wiLQ Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi II West w sezonie 2018/19 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: goozman - SumTingWong asq_ - Big Bada Boom batou - Śnieżne Koczkodany Raven - Yellowblue's Team Jackoso - Jackoso's Team El-Maniaque - Bydgoszcz Bulls KapitanPlaneta - Planetarianie Buu - Niepelnosprytni MJ1 - No name kemizo - HKS 1946 Kemizo krisss - Baryłki Chicken2 [transfer za pumeksa] - Chicken Team air_mj - MJ-TEAM julekstep - HuWDu Dida.84 - HES Basketball W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi I i najnizszych 6 miejsc spada na poziom III. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest KapitanPlaneta bo byl komisarzem w zeszlym sezonie i zgodzil sie pelnic ta funkcje ponownie ;-) Draft sie odbyl 1.10 o godzinie 21:00. Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/26899 Edytowane 1 Października 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Cześć! Skład ligi prezentuję się następująco (pogrubioną czcionką osoby, które już są w lidze na Yahoo): goozman - SumTingWongasq_ - Big Bada Boombatou - Śnieżne KoczkodanyRaven - Yellowblue's TeamJackoso - Jackoso's TeamEl-Maniaque - Bydgoszcz BullsKapitanPlaneta - PlanetarianieBuu - NiepelnosprytniMJ1 - No namekemizo - HKS 1946 Kemizokrisss - BaryłkiChicken2 [transfer za pumeksa] - Chicken Teamair_mj - MJ-TEAMjulekstep - HuWDuDida.84 - HES Basketball Będę powyższą listę uzupełniał na bieżąco o nazwy drużyn. Wszystkie szczegóły organizacyjne podałem w prywatnej wiadomości, prośba żeby niczego nie pominąć i nie odkładać na potem Podglądać to co dzieje się w lidze można pod tym adresem: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/26899 Edytowane 23 Września 2018 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 dołączone, zagłosowane - HuWDu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asq_ Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 asq_ - Big Bada Boom. Doodle wypełniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 jestem, MJ-TEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Buu - Niepelnosprytni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batou Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Śnieżne Koczkodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Baryłki, zagłosuję jak już będę miał grafik w pracy Edytowane 12 Września 2018 przez krisss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Zespół No name wita 3 osoby zostaly do dołączenia na Y! i 4 do ankiety - póki co 2 terminy - 1 i 2 X - pasują wszystkim niech wejdą i zagłosują Ci co jeszcze tego nie zrobili Liczę na ekscytujący sezon i ciekawe dyskusje w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Po 13tu oddanych głosach wygląda na to że został jeden termin: 02.10 - jak dla mnie byłoby optymalnie, więc trzymam kciuki że ostatnim dwóm osobom też ta data podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Witam Panowie. Przepraszam za opóźnienie, ale po prostu zapomniałem, że mamy już połowę września i zaraz rusza NBA Już dołączyłem do ligi i wypełniłem ankietę. Niestety nie pasuje mi żaden wtorek ani czwartek, mam treningi. Edytowane 19 Września 2018 przez Dida.84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Nie było jednomyślności w ankiecie, więc z konieczności pumeks przechodzi do East za Chickena. Poprosiłem już obu zainteresowanych, żeby potwierdzili na forum swoją zgodę na transfer. Ostatecznie, planowany termin draftu to 1.10 o godzinie 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Potwierdzam podmiankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Przypominam, że draft już jutro o 21:00. Wygląda na to, że przecieramy szlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Panowie co tu taka cisza? Chyba, że cisza przed burzą . Mam pytanie do komisza jak z ustawieniami czasów nominowania i bidowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batou Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Ja też mam pytanie. Kto puntuje ft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Ja też mam pytanie. Kto puntuje ft? Jak mi nie będziesz przeszkadzał to ja. I Drummonda w I rundzie wywołam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Panowie co tu taka cisza? Chyba, że cisza przed burzą . Mam pytanie do komisza jak z ustawieniami czasów nominowania i bidowania? Mam nadzieję, że podczas draftu będą dyskusje i atmosferka Pewnie 30s na nominację i 20s na bid - tradycyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Mam nadzieję, że podczas draftu będą dyskusje i atmosferka Pewnie 30s na nominację i 20s na bid - tradycyjnie Dokładnie, jest ustawione tak jak napisał MJ1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Wrzucicie tutajwyniki odrazu po drafcie? Ciekaw jestem bardzo jak wydacue swoje baksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi