kacpercz1 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Witam wszystkich na forum! Zacząłem kolekcjonować koszulki na dobry początek pochwalę się że udało mi się wychwycić oryginalną replike rosa z bulls za 40zl A teraz chciałbym się zapytać o zakupy koszulek za granicą. Problem polega na tym że wartość koszulki np. na ebayu jest przekraczana przez koszty dostawy. Są jakieś sklepy albo sprzedawcy którzy oferują darmową albo tanią dostawę? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Są jakieś sklepy albo sprzedawcy którzy oferują darmową albo tanią dostawę? Tak. GearBest albo AliExpress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpercz1 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Wiem że na amazonie trafia się darmowa dostawa ale nie wiem jak z oryginalnośnią. O alie i gearbescie nie wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Wiem że na amazonie trafia się darmowa dostawa ale nie wiem jak z oryginalnośnią. O alie i gearbescie nie wspominam. mowa o amerykanskim amazonie? bo pod wzgledem nba i stuffu z nim zwiazanego wybor tam jest duzo wiekszy niz wszystkich europejskich razem wzietych. a tam juz przesylka dosc droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 na ali 99% to podrobki geara nie znam na amazonie jest roznie, tez goscie sprzedaja fakeowy towar choc udaje sie wyrwac og w fajnej cenie nikt do pl nie wysle ci za free (poza chinczykami, choc nie ma w zyciu nic za darmo oni i tak zarabiaja mimo niskiej ceny produktu a jak znam zyie wysylaja tansza wysylka, ktora potrwa z 4 tygodnie. na ebayu czesto znajdziesz rzeczy, ktorych wysylka bedzie drozsza niz jersey ale jak zrobisdz robry research i bedziesz mial odrobine szczescia kupisz fajne oryginalne rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 chinczyki maja darmowa wysylke bo im to rzad sponsoruje. amazon z usa oprocz wysylki dolicza tez vat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek_Mar Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 chińczycy mają darmowe wysyłki to prawda, ale człowieku warto czekac 50 dni na koszulke, ktora bedzie w plamach? wiem, sprawdzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 elo https://www.wish.com/search/jordan kupował ktoś na tej stronie, jeśli tak to w czym tkwi haczyk? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Elo, W tym, że to nie jest Jordan tylko replika/podróbka. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Panowie kupiłem ostatni 2 koszulki na ebay. I pierwszy raz doliczyli mi 90 zł cła. Czy warto się odwoływać? W jaki sposób to zrobić? @badboys2 czy to ma sens? Przesyłka miała podaną wartość - ale w niej odzież 20 letnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 ja sie nigdy nie odwolywalem... ale to nie ma sensu, bo predzej ci cos dorzuca niz stwierdza, ze zrobili blad. nawet jezeli odziez jest uzywana, maj prawo dorzucic clo a my mamy obowiazek zaplacic, jesli wartosc jest wieksza niz 100$ bodajze ciesz sie, ze tylko 90:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi