MJ1 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 pogrubione to znaczy ze najlepsza paka? top3 mocne a i kilku tanich calkiem niezla. Pogrubione znaczy gracze, których ja wybrałem (tak w mailu z wynikami dostajesz) Byłbym dość zadowolony z takiego draftu, ale może pójdzie mi jeszcze lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Robimy dzisiaj powtorke?Wkrecilem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 jestem na kilka dni w polsce, ja i brachol mozemy podraftowac obaj pisz tylko o ktorej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Też jestem chętny. Dam znać też kumplowi także jest szansa że będzie nas więcej. Ale optymalnie ok 21:30 start, ewentualnie 21, ale nie wcześniej.W razie czego będzie można migrować jak będzie za dużo obcych, także trzeba śledzić co się pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSonics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Robimy dzisiaj powtorke?Wkrecilem sie wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 To 21 panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Czy 21:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Spróbujmy się zebrać tutaj ok. 21:15 start. https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/20660/mock_waiting?mlid=2273762&lobby=auction# Jakby było mało ludzi to przeskoczymy 15 minut później. A jak się zbierzemy ale będzie za dużo obcych i będą na forum chętni to jak sie otworzy o tej samej godzinie nowy room to przeskoczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Spróbujmy się zebrać tutaj ok. 21:15 start. https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/20660/mock_waiting?mlid=2273762&lobby=auction# Jakby było mało ludzi to przeskoczymy 15 minut później. A jak się zbierzemy ale będzie za dużo obcych i będą na forum chętni to jak sie otworzy o tej samej godzinie nowy room to przeskoczymy. skam to mój brat, ja zaraz tez wbije , jako Jarosław widnieje chyba na Yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 skam to mój brat, ja zaraz tez wbije , jako Jarosław widnieje chyba na Yahoo Chyba Maks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 6 osób już, nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 6/14 sami nasi na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Komplet, ale z cudzymi ludźmi na pokładzie. Jeżeli ktoś chętny jeszcze jest i się nie załapał, to dawajcie znać, przeskoczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Jest 13/14 ale 3 chyba nie naszych albo 5 bo nie wiem kto to Tobiasz i Franciszek Jest full. ale otworzył się room o tej samej godzinie to kto sienie załapał niech wrzuci z neigo link i zobaczymy co wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Jest 13/14 ale 3 chyba nie naszych albo 5 bo nie wiem kto to Tobiasz i Franciszek Jest full. ale otworzył się room o tej samej godzinie to kto sienie załapał niech wrzuci z neigo link i zobaczymy co wyjdzie 5ciu obcokrajowcow na moje, a polacy to raczej nasi ? nie widze mikowala a on na pewno bedzie chcial Edytowane 23 Września 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Spokojnie, czakamy, jak mikowal będzie chciał to wrzuci link i skaczemy Jest ten ale ja nie mogę wrzucić linka bez wyjście z tego gdzie jestem 21 mins (12:12 PDT)Give and Go 2273763 Edytowane 23 Września 2018 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 supersonic jestes czy cie nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 To gdzie wbijac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 to przerzucamy na to co podal marcos ? 21 mins (12:12 PDT)Give and Go 2273763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi