Skocz do zawartości

Sezon 2018/19 Liga Mistrzow

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.02.2019 o 14:48, wiLQ napisał(a):

U mnie zaczyna sie desperackie szukanie wymian bo mnie dobija sytuacja z 13 osobowa rotacja.

Jak niczego nie klepne do konca przerwy to uznam za porazke... glownie Wasza bo to oznacza, ze nikt nie chcial niczego ode mnie ;-)

Ufffff, udalo sie ;-) Curry za 3 gosci z Top40-60.

W dniu 16.02.2019 o 18:55, szogo napisał(a):

Yyy aaa gdzie się spada z tej ligi ? :tongue: do czeluści piekieł ?!

Do hall of shame ;-)

W dniu 16.02.2019 o 14:48, wiLQ napisał(a):

U mnie zaczyna sie desperackie szukanie wymian bo mnie dobija sytuacja z 13 osobowa rotacja.

Jak niczego nie klepne do konca przerwy to uznam za porazke... glownie Wasza bo to oznacza, ze nikt nie chcial niczego ode mnie ;-)

Plan zrealizowany! Giannis za 4 solidniakow/przecietniakow.

Dzieki wszystkim za negocjacje ;-)

W dniu 20.02.2019 o 22:05, dannygd napisał(a):

Pochwal się za co zbałamuciłeś Currego :smile:

Niedlugo zobaczysz...

ostatnio jak tu oceniales moj ruch to krzyczales jak to rabuje w wymianie, ktora sromotnie przegralem ;-)

Edytowane przez wiLQ

W dniu 21.02.2019 o 23:08, t_omko napisał(a):

Wilq'u, ostro poleciałeś.

W sensie, ze bys tego klepnal? Uwazasz to za kiepska strategie?

W dniu 21.02.2019 o 23:08, t_omko napisał(a):

Zapowiada się, że będziesz codziennym klientem sklepiku z FA i bardo ciekawy jestem twojego finiszu.

Mnie ta czesc cieszy bo caly sezon sie dusilem kogo wystawiac i czemu nie moge nikogo pobrac.

Moze bledem bylo, ze tak pozno klepnietye, ale wystawialem ogloszenia bez odzewu, wiec myslalem, ze nikt nie jest zainteresowany.

Okazalo sie, ze trzeba troche pospamowac ;-)

Cytat

wiLQ

W sensie, ze bys tego klepnal? Uwazasz to za kiepska strategie?

Myślę, że to dobry pomysł, do tego wydawało mi się (sam nie próbowałem negocjować) że tego typu wymiany trudniej dogadać także gratuluję.

Z drugiej strony.... jesteś pierwszy i można było trwać przy tym co się sprawdzało:P Zaryzykowałeś, respect.

Cytat

kolek23

Napisano 22 luty 2019 - 18:12

Możesz przedstawić postronnym obie wymiany wiLQ?

Giannis Antetokounmpo  <-> Luka Doncic, Danilo Gallinari, Jaren Jackson, Thaddeus Young

Stephen Curry <-> Otto Porter Jr, Draymond Green, Zach LaVine 

Edytowane przez t_omko

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Ostatni dzien moze jeszcze namieszac na miejscach 5-12, ale przy 10 pkt roto przewagi moge juz napisac, ze... WRESZCIE!!!

Po probowaniu 4 lata z rzedu[!] wreszcie mi sie udalo wygrac ta lige! Juz sie martwilem... ;-)

Plus dolaczylem do maca na liscie "2x podium w LM" [i to zajmujac wyzsze miejsce 2 vs 3], wiec sa powodu do dumy ;-)

Gratki dla Evitacre za podium i godne reprezentowanie I oraz dla Zayla za najwyzsze miejsce dla GMa dolaczajacego ze sznurowki.

A jakie beda Wasze wrazenia?

Ogolnie powstaje pytanie co z liga za rok bo ile ja na pewno bede jako obronca tytulu to trzeba sie zastanawiac czy formula sie powoli wyczerpuje i zacznie brakowac chetnych? Czy wrocimy do 15stki i kazdy sezon bedzie zupelnie nowym rozdaniem?

Edytowane przez wiLQ

Gratki Wilq, wreszcie się doczekałes. Zwycięstwo zdecydowane i nie podlegające dyskusji. Mój sezon od draftu bardzo słaby, w wielu przypadkach się pomyliłem co do graczy. Później nie udało się jeszcze zrobić wymian zawezajacych rotacje a walka o to czy będę mial miejsce 6-7 czy 12-14 nie miała dla mnie większego znaczenia. Gratki dla podium.

Edytowane przez Stryder

W dniu 11.04.2019 o 19:37, evitacre napisał(a):

Przypomnij mi proszę jak się nazywa Twój dostawca internetu, myśle nad powrotem do strategii z roto 1 w roku ubiegłym ;)

Ha! Dobre i wychodzi na to, ze w drzewku to Wasza najwieksza nadzieja ;-)

Dostawca internetu pozostal ten sam, ale od tamtego czasu zmienil sie sprzet glowny i sa po stokroc lepsze plany awaryjne, wiec tamten plan moglby zadzialac tylko przy skoordynowanym ataku na dostawce netu i lokalne sieci komorkowe w okolicy ;-)

Jeszcze dorzucajac uwage odnosnie ligi to czemu tak malo trejdowaliscie?

Polowa jest z moim udzialem, 2 razy Qooniu i Stryder sie dogadali, a reszta to co?

Edytowane przez wiLQ

Gratuluję wiLQ! Wygrałeś tę ligę w cuglach. Dwucyfrową przewagę można nazwać swego rodzaju pogromem. ;)

Po sezonie mam jak najbardziej pozytywne wrażenia. Budżetowy draft nie jest moją mocną stroną, jednak wyszedł mi całkiem znośnie.
Początek miałem niemrawy, potem wystrzeliłem do góry, a końcówka sezonu to już jazda na "oparach".
Miałem świadomość, że Davis jest ryzykownym wyborem, ale nie spodziewałem się takiego obrotu spraw.
Kilka dni po zamknięciu okienka transferowego, sezon zakończył Ingram i zaczęło się uzupełnianie składu wolnymi agentami.
Harden trzymał mnie w grze, ale dobry rezultat jest zasługą trójki Williams, Harrell i Nurkic.

Nie zmienia to faktu, że drugie miejsce jest dla mnie ogromnym sukcesem. :smile:

Dlaczego był mało wymian z mojej strony? Zespół się rozkręcał, nie widziałem potrzeby zmian. Potem już było za późno. ;)

Edytowane przez Zayl

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.