Stryder Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) To może skoro kilkadziesiąt osób tak szybko potwierdziło udział w rozgrywkach, jakiś mock dzisiaj wieczorem w okolicach 20:30? EDIT: linki do postow z wynikami mockow: http://www.e-nba.pl/topic/6135-mockowanie-1819/page-4?do=findComment&comment=616625 http://www.e-nba.pl/topic/6135-mockowanie-1819/page-7?do=findComment&comment=618331 http://www.e-nba.pl/topic/6135-mockowanie-1819/page-9?do=findComment&comment=619883 Edytowane 23 Września 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Chyba za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zdecydowanie za szybko bo az zjadlo literke ze slowa "mockowanie"... w ten sposob bez edycji tytulu by wyszla tu jakas forumowa pomoc w przeprowadzce aka mocowanie szafek 18/19 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Nigdy nie rozumiałem w tym przypadku zwrotu "za szybko". Na co za szybko?? Na przypomnienie sobie, jak działa apka draftująca Yahoo? Na sprawdzenie, czy aby nie dodali czegoś nowego? Na pośmianie się ze wstępnych rankingów Yahoo? Na przyjemność poklikania sobie na mock drafcie?Czy na tej grupie są wygłodniali po wakacjach maniacy fantasy basketu, czy nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Ktoś może potwierdzić, że po włączeniu się autobidu system przestał wybierać pierwszych z brzegu graczy? Bo wczoraj wlazłem i poszedłem, a potem po 40 pickach widzę, że nikogo mi nie wybrało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Nigdy nie rozumiałem w tym przypadku zwrotu "za szybko". Na co za szybko??Na zebranie kilkunastu chetnych do mockowania bo... Na przypomnienie sobie, jak działa apka draftująca Yahoo? Na sprawdzenie, czy aby nie dodali czegoś nowego? Na pośmianie się ze wstępnych rankingów Yahoo? Na przyjemność poklikania sobie na mock drafcie?Takie testy mozna przeprowadzic na wlasna reke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Ktoś może potwierdzić, że po włączeniu się autobidu system przestał wybierać pierwszych z brzegu graczy? Bo wczoraj wlazłem i poszedłem, a potem po 40 pickach widzę, że nikogo mi nie wybrało. Aukcja to byla? Na zebranie kilkunastu chetnych do mockowania bo... Takie testy mozna przeprowadzic na wlasna reke. Pewnie, ze mozna, ale to takie wilkowe by bylo. Dla ludzi stadnych zawsze to jakas frajda, zeby sie w jednym oknie po dluzszej przerwie spotkac. Gdybym wczoraj byl o tej porze online - chetnie bym dolaczyl, jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Aukcja to byla? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Tak. Pewnie w tym tygodniu będę aukcje też testować na potrzeby draft toola, to zwrócę uwagę. W sumie nie zdziwiłbym się, gdyby jakoś zaregowali na uwagi, że boty wcinały się w licytacje. Dla samego pechowca, ktorego wywali na chwilę z draftu, tez nie bylo milym widokiem, gdy wracal i mial jakiegos niechcianego grajka w skladzie. Z drugiej strony - ktos kto opusci caly draft bedzie miec przewalone po calosci... Ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Zrobiłem tego mocka w niedzielę mimo wszystko i znalazł się komplet 12 userow więc było bez botów. Wyniki z kosmosu ale pouczające doświadczenie chociażby z perspektywy hypu na młodych (Tatum, Simmons i Mitchell wśród 10 najwyższych cen) ale kwiatków na razie dużo jak to na początku. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Stryder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Wiem, że dla wielu userów może za wcześnie, więc nieśmiało zapytam - ktoś chętny na mocka dzisiaj? Oczywiście raczej hobbistycznie i 4fun niż sprawdzian przed sezonem, ale fajnie by było od czegoś zacząć Pewnie w okolicach 19:30 wrzucę linka do mocka i może uda się zebrać ekipę, a jak nie, to spróbuję kiedy indziej Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/4533/mock_waiting?mlid=2105197&lobby=auction Chętnych zapraszam do mocka, start za 40 minut E: zainteresowanie znikome, może spróbujemy we wrześniu Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 1 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Może dzisiaj wieczorem jakiś mock tak ok 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Ja chętnie jutro jak coś , dziś nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Mock podejście trzecie dzisiaj 20, ktoś zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Mock podejście trzecie dzisiaj 20, ktoś zainteresowany? Wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Ja mogę ale 20:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Ok dla mnie może być 20:30 wrzucę linka po 20 w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 ja moze tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/mock_waiting?mlid=2180111&lobby=auction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi