Raven2156 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Dzisiaj mecz z Bostonsami. Gdzie będę mógł oglądnąć powtórkę meczu, najlepiej już z rana ok 7. Jest w ogóle taka możliwość? Sprawdź tutaj: https://www.nbahdreplay.com/ choć tak jak wspominał iglo13 nie wiem czy wcześnie rano będzie już wrzucone. Edytowane 11 Listopada 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PTB Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Dzisiaj mecz z Bostonsami. Gdzie będę mógł oglądnąć powtórkę meczu, najlepiej już z rana ok 7. Jest w ogóle taka możliwość? LeaguePass na 1 drużyne tanio wychodzi....:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Spokojne zwycięstwo nad Celtics na zakończenie 6-meczowej serii domowej. Lillard z Nurkiciem postanowili obnażyć braki Bostończyków pod koszem i katowali akcje dwójkowe do bólu. Blazers w końcu mają podkoszowych. Nurkić - 7 zbiórek ofensywnych, Collins - 6. Leonard całkiem solidna zmiana z 2 celnymi trójkami. Wreszcie przełamał się Curry. Layman na 100% skuteczności. Aminu w życiowej formie. Teraz pora na 6 meczów w 10 dni na wyjeździe a po nich zaczniemy się zastanawiać, czy Blazers załapią się na PO :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Po nich zaczniemy się zastanawiać, czy Blazers załapią się na PO :-) Załapać się załapią moim zdaniem, ale kwestia ile zagrają meczy już jest bardziej kontrowersyjna. Mam tylko nadzieję, że więcej niż w poprzednim sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 I mamy Blazers na pierwszym miejscu tabeli. Jestem ciekaw przez ile meczów uda im się utrzymać taki stan rzeczy.Dodatkowo LeBrą dzisiaj 51 pkt, lillard 40. Ciekawa noc, a ja niestety spałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Mimo wszystko martwi brak ławki a było już tak pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Kto oglądał Blazers - Bucks?Co było przyczyną, że roznieśli PTB jak gnój po polu? Rozumiem przewagę nad rywalem, ale 100 - 143 to śmiech na sali, a Blazers gra z 1 miejsca w tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 No niezły gangbang im Giannis ze spółką urządzili trzeba przyznac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Portland grało b2b, a poza tym Bucks grali u siebie gdzie mają obecnie bilans 9-1. Dodatkowo nie mieliście odpowiedzi na Giannisa, który w ostatnich dniach dominuje pod koszem jak Shaq w najlepszych czasach. Aminu to trochę za mało na niego w takiej formie. To co prawda wciąż nie tłumaczy tego 40+ punktowego deficytu, jednak Portland chyba wliczało porażkę w rachubę. Na pocieszenie powiem że ten 1 mecz w Oregonie był najtrudniejszym jak dotąd spotkaniem w sezonie dla Bucks. To był w zasadzie jedyny mecz gdzie Kozły niemiały żadnych szans na wygraną. Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Blazers wczoraj mieli całkiem nielekką przeprawę w NY a dziś Bucks już na początku odjechali i było po meczu. Sezon jest długi, nie ma się co szarpać. Edytowane 22 Listopada 2018 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Blazers byli jak rodzic , który wraca po całym dniu padnięty z roboty, i widzi dziecko (Bucks) pełne entuzjazmu z rozłożonymi zabawkami, gotowe na ekscytujący wieczór. Wiadomo, ze to nie ma prawa się udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nurkićia dzisiaj konkretnie pogięło, taka linijka na przywitanie nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 wow Nurek Ty stara pierdoło, szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dobrze, dobrze Nurek tak trzymaj. Ostatnio 27 pkt a dzisiaj monstrum dd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dobrze, dobrze Nurek tak trzymaj. Ostatnio 27 pkt a dzisiaj monstrum dd.przede wszystkim mocne 5x5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) ET1 "fauluje" Tuckerem Hardena https://twitter.com/Lillard93/status/1081867827596935168 Edytowane 6 Stycznia 2019 przez pdxpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Radio Blazers #6. Gdybyście mieli ochotę posłuchać o tym co się dzieje w koszykówce Portland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 myślę, że w lato Portland nie powinni mieć skrupułów i zrobić trade z udziałem CJa McColluma, gość ma najwyższy kontrakt w zespole a poza ruchem bez piłki nic nie daje, taki Nurkić za połowę ceny to złoto czy chociaż Aminu, ciekawy zespół ale SG do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 myślę, że w lato Portland nie powinni mieć skrupułów i zrobić trade z udziałem CJa McColluma, gość ma najwyższy kontrakt w zespole a poza ruchem bez piłki nic nie daje, taki Nurkić za połowę ceny to złoto czy chociaż Aminu, ciekawy zespół ale SG do poprawy Nurek to akurat zrobił b2b fouled outa grając średnio 25 minut, dziwne, bo wydawało się, że już ogarnął głowę Aminu jeśli chce o coś jeszcze pograć, to powinien stamtąd uciekać, swoje już zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Nurek to akurat zrobił b2b fouled outa grając średnio 25 minut, dziwne, bo wydawało się, że już ogarnął głowę mowa o gościu co zarabia 12 baniek, dla zespołu opcja idealna, gość fajnie poprawił grę w post ale mało to wykorzystują Aminu jeśli chce o coś jeszcze pograć, to powinien stamtąd uciekać, swoje już zrobił ja wiem, że wy go w Denver chcecie, ale w lato mu ktoś zabuli, bo zasługuje i gra generuje wartośc ok 18-20 baniek, ale to taki Ottop Porter case imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi