buła Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 lewym jądrem smoka ręczyłem czekam cały czas na opinię dr`a Bartka w sprawie złamania Nurkica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 lewym jądrem smoka ręczyłem Czyli niczym... ...ale raban by był gdybyś ręczył lewym jądrem Joka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Trochę masochizm obserwować live na stronie fb ale zajebisty pojedynek cwebba z lorakiem - co akcje meczu Hawks z Bux zmienia się wynik ich pojedynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jakbym jeszcze walczyl o jakies kategorie, to wlasnie bym sie wkurwil, ze Brunson przerzucil obrecz przy layupie sa na sam z prawej strony, jak na WFie w podstawowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 No to zaczynamy ostatni tydzien Liczylem, ze bede mial wieksza przewage, jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. Sporo bedzie zalezalo od losowycj DNP. Cwebb! Cwebb! Cwebb! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak bołdas wystawi skład, to już będzie ok, bo wiem że on sam o nic nie gra ale nie wiedzą o tym jego zawodnicy ;] Ostatnie 3 pojedynki wygrane 8-1, 8-1 i 7-2 sprawiły, że jakimś cudem mam szansę na wygraną w lidze i warto byłoby to wykorzystać. Liczę szczególnie na Robinsona ((o ironio) z Nix, który ostatnio napierdala tak, że hej. W sumie na forumowego Robinsona też liczę, że przegra swój pojedynek i 4-5, w sumie to już styknie :] Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Niezależnie od tego, że swojego miejsca nie zmienię, to ostatni pojedynek chce wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 nie mam pojęcia jakim cudem rob jest na 1miejscu powinniśmy wysłać przypadek naszej ligi do analizy do zacha lowe`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Mam po prostu dobry, zbilansowany sklad, z kilkoma bardzo mocnymi kategoriami. Niestety w ostatnich tygodniach mocno sie posypal, dlatego jest zacieta walka do konca. Utrata Covingtona boli najbsrdziej bo po cichu robil suprr liczby. Patrzcie na cyferki a nie na nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie ma szans, Rob. To będzie mistrz z gwiazdką. Coś jakby Knicks 98-99 z ósmego seeda na wschodzie wygrali mistrza Przepi*****ić z Tobajasem, Joshem Richardsonem i Kanterem? Zdarzyło się, ale nie rozumiem tego... Przecież jedyny, który się do czegokolwiek nadaje, to Lillard. Gdyby nie zamieszanie z Davisem, pewnie by wygrał cwebb... ale i to nie zmienia faktu, iż ten Allscrub team to nie zespół na 2 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 nie mam pojęcia jakim cudem rob jest na 1miejscu patrzyl tylko w statystyki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 I nie patrzył do kieliszka jak był draft tylko na cwaniaka zaraz jak się skończył :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Utrata Covingtona boli najbsrdziej bo po cichu robil suprr liczby. No, pamiętam jaki byłeś nakręcony, kiedy go ze mną licytowałeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 No, pamiętam jaki byłeś nakręcony, kiedy go ze mną licytowałeś ;] Bo to byl jeden z moich 2-3 głównych targetow na drafcie. Bardzo mi bylo na reke, ze nikt go nie wywolywal wczesniej, tylko poszedl pod koniec jak wiekszosc nie miala kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 no teraz to można patrzeć w statystyki, ale zdaje się że po drafcie na podstawie cyferek z poprzedniego sezonu + te całe fb ninja to nie było projekcji dla roba na 1 miejsce, right? u mnie też d`angelo gra życiówke, mitchell gra lepiej niż rok temu, ale mam taki zestawi murzynów, że to i fg% przegrywam na wejściu, a ft% już od wtorku no nic Łukasz wypadło na CIebie żebym się odkuł za poprzednie 24 tygodnie hańby i żenady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 no teraz to można patrzeć w statystyki, ale zdaje się że po drafcie na podstawie cyferek z poprzedniego sezonu + te całe fb ninja to nie było projekcji dla roba na 1 miejsce, right? nie pierwsze, ale jednak top 3 (a ci nad nim oberwali przez kontuzje - czego w projekcjach nie da się uwzględnić). poza tym one były robione dla nieco innego formatu (roto), więc losowość poszczególnych tygodni odgrywa pewną rolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 No, Boldi chyba pierwszej nocy postanowil wyjasnic sprawe. 16 stl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nigdy tego nie pamiętam, potwierdzcie: w poniedziałek nie ma nowego limitu zmian, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi