wiLQ Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Czas otworzyc watek 5 edycji ligi mistrzow! ;-) Dla przypomnienia dziala ona z grubsza na tej zasadzie: http://www.e-nba.pl/topic/4387-sezon-201516-liga-mistrzów/page-16#entry420032 zas w kartach historii poprzednie sezony sa zapisane tu: http://www.e-nba.pl/topic/3370-sezon-201415-liga-mistrzów/ http://www.e-nba.pl/topic/4387-sezon-201516-liga-mistrzów/ http://www.e-nba.pl/topic/4980-sezon-201617-liga-mistrzów/ http://www.e-nba.pl/topic/5653-sezon-201718-liga-mistrzow/ W tym sezonie rywalizacja bedzie sie toczyc miedzy mistrzami... LM i III South = Stryder - Sophomore Slump Liga I = Evitacre/Pablo - Good Bad & Ugly Liga II West = Regis/Emiel - Celtics Pride Liga III Pacific = batou - Śnieżne Koczkodany Liga III North = Jackoso - Jackoso's Team Liga IV California = t3jlor/Igor - Cerveza Team Liga IV New York = t_omko - Slama Jama Cougars Sznur Roto budżetówka 1 = KapitanPlaneta - Planetarianie LM Sznur Roto budżetówka 3 na sznurowce = Gryzlak/Marcin - RSWP DysKillaBees Sznur ROTO IIIA snake = Zayl/Przemysław - Wrecking Crew Sznur ROTO IIIb snake na sznurowce = Buu - Niepelnosprytni Sznur ROTO II snake na sznurowce = szogo - Pogromcy Donków FB Best = wiLQ - TeamToBeNamedLater Dynasty = Qooniu - Love's Broken Hand Odrzucili zaproszenie: Dig z II East i Sznur Roto snake I, GRB z III Atlantic i Sznur Roto budżetówka 2A, sokolinek z IV Florida, Gerard z Sznur Roto budżetówka 2B, dannygd z keeper #1, MJ1 z keeper #2, mistrzowie lig z szostegogracza. Brak odpowiedzi od Basajev z Sznur ROTO IV Liga co traktuje jako odrzucenie. Ta niestety dluga lista i zbyt wielu podwojnych mistrzow powoduje, ze albo bedzie mniejsza liga w tym roku, ale trzeba wyslac wiecej zaproszen niz zwykle bylo potrzebne... jakie znacie ligi Roto, ktorych nie ma na w/w liscie? Termin draftu to 14.X. o 21 Link do ligi na Yahoo to https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/7104 Ustawienia beda takie same jak w drzewku. Edytowane 14 Października 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Może jakieś dzikie karty od organizatora Jest mały błąd bo Roto budżetówka 2A wygrali ex aequo GRB i marcelomattsoy, a nie t3jlor. Edytowane 10 Września 2018 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Może jakieś dzikie karty od organizatora Nie otwierajmy tej puszki pandory... wg mnie wariant alternatywny to zaprosic mistrzow innych formatow. Jest mały błąd bo Roto budżetówka 2A wygrali ex aequo GRB i marceolmattsoy, a nie t3jlor.Dzieki, poprawione. Ex aequo oznacza, ze nie macie tiebreakera? Mozna zaprosic marceolmattsoy? Edytowane 10 Września 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Na 6g były rok temu 4 ligi roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Na 6g były rok temu 4 ligi roto.To super, ale nie mam zadnych danych kontaktowych ;-) Jesli Ty masz to moglbys zaprosic wszystkich 4 mistrzow? Albo chociaz podac linki? Edytowane 10 Września 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dzieki, poprawione. Ex aequo oznacza, ze nie macie tiebreakera? Mozna zaprosic marceolmattsoy? Tiebreaker jest umowny na forum, ale skoro Yahoo przyznaje dwa puchary za pierwsze miejsce to czemu niby nie traktować takiej osoby jako mistrza. Z drugiej strony mistrz może być tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Tiebreaker jest umowny na forum, ale skoro Yahoo przyznaje dwa puchary za pierwsze miejsce to czemu niby nie traktować takiej osoby jako mistrza.Bo przed sezonem uczestnicy sie umowili na cos innego... a Yahoo jest szczodre ;-) Z drugiej strony mistrz może być tylko jeden Jednak tego bym sie trzymal... a tiebreakera mial GRB, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 To super, ale nie mam zadnych danych kontaktowych ;-) Jesli Ty masz to moglbys zaprosic wszystkich 4 mistrzow? Albo chociaz podac linki? Artykuł z podsumowaniem lig mozna znalezc chyba za free na 6g, jest opatrzony zdjeciem morelanda i jak wpiszesz fantasy 6g w google to sie powinno pojawic. Sa tam tez linki do czterech lig wiec moze da sie jakos z nimi skontaktowac? Ja tych lig nie organizowalem niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Bo przed sezonem uczestnicy sie umowili na cos innego... a Yahoo jest szczodre ;-) Jednak tego bym sie trzymal... a tiebreakera mial GRB, tak? Tak, standardowo zdecydowała większa liczba "dwunastek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Artykuł z podsumowaniem lig mozna znalezc chyba za free na 6g, jest opatrzony zdjeciem morelanda i jak wpiszesz fantasy 6g w google to sie powinno pojawic.Ten https://szostygracz.pl/2018/04/20/fantasy-6g-koniec-ligi-6g/ ? Sa tam tez linki do czterech lig wiec moze da sie jakos z nimi skontaktowac? Ja tych lig nie organizowalem niestety.Z zewnatrz nie widac danych kontaktowych, ale mozna popytac uczestnikow [co uczynilem]. Przy okazji to dolaczylo 2 GMow - Qooniu i jednak Zayl ze sznurka sie zdecydowal, wiec witamy na pokladzie i juz prawie komplet ;-) Edytowane 10 Września 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 to co niedziela 14.10? czy jeszcze na cos czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 to co niedziela 14.10? czy jeszcze na cos czekamyTo jedyna opcja z 12/12, wiec to zdecydowany faworyt, ale z oficjalnym zaklepaniem sie wstrzymuje bo brakuje kompletu glosow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) Na licytacji jest komplet 14 GMow, wiec jedziemy! Przypominam, ze wyniki na zywo i po drafcie sa tu: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/7104/draftresults Edytowane 14 Października 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Sprzedam na szybko Greena za trójki, najlepiej z dodatkiem zbiórek. Dinwiddie też do oddania jeśli znajdą się zainteresowani. Edytowane 15 Października 2018 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Sprzedam na szybko Greena za trójki, najlepiej z dodatkiem zbiórek. Dinwiddie też do oddania jeśli znajdą się zainteresowani.Poszlo za Covingtona i Lamba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Poszlo za Covingtona i Lamba ;-)Kurde widzę, że jak mnie nie ma, to od razu dostajesz 50% promocje wiLQ... Powodzenia chłopaki i nie dajcie wygrać wiLQ-owi jedynej ligi, której nie wygrał jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Fajnie, że szybko udało się domknąć temat. W trybie mniej pilnym do oddania mam jeszcze DeRozana, zależy mi na kimś mocnym w zbiórkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Kurde widzę, że jak mnie nie ma, to od razu dostajesz 50% promocje wiLQ... Huh? Wg wycen ninjy to 34$ za 32$... wg moich podobnie, wiec nie mam pojecia skad wziales te 50%. Powodzenia chłopaki i nie dajcie wygrać wiLQ-owi jedynej ligi, której nie wygrał jeszcze! Z takimi radami to trzeba bylo wyjezdzac przed draftem ;-) Edytowane 15 Października 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 wiLQ wycena value ninja i Twoja to przecież to samo Niemniej ja odnosiłem się do najbardziej aktualnych wycen rynkowych (z draftu). Swoją drogą tak patrzyłem na ceny to mimo 1gracza mniej całkiem wysokie były - szczególnie gwiazd. Praktycznie identyczne jak w 15 osobowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 wiLQ wycena value ninja i Twoja to przecież to samo Jeśli wiLQ robił tylko projekcje statystyk, to wcale nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi