RappaR Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Były konsultacje wstępne na fb z ludźmi, którzy dotychczas byli i w głosowaniu wstępnie wygrała opcja Katowice jako miejsca i weekend 10-12 sierpnia jako termin. Co więcej napisać nie wiem, mam nadzieję, że będą przynajmniej wszyscy, którzy powiedzieli, że będą (JASIUUUUUU :> ). Jak ktoś chętny zobaczyć ekipę z forum na żywo, niech się zgłasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Shit chętnie bym wpadł ale jak by to tydzien później było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Trochę autorytarne te Katowice patrząc skąd jest pomysłodawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Trochę autorytarne te Katowice patrząc skąd jest pomysłodawca Głosowanie było. Na drugim miejscu był Lwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Rappar nie z Kato, nie obrażaj miasta proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 A nie jest z glajwitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Fajnie będzie, jak ludzie będą się deklarować wraz z tym czy chcą być na cały weekend czy np. na jeden dzień. Wydaje się, że jeśli będzie jakiś odzew (a przy tej liczbie forumowiczów powinien być) pozwoli to ogarnąć to wszystko organizacyjnie (ewentualne jakieś tanie noclegi dla zlotowiczów w jednym miejscu, rezerwacja w pubie). Tylko deklarujcie się skuteczniej niż mój przedmówca rok temu i dwa lata temu! Edytowane 13 Lipca 2018 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ja mogę być cały weekend na Śląsku jak coś! Ja też. Nawet w imieniu Konia i Bestii mówię, że oni też mogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 A ja jestem zainteresowany bardzo obecnością na zlocie. W Katowicach byłem chwilę, tyle co czekałem na pociąg i szukając drogi na dworzec, ale zdecydowanie chciałbym je poznać lepiej. Oczywiście Zabrze też jest bardzo urokliwe Coś jak Żyrardów Ale decyzję podejmę w ostatnim tygodniu lipca, bo w drugiej połowie sierpnia mam też ważny wyjazd i nie wiadomo czy uda mi się zorganizować tyle wolnego. Notabene, jak ja z Warszawy mogę przyjechać i na głowie stoję by być, to prośba do Panów ze Śląska, niech też wolne biorą, a nie się pracą zasłaniają Prace i samochody zostawić proszę w domu, bo w planach jest dobre picie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Ja bym mógł przyjechać na sobotę / niedizele bo w piątek niestety mam inną impreze którą już zadeklarowałem Chętnie się podłączę pod jakieś spanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Wybiera się ktoś z Wawy wraz z Cambym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi