miałbym o 11:18 lub 13:39. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 2 godziny i 12 a co, lubię być oryginalny 8) no to mamy w głosach 1-1 :wink: ps. ja poważnie nie wydole, pewnie nawet tych 2 godzin w niedzielę :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Dzieki Kily 1.3 godziny 2.12.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 1. 2 czy 3 godziny w niedziele? 2. od 12:00 czy też przełożyć na wcześniejszą np. 11:00? 1. 3 h. 2. 11:00. jw. o której przyjadę napiszę najprawdopodobniej jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 3 godzinki jak najbardziej O tym, o której przyjadę, postaram się do końca tygodnia napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajverson Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 No wlasnie-aqua mam pod nosem wiec bedac nad morzem wolalbym posiedziec na plazy. Aqua przed koszem-odradzam bo nie kazdy da pozniej rade grac w kosza po takim rozluznieniu. Ja wyrusze jakos z rana samochodem wiec jak ktos jest z rejonow bydgoszczy badz po drodze to tez moge zabrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ja jestem za 3 godzinami grania w niedziele od obojetnie jakiej godziny. Mysle ze raczej sie to klaruje, jak ktos jeszcze ma jakies pytania na ten temat to piszcie bo Qba zapewne dzisiaj bedzie tam dzwonil zeby potwierdzic rezerwacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi