Skocz do zawarto艣ci

Powr贸t Magic Basketball

Piotr Zarychta

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. 1 lipca oficjalnie og艂osi艂em, 偶e rozpoczynam powr贸t Magic Basketball na polski rynek. Cel jest taki, 偶eby na fina艂y 2019 wypu艣ci膰 pierwszy nowy numer MB w Polsce.

Rozpoczynam nowy temat na forum, bo gazeta cieszy艂a si臋 du偶a popularno艣ci膮 i pomy艣la艂em, 偶e warto, 偶eby艣cie si臋 dowiedzieli te偶 tutaj, 偶e ta gazeta wraca. Ruszy艂em na razie z kontem na Facebooku, Twitterze i kana艂em na YouTube, gdzie zbieramy podcasty o wszystkich dru偶ynach NBA. Kilka ju偶 mamy.

Nie zamieszczam link贸w, bo nie chc臋 spamowa膰. Je艣li macie pytania odno艣nie tego jak b臋dzie wygl膮da艂 MB, to piszcie je tu w odpowiedzi do mojego posta, albo piszcie do mnie bezpo艣rednio.

Je艣li chcieliby艣cie spr贸bowa膰 swoich si艂 w robieniu podcastu o swojej ulubionej dru偶ynie, to te偶 piszcie. Droga otwarta.

Pozdrawiam,
Piotrek Zarychta

post-5704-0-87968000-1532548096_thumb.jpg

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

B臋dzie dost臋pny tylko p艂atny z g贸ry, wobec czego nie b臋dziemy drukowali tzw. pustych przebieg贸w. Wiadomo, 偶e szybciej dowiesz si臋 na forum czy jakichkolwiek serwisach newsowych. Ale gazeta nie bedzie si臋 opiera艂a na newsach. Tylko na felietonach, wywiadach, materia艂ach autorskich, kt贸rych nie znajdziesz w sieci. Tylko wtedy wydawanie gazety ma sens.

Odno艣nik do komentarza

Mo偶e Piotr nie b臋dzie wam zawraca艂 ty艂ka linkami do podcast贸w, ale ja tymi o Bulls was pom臋cz臋 (jutro nagrywamy, pewnie w pi膮tek jako艣 si臋 spodziewajcie). ;)

A promowanie MB wielotorowo to chyba jest to. Z jednej strony wydania papierowe(strzelam, 偶e z PDFem dostepnym), z drugiej podcasty, twitter i FB, sta艂y kontakt ze spo艂ecznosci膮. Na wszystko jest miejsce.

Marka jest dobrze znana, wiec jest spora szansa, 偶e p贸jdzie.

Edytowane przez TuPalnik
Odno艣nik do komentarza

PDF nie b臋dzie og贸lnodost臋pny.聽

Mo偶e Piotr nie b臋dzie wam zawraca艂 ty艂ka linkami do podcast贸w, ale ja tymi o Bulls was pom臋cz臋 (jutro nagrywamy, pewnie w pi膮tek jako艣 si臋 spodziewajcie). ;)

A promowanie MB wielotorowo to chyba jest to. Z jednej strony wydania papierowe(strzelam, 偶e z PDFem dostepnym), z drugiej podcasty, twitter i FB, sta艂y kontakt ze spo艂ecznosci膮. Na wszystko jest miejsce.

Marka jest dobrze znana, wiec jest spora szansa, 偶e p贸jdzie.

Odno艣nik do komentarza

Witajcie. 1 lipca oficjalnie og艂osi艂em, 偶e rozpoczynam powr贸t Magic Basketball na polski rynek. Cel jest taki, 偶eby na fina艂y 2019 wypu艣ci膰 pierwszy nowy numer MB w Polsce.

Super 偶e dzia艂asz i podoba mi si臋 kierunek zmian. Trzymam kciuki 偶eby Ci si臋 uda艂o bo wiem 偶e determinacji Ci nie brakuje. Chetnie zakupi臋 pierwszy numer i pewnie kolejne:)

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.