Roger Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Też nigdy tego nie pamiętam ale są chyba 3 zmiany na cały pojedynek. Moim błędem było wyrzucenie RoLo, bo pozbawiłem się szans na posiadanie dwóch zmian, a w skladzie mam DAJ który nie gra i Boldena który prawdopodobnie po dzisiejszym meczu skończy granie. k**** jak amator na najważniejszy pojedynek w sezonie. Dobrze że dziś nie pobrałem Korneta [a miałem taki zamiar], bo wlaśnie wylądował na ławce. Historyczny stat line Westbrooka w sumie huja mi na razie dał, bo asysty i zbiórki kontroluje od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Jebaniutki, ale trafiłeś z tym Reddickiem. Zupełnie odwrotnie niż ja z Dragicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Redick przede wszystkim idealnie wpisuje mi sie w uklad meczy bo dzieki tej wymianie do konca matchupu nie bede mial juz 9 grajacych danego dnia. Co i tak pewnie by nie nastapilo z uwagi na losowe dnp. Anyway, slabe FT strasznie bola jak przez caly sezon w tym przewodzilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 DAJ dalej nie gra nawet 10 minut, a Booker się połamał. Dno dna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 U mnie pewnie Brał i cały Boston będzie odpoczywał. Więc ten ostatni tydzień to random Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Boston moze do konca walczyc o HCA z Indiana, wiec to nie takie pewne. Beal pewnie jakies DNP zlapie. Z drugiej strony u mnie 1-2 DNP dla Cousinsa jest pewne. Lilard i Turner pewnie tez odpoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 W Bostonie od ASG Irvinga z Horfordem opuszczają ci drugi mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 w środku tabeli też mamy zaciętą walkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 dobrze ze gram o 8 miejce a nie o podium bo chyba bym rozkurwil kompa jakby mi tego embiida z dzisiaj potem braklo na koniec. o 22:30 jak sie kladlem był kutas injuried. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Bledso tępa dzida! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Bledso tępa dzida! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Lu ide po ciebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Masakra jakaś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na dwa dni przed końcem Rob jedną nogą ma majstra. W zasadzie zbytnio nie ma której kategorii stracić, a jak się utrzyma 5-4 to ja muszę wygrać 7-2, z tym że ja nie mam zbytnio której kategorii wygrać dodatkowo, w bo w punktach cwebb uciekł trochę za daleko, a dodatkowo blisko w stl i bl. Muszę liczyć na randomowość ostatnich dwóch dni i trochu DNP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 24 tygodnie czekałem na taki tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dobra, zrobiłem ostatni pick sezonu. Nad żadnym nie myślałem tak długo jak nad tym. Niech się dzieje. I am not throwing away my shot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ja nie wystawiłem Irvinga przez przypadek. Jutro będę decydował o ostatniej zmianie. Teraz jadę po żonę na lotnisko. Miałem 3 dni z dwójką dzieci. Nie tłumacze się, FB powinno być przed dziećmi, ale z tym Irvingiem tak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Ten Mejri niezły pick Bołdas ;] Typowy Carlise sadzający gości na ławce po dwóch dobrych meczach. Szkoda że sezon nie skończył się już dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 A co to zmieni? Szanse mam minimalne. U nas nic sie uuz nie zmieni a u was mala na to szansa. Raczej gg. A ze Merji nie zagral to zaluje bo moze pomoglby mi FT odrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 U nas jest duża szansa na FG%, bo gra Westbrick, którego muszę wystawić. Poza tym u cwebba gra 8 na 5 moich, więc jeszcze punkty są zagrożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi