lorak Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 a mnie ciągle Chytry może wyprzedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 E, szanse prawie zerowe. Jeszcze sobie zjebalem ostatnie pobranie takze luzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 No dzięki mojej dzisiejszej nocce, mogę jeszcze z Tobą przejebać nawet 0-9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 a mnie ciągle Chytry może wyprzedzić. Bierz się do roboty. Mogę tylko liczyć na Ciebie, Karolu... U mnie będzie 1-8 i nic tego już nie powinno zmienić. To, że przepierdalam z Bułą świadczy jak badziewny miałem sezon, a i na FA specjalnie nie poruchałem... Wnioski: 1/ Durantowi nie chce się grać w GSW, bo przestał notować jakiekolwiek bloki, a i ostatnio odechciało mu się rzucać, 2/ Towns czasem jest spoko pod względem cyferek, ale nadal czeka na to żeby przejść mutację, 3/ reszta moich zawodników nadaje się do PLK, 4/ jebać Rogera... ...ale jeśli wygra, to gratulacje, nawet szczere... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Wstyd fhuj, co tu dużo pisać... Gratki Rob. To coś jak mistrzostwo PL dla Leicester. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ale było blisko. Cwebbem naciulal dzisiaj 10 at i to zaważylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Graty Rob, mało brakło. Zaważyło to że cwebb zmienił skład na dwie minuty przed rozpoczęciem meczu w NY, wstawiając zamiast Waitersa do składu Hezonje, który prócz tego że huja zagrał, nabił mu 3 stl. Teraz byłby jeszcze remis po 35 i przy grających jeszcze Gallinarim (choć ze strony cwebba gra jeszcze 3 ludków) coś mogłoby się ruszyć. Z drugiej strony sam jestem sobie winny, marnując jedno pobranie na Boldena, który okazał się być totalnym zerem nawet pod niebecność Embiida. btw zaraz będzie 5-4, bo cwebb odrobi też punkty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 prawie się załapałem do top10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Dzieki Nie bylo tak #easy jak sie przez 2/3 sezonu zapowiadalo. Graty Roger, Cwebb za podium. Dzieki wszystkim za gre i zaangazowanie. Za rok trzeba sie postarac o back to back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Na 500+ Robinsona: Bołdas - 50 Lorak - 60 Marzec - 80 Lu - 90 Jendras - 110 Buła 120 Na śmigło do bombowca dla mnie Chytry - 70 Shavlik 130 Na kieszonkowe dla Cwebba: PeWee - 100 Zbieranie jałmużny odbywa się we własnym zakresie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Gratulacje, pozdrowienia. Walka na koniec byla dosc ciekawa na gorze. Dlaczego moj sklad najpierw napierdalal srogo a potem dostawal regularnie oklep pomimo braku wiekszych zmian - nie wiem. Ogolnie c***owy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ogolnie c***owy sezon. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 w sumie jestem nawet zadowolony z wyniku, bo Kawhi znowu mnie oszukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 +1 +2 Nie wiem co się odyeabo, bo KAT i KD żyli, a moi przepierdalali jak leci. https://youtu.be/rK67R34Ur8I I jeszcze ten turtles z Katowic mnie wyprzedził, echhh... Lorak, nie pomogles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 gratki i dzieki nie ma ze nie gramy. do zobaczenia na jesien. lorak jeszcze bys mogl podliczyc ile razy trojki wygralem bo musze tyle butelek wodki kupic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/30776/headtoheadstats?pt=P&type=record&sort=10 Wychodzi na to że 6 butelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Pasuje ale ze nie wygrałem to kupię połowę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Pasuje ale ze nie wygrałem to kupię połowę :] Nie kupuj i nie przyjeżdżaj... Kiedy jesteś mój draft to żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Czytam Panowie tego januarego i wychodzi mi na to, że te 40$ za D'Angelo to jednak był steal fhuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zajebisty avatar, Lu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi