t_omko Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Zostajemy tu, mogę już iść po piwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 jak ktos chce grac niech da znac i szybka akcja double dribble albo koniec panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Triple double ma tylko 1 zajete miejsce start za 7 minut. Moze zrobmy tak ze wszyscy tam wbijamy o 21:08. Dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Kto został z ręką w nocniku? Zmieniamy na sąsiedni czy zostajemy? Czuwać kurde na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 jesli nikt nie zglosi checi ja bym nie przerzucal juz wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Triple double ma tylko 1 zajete miejsce start za 7 minut. Moze zrobmy tak ze wszyscy tam wbijamy o 21:08. Dobra? Ryzykowne jesli nikt nie zglosi checi ja bym nie przerzucal juz wiecej Dokładnie. Nikt nie zgłosił że zaspał. O teraz jacobsman wskoczył i jest 11/14. ja bym został Edytowane 23 Września 2018 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Jacobsman13 obudz sie. Za 2 minuty wszyscy na Triple double. Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) KTOŚ SIĘ OD NAS WYNIÓSŁ!!! wchodzić!! Edit - nieaktualne. Edytowane 23 Września 2018 przez Slawekmroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ja się nie załapałem po kolejnej zmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 To który Nasz Panowie? Box out? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Jacobsman13 obudz sie. Za 2 minuty wszyscy na Triple double. Pasuje? Przecież wskoczył To który Nasz Panowie? Box out? TAK Zostajemy już bo będzie gorzej. Edytowane 23 Września 2018 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Kuźwa dzieci usypiałem, a tu takie cyrki się dzieją ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Wszyscy teraz na Triple double! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 eran, Benjamin i Dank to chyba nie nasi, a jezeli ktoś od nas to niech sie zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSonics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 to skaczemy na triple double? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 ja czekam na wolne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Dawajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 ja czekam na wolne miejsce Dobra to wejdź na double drible o tej samej godzinie i wrzuć linka. Ostatni raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Słuchajcie, Dribble Double obok widzę jako pusty To byłaby ostatnia szansa, ale trzebaby faktycznie ruszyć dupsko. Ruchy!! Bo jakiś Brody już wskoczył... Edytowane 23 Września 2018 przez Slawekmroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi